DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 miyaw33 said: oyuna giren kız selcuktan daha fazla koşmadıysa bende bişi bilmiyorum. ilk yarı selçuk en fazla koşan oyuncuydu yanlız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aslında antepte güzel oynuyor ama gol atamıyor bir türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 niye gitsin ya, ortasaha oyundan düşmüşken ortasahayı kuvvetlendirecek hamle yaptı işte. maç da o andan itibaren bizim lehimize dönmeye başladı. sahaya giren kız da tam kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 miyaw33 said: oyuna giren kız selcuktan daha fazla koşmadıysa bende bişi bilmiyorum.sen pek bişey bilmiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Fizban sence cıkması gereken kişi krasicmiydi?ortadan cıkar birini al cristianı,ortadakı herkes kötü zaten.şimdi golü yersek kim baskı kurucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hayır mehmet topal ile selçuk bu maç gayet iyi oynadı. krasiç de çok hızlı vs de bayağı formsuzdu. her pozisyonda düştü. çıkması gereken adam kuyt'tı hatta. yorgun görünüyor, salı günü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hızlı maç.fenerin ortasaha sıkıntı oldugundan antep koşarak geçiyor rahat rahat işi zor hakkaten fenerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 sow yerine alex oynasa çok daha etkili olurduk bence, kuyt forvette oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ne diyor aziz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Valla tiyatro var haa :) Alexi silmişler yalnız onu anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Td ümüz sowa pas indirtmeyi başarsa adam atar yada attırır.Adama ceza sahası civarında top gelmiyorki.şimdide sol açık oynuyor arkadas,madem sol açık oynatacaksın sok bari stochu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 neler oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ahaha aziz başgan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 reziliik ya başka bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aykut söyle alex nerede tezahüratını kim yaptırdı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Zaaa aziz çıldırdı ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bu ne lan ispanyol yapımı pembe dizi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Neler öleyor yahu bana da anlatın izleyemiyorum merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yuh adam istemediği tezahuratı da susturdu. asdffgasdsfg. Padişah aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 caner eksikti, o da giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 İlk defa gördüm yasak değil mi böyle şeyler acaba? Oyuncu değişikliğini demi aziz anons etti ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bi aralar para cezası vardı bu tip şeyler için. sahaya giren için ceza vardır kesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Rewendor said: Neler öleyor yahu bana da anlatın izleyemiyorum merak ettim. bayanlar alex nerde diye tezahurat yaptı baya,kızın birisi sahaya atladı,peşinden aziz mikrofonu alıp sahadakılere sahıp cıkın vs dedi.komedi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yazık oluyor antep takımına valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 selçuk çavi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar