Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The World Ends With You!!! iOS!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kontrolleri dste daha rahattir heralde, boyle aksiyon isleri dokunmatik ekranlarda cok zor oluyor. ha muzikler cok cok iyi ama.
eve gidince varsa direk bi ost ariyacam
Mesaj tarihi:
dslite ile oynadigim radiant historianin gameplay kontrol ipodda oynadigim en iyi seyden bes on fersah ilerideydi her acidan da

ekran buyuklugu beni cezbeden
ipade app yazmak disinda kullanmisligim bile yok, cok kararsizim
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DS'de de sırf dokunmatik bu oyun, tuşlar kullanılmıyor. Ama kalem daha hassa oluyor olabilir DS'de.
Mesaj tarihi:
Ikisindede oynadim ben, ipad dede stylus olmadan oynanmiyor bu, hele benim gibi kendinize nerfi basip diffuculty arttirarak pin farm yapiyorsaniz imkansiz gibi, parmak hicbizaman stylus kadar kaygan diil cunki

Stylus edinip deniycem oyle yazarim, su haliylede gayet superde hardcore oynanmio bu kontrollerle :p

Ha bide tuslari pin modifier olarak kullanabilioduk dsde, bunda hep flames aticam derken abuk subuk baska pin kullanio karakter
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şu oyun yüzünden telefonu kimseye veremiyorum artık new game deyip benim oyunu biri siler diye. kısayolu falan da kaldıramıyorum gizleyeyim alacagın olsun ios.

birde oyun kolay mi ben kendimi 12 level geriye çekip falan saldırıyorum genelde.
  • Yeni Oluştur...