vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Türkiye’de 2013-2017 yıllarını kapsayacak yeni ‘eylem planı’ dahilinde, ‘15 yaş altı çocuk ve hamilelerin yaşadığı evler’ için sigara yasağı önerisi geldi Tütünle savaşta dünyada örnek ülkelerden biri haline gelen Türkiye ’nin sigarayla mücadelesinde yeni stratejiler geliştirmek üzere 2013-2017 yıllarını kapsayacak eylem planı hazırlanıyor. Ana hedeflerinden biri sigara içilebilen alanların daraltılması olan eylem planı üzerinde çalışan uzmanlardan, bazı ülkelerdeki gibi 15 yaş altı çocuklar ve hamilelerin yaşadığı evlerde sigara yasağı uygulanması önerisi geldi. Türkiye’nin Ulusal Tütün Kontrol Programı ve Eylem Planı’nın uygulamasını takip etmek ve geliştirmek üzere oluşturulan Tütün Kontrolü Ulusal Komitesi alt grupları, 2013-2017 yıllarını kapsayacak eylem planı üzerinde çalışıyor. Halkı Bilgilendirme, Bilinçlendirme ve Eğitim Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Nazmi Bilir, toplumun tamamında sigara karşıtı bir tutum oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bokunu çıkarın iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yalan ya kapalı alanda sigara yasak dediler.3 gün uygulandı şimdi çok nadir yerlerde içilmiyor stadyumda yasak dendi.ben tribünde dumanaltı oluyorum her maça gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ozgurlukler acisindan tartisilir da saglik ve insanlara etkisi olarak pek de kotu olmazdi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sigara içmenin direk hapis cezası olsa esasında şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sigara diye bisey hic olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 evde içiyorum arabada içiyorum. neden? çünkü ev benim araba benim, perde benim tavan döşemesi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yasaklanmasın da dumanı da bana gelmesin pls, onun dışında doğal seleksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Nasıl denetlemeyi planlıyorlar onu merak ediyorum. Acaba kimsenin bilmediği acayip uber suber bir teknoloji mi icad etttiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 patatespresi said: evde içiyorum arabada içiyorum. neden? çünkü ev benim araba benim, perde benim tavan döşemesi benim. 15 yaşından küçük çocuk olunca iş değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 çok yerinde bir yasa. kışın 7/24 sigara maruz kalmak zorunda olduğu için o kadar fazla hasta olan çocuk var ki. allerjiden enfeksiyona, sigara ufak çocukları mahvediyor. kimse takip edemez ama böyle yasalar sonucunda insanlar bilinçlenir. en kötü ihtimal çocuğunun yanında sigar ayakmadan düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Çocuklu evde içilmesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Nako said: Çocuklu evde içilmesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 "sigara içmiyorum ama yanlış karar" diyenler o maddeyi atlamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sigara hic icilmesin abi en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Hamilenin olduğu evde küçük çocuğun olduğu evde sigara içmeyi insanlara mantıken aşılayıp onlara kendi kendine yaptıramadıktan sonra yasaklasan neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sigara tamamen yasaklansın marijuana ve haşhaş serbest olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 içmeyin olm sizde. hadi siz gebermeye meraklısınız bizi niye sürüklüyosunuz peşinizden. geberiyosanız gibin bi duvar dibinde ölün nemaproblemo ama öyle ulu orta göz göre göre milleti zehirlemek???? size bu yapılan abesse banada içmeniz abes bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 E ortak alanlarda yasak zaten içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 valla ben içiyorum fakat her gün kendime lanet okuyorum.bence sadece sigara ile alakalı rehabilitasyon hastaneleri açılmalı ve hastalar yatırılarak tedavi edilmeli,varmı bilmiyorum ama her şehre 1 tane açsalar,1 sene de amorti eder kendisini,benim gibi elalem ne derciler de o hastaneye yatma korkusundan bırakır belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ayy aman cigerlerim pis duman doluyorcu sigara karşıtları enerjilerinin birazını esas çevre kirliliklerine karşı harcasa daha güzel bir dünya olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ya bu elektronik sigaralardan deneyen oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Flassh said: ayy aman cigerlerim pis duman doluyorcu sigara karşıtları enerjilerinin birazını esas çevre kirliliklerine karşı harcasa daha güzel bir dünya olurduk sigara içmiyor olsan anlardın ama ictigin için anlamani beklemiyoruz zaten. ha bi de apple ürünü değiliz multitask kapasitemiz var, bi yandan sigaraya karşı olup bi yandan çevre sorunlarıyla ilgilenebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Baslayanlarin %90i ergenlikte buyudugunu ispatlamak icin, agir cocuk oldugunu gostermek icin basliyor, sonra krtulamiyorlar, bide zevk verdigini filan saniyorlar LCD icin daha iyi, en azindan kafa yapar kanser yapcagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bone said: Flassh said: ayy aman cigerlerim pis duman doluyorcu sigara karşıtları enerjilerinin birazını esas çevre kirliliklerine karşı harcasa daha güzel bir dünya olurduk sigara içmiyor olsan anlardın ama ictigin için anlamani beklemiyoruz zaten. ha bi de apple ürünü değiliz multitask kapasitemiz var, bi yandan sigaraya karşı olup bi yandan çevre sorunlarıyla ilgilenebiliyoruz. Adam 2010da kalmis, getirin arkadasi gunumuze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar