Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ipad/ds karsilastirmasi yaparsak hangisinkini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kontrolleri dste daha rahattir heralde, boyle aksiyon isleri dokunmatik ekranlarda cok zor oluyor. ha muzikler cok cok iyi ama. eve gidince varsa direk bi ost ariyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dslite ile oynadigim radiant historianin gameplay kontrol ipodda oynadigim en iyi seyden bes on fersah ilerideydi her acidan da ekran buyuklugu beni cezbeden ipade app yazmak disinda kullanmisligim bile yok, cok kararsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 DS'de de sırf dokunmatik bu oyun, tuşlar kullanılmıyor. Ama kalem daha hassa oluyor olabilir DS'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ikisindede oynadim ben, ipad dede stylus olmadan oynanmiyor bu, hele benim gibi kendinize nerfi basip diffuculty arttirarak pin farm yapiyorsaniz imkansiz gibi, parmak hicbizaman stylus kadar kaygan diil cunki Stylus edinip deniycem oyle yazarim, su haliylede gayet superde hardcore oynanmio bu kontrollerle :p Ha bide tuslari pin modifier olarak kullanabilioduk dsde, bunda hep flames aticam derken abuk subuk baska pin kullanio karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ya şu oyun yüzünden telefonu kimseye veremiyorum artık new game deyip benim oyunu biri siler diye. kısayolu falan da kaldıramıyorum gizleyeyim alacagın olsun ios. birde oyun kolay mi ben kendimi 12 level geriye çekip falan saldırıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar