senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yuzsuzlukte son nokta essek yukuyle para aliyorsun, sonra cikip 2gun yetiyor diyorsun
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 mani said: cemaatin gazetesinin haberini gelip koymuş buraya. Bone'un siyaset anlayışı kişisel kazanç için omurgasız olmak. Başbakanımızın eşinin giydiği kıyafetler, taktığı gözlükler, ortak olduğu hastaneler de var sevgili Bone. Binlerce dolarlık türbanı, ayakkabası, güneş gözlüğü var. Başbakan pazardan mı giyiniyor zannediyorsun ? Parasız eğitim isteyen ve slogan atanları terörist ve anarşist ilan eden başbakan değil mi ? Sonra kendisi harçları kaldıracağını açıkladı. Çok zorluyorsun haklı çıkabilmek için cemaat gazetelerinden haber taşıyorsun. Ayakkabılarını çıkarıp girse Kılıçdaroplu bu sefer "offf be 1000$ lık ayakkabı giyiyor, çorap giyiyor" diyecekler. Yalaka ve yandaş medya ortadayken ve kuyruğunu bunlara kaptırmamış gazetecilerin bir kısmı içeride bir kısmı zamanında çalıştıkları yerlerden kovulmuşken (bkz NTVnin kovdukları) CHP ne yapsa kötü, kaka pis. bone uzun yaziyo diye okumadan cevap veriyosunuz ya resmen ahah, ozetle soyle demis said: evet, akp çoğu gazeteyi satın aldı, chp ağzıyla kuş tutsa da bu gazetelere yaranamaz. ama bunun önüe geçmek için uğraş da verebilirler. ben de dedim zaten buna benzer bişey. madem her soyledigini kesip cirpip farklı anlama getirip oyle koyuyolar, o zaman bir sey soylemeden once 10 kere dusunuceksin. boyle acemice hatalar yapmıycaksın. safak pavey su anda bir suru insanin gozunde dugunlerde altin takmaya paramiz yetmiyo diyen dallamayla ayni oldu.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 akp iyi siyaset yapıyor chp ise yapamıyor. /thread
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 mani said: cemaatin gazetesinin haberini gelip koymuş buraya. Bone'un siyaset anlayışı kişisel kazanç için omurgasız olmak. Başbakanımızın eşinin giydiği kıyafetler, taktığı gözlükler, ortak olduğu hastaneler de var sevgili Bone. Binlerce dolarlık türbanı, ayakkabası, güneş gözlüğü var. Başbakan pazardan mı giyiniyor zannediyorsun ? Çok zorluyorsun haklı çıkabilmek için cemaat gazetelerinden haber taşıyorsun. ohoo ne yazdığımı okumadın mı sen. git bi oku gel. hatta dur özet geçeyim: chp'nin iktidara gelmesini ben de istiyorum. ama yeterince organize olmayı beceremiyorlar. ne yaptıklarına dikkat etmeleri lazım. başbakan milyon dolar gömlekler giyince kimse umursamıyor da, kılıçdaroğlu bin dolarlık gömlek giyince bugün gibi gazetelere pas vermiş oluyor.
mani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 hayır okudum yazını okumadım değil. CHP ne yapsa mevcut basın varken kimseye yaranamaz. Kılıçdaroğlu'nun mesih olduğu ortaya çıksın cemaat gazeteleri ve yancı basın "din yok, peygamber yok Allah yok hepsi yalan, Evrim düşmanı statükocu CHP" başlığı atar. CHP'nin tabanı AKP'nin tabanından daha fazla muhafazakar. Değişmesi kolay değil. Yılların devlet geleneği ile yetişmiş, bu doğrultuda evrimleşmiş bir kitle. Kılıçdaroğlu bunu değiştirmeye partiyi sosyal demokrat bir yola sokmaya gayret ediyor. Hataları var mı var. Siyaseten acemilikleri yok mu tabi var. Ama yok efendim ayakkabıyla girdi, cateringden yemek getirdi falan. Adam ne yapsa yaranamayacak. AKP'nin mevcut bakanlarının 30 kere görevden alınması her birinin sırf yaptıkları açıklamalardan dolayı milletvekilliğinin düşmesi gerekir. 10 senedir iktidarda olan partinin bakanları bunlar. Basın basın olsa işler çok farklı seçim sonuçları çok farklı olurdu. Belki AKP gene iktidar olurdu, gene 30 40% üzeri oy alırdı ama kendine bukadar güvenemezdi. CHP oy alıcam diye saçma sapan samimiyetten uzak işlere kalkışırsa daha fazla madara olur. Varsın gittiği evde bağdaş kurmadan otursun.
skaryl Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Siyasetle aram yok ama başlığı görünce sinirlendim önce. Eşek yükü kadar para alıyorlar falan diye düşündüm ama objektif bir şekilde bakınca kadının demek istediği "Siz maaştan şikayet ediyorsunuz ama yapacak bir şey yok. En azından şahsım adına bu bu fazla maaşı yardımda kullanıyorum ve 2 günde bitiveriyor. Kendi paramı da kendim kazanıyorum zaten. Bana şikayet etmeyin bu mevzuyu" gibisinden bişey. Sanırım belli bir politik düşünceye sahip olunca "Çok yardımsever olduğum için maaşımı hep yardımda kullanıyorum" ya da "Maaş yetmiyor ben zam yapılsın istiyorum ama siz şikayet ediyosunuz" gibi iki uç noktaya varabiliyor. Tartışmalar da bu yüzden çıkıyor zaten.
Öne çıkan mesajlar