Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 en başa döndük sayfa 1 Marty said: terorist zaten ne taktigi yapıcak duzenli orduyla savas acıcak hali yok. gerilla taktigi yapıyolar diye de masumları olduren sivilleri bombalıyan teroriste gerilla diyerek sadece onların terorist oldugu gercegini saklamaya calısıyor olursun. bir de savasta isgalcilere direnmek amaclı kurulmus orgutlerle pkkyı karsılastırmayın bir zahmet Marty said: gerilla diyince okul basan, ogretmenleri vuran, bebekleri olduren, uyusturucu ticareti yapan teroristler gelmiyo insanların aklına. gerilla diyince insanın aklına ilk che geliyo. apo degil. boyuna teroristlere gerilla gerilla diyen insanlarin bunu iyi niyetle yaptıklarını düsünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Sivil hedeflere yapılan saldırıları savunmuyorum. Kimse 1 yaşında çocuğun ölmesine sevinmez, bu üzücü bir durum çünkü. Bu durumun sebeplerini ve suçlularını tartışıyoruz, en azından tartışmamız gereken bu, siz başka yerlere çekiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Çocukların ölmesinin sebebi yerel ağaların kaçakçılıktan para kazanmak için desteklediği marksist düşüncelerle konulan özgürlükçü bombalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Senin devletin çok masum değil mi? Ah bu Ağalar yok mu... Hep onların suçu. Bütün konuyu baştan alıp aynı şeyleri 50 kere yazamayacağım, konuyu bir oku istersen konuşuldu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kimse konuyu baska yere cekmiyo, sen hala olayı "kotu eylemler yapmak zorunda bırakılmıs kurtlerin koruyucuları vs kurtlerden nefret eden kotu kalpli devlet" gibi goruyosun, ya da en azından oyle bi izlenim bırakıyosun. ideolojilerden falan bahsediyosun hala. ortada masum birileri varsa onlar da zorunlu askere gidip orda olen ya da beyni yıkanıp dağa cıkarılan gencler. baska 1 tane masum yok. geriye kalan herkes cebine giren paraya bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 İlkokulun 3 yılını Kars'ta okudum, 1994-1997 arası. Merkezdeki en büyük okula gidiyordum, sınıflar kayıt listesine bakınca 40 ama aktif öğrenci olarak 60-80 mevcutluydu. Bu kadar kalabalığın 2 sebebi vardı: 1) Nüfusun kürt olduğu köylerde pkk düzenli olarak okulları yakıp, öğretmenleri kaçırıp katlediyordu. 2) Nüfusun karma olduğu (Azeri vs falan çoktu Kars'ta) köylerde pkk okullara dadanmak yerine bizzat aileleri tehdit ediyordu. Cesaretini toplayan, çocuğunu teröre bulaştırmak istemeyenler çocukları merkezdeki akrabalarına yolluyordu. Zaten sınıftaki kayıt dışı çocukların çoğu amca dayı yanında kalan çocuklardı. Tabi sınıf mevcudu hiç sabit kalmazdı. Bi gün sıra arkadaşınız gelmezdi okula, bi daha göremezdiniz. 3 yıl boyunca okulun ilk günü 80 kişi olan sınıf, ilk dönem bitmeden 60-70e düşerdi, son aylarda artık direk kayıt listesi olurdu (40). İş olayına gelince, hatırlamıyorum kaç defa yem, un fabrikaları kundaklandı örgüt tarafından (babam terörle mücadele şubesindeydi), yüzlerce adam işsiz işsiz dolaştı, bizzat valinin emriyle yardım paketleri falan aldı bu yüzden. Şimdi çıkıp bu adamlar bizim yüzümüzden dağda, eğitmedik, iş vermedik, kendilerinin inandıkları bir ideolojisi var, gerilla taktikleri bunlar vs. diyebilmek için televizyon izlemekten fazlası gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bu kadar ayarı benim bile bünyem kaldırmadi abi. yavaş girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Sipeyskek yalama oldu sanırım, ayar alsa da konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ahahahah ne ayarı abi? Ne zamandan beri farklı fikir belirtmek ayar oldu? Kendi dediğinizi doğru zannediyorsunuz, konuşunca da ayar verdim zannediyorsunuz. Gerçek görecelidir, unutmayın bunu. Siz bir yerinizi yırtsanız da ben bir yerimi yırtsam da herkes farklı düşünmeye devam edecek. Sizden farklı düşünen herkes mal, vatan haini, terörist zate. Bu kafada bir millet olduğumuz için iç savaş var ülkede 30 yıldır, sizin bu kafalarla devam ettiği sürece bir 30 yıl daha olacak. Ağlamaya devam edin SİAYEY ABEDE MOSSAD diye, bir dönüp kendi ülkenize, haydi onu geçtim kendinize bakmayın sakın. Siz hep haklısınız diğer herkes yalama. He canım, he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Esrk said: sipeyskeyk said: Çok basit aslında ya. Senin devletin o kadar aciz ki, 3-5 çapulcu koskoca bir halkı ayaklandırdı zamanında, o insanlar da 30 küsür senedir seninle ölümüne mücadele ediyor. Kimin suçu abi? Lazları da ayaklandırmayı denediler, radikal islamcıları da. Niye bir terk Kürtlerde tuttu sizce? Niye insanlar canını ortaya koyuyor bir dava için? Siz hiç bir şey için canınızı ortaya koydunuz mu? Ben koymadım. Ama anlıyorum nasıl bir psikoloji olduğunu. Hocam ağzın ishal olmuş senin. Al senin ayar anlayışın bu kadar olabilmiş, üstte zahmet edip de mesaj yazdığıma bile üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 E yalan mı? :). Durdurak bilmeden saçmalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Evet doğru ağzım ishal olmuş dediğin için çok fena ayar yedim şimdi müsadenle gidip karanlık bir odada ağlayacağım, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Gerçek göreceli değildir. Sen kendininkini gerçek sanıon sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-DHB5sL5YKcY/TptJUVzmBgI/AAAAAAAABZM/FM5zrW5qJhU/s1600/g%25C3%25B6recelik.jpg Düzeltiyorum o zaman. Doğru görecelidir. Olay tektir, bu olaya herkesin bakışı o kişinin doğrusunu belirler. İster doğru de ister gerçek, ikisinin de sizinkinden farklı olmasına tahammülünüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 köpekbalığı yoktu bu arada titaniğin battığı yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 patlamış mısır da yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 sipeyskeyk said: Esrk said: sipeyskeyk said: Çok basit aslında ya. Senin devletin o kadar aciz ki, 3-5 çapulcu koskoca bir halkı ayaklandırdı zamanında, o insanlar da 30 küsür senedir seninle ölümüne mücadele ediyor. Kimin suçu abi? Lazları da ayaklandırmayı denediler, radikal islamcıları da. Niye bir terk Kürtlerde tuttu sizce? Niye insanlar canını ortaya koyuyor bir dava için? Siz hiç bir şey için canınızı ortaya koydunuz mu? Ben koymadım. Ama anlıyorum nasıl bir psikoloji olduğunu. Hocam ağzın ishal olmuş senin. Al senin ayar anlayışın bu kadar olabilmiş, üstte zahmet edip de mesaj yazdığıma bile üzüldüm. Nedesem bilemedim acikcasi (Liseli benzetmesi yapmissiniz bana bu da hic hos degil ama o seviyeden bu sekilde dusunmeniz size ozgu bir hareket oldugu icin o duruma hic deginmeyecegim.) benim gibi bir global dusunuru bile titreticek aciklamalarda bulunuyorsunuz Sn Sipeskeyk. Yani teroristlerle normal halki bir tutup bir amac icin savasiyorlar ve bu yuzden haklilar demek yani cok gercekten cok vahim bir durum demektir ki sizin gibi dusunenlerin sayisida anladigim kadari ile biraz fazlaca. Ama size onerim objektif bakin biraz ve elinize vicdaniniza koyup bir kez daha tartin. Cunku oldurdukleri kisiler normal halktan kisiler ve cogunlukla masumlar. Bu sebeble hicbir amac masum oldurulmesine es deger ve es gudum bir halde surdurulemez, eger surduruluyorsa bunun adi amacsal ve ugrasi ile didinen masum halkin destani degil katliamdir. Sadece katliamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Titaniğin battığı yerde değil, sinemadalar zaten. Sinemada sonda titanik battığında üzülenler de titaniğin battığı yerde değil, ama üzülüyorlar. Bunlar da orada olsak ne yerdik be diye seviniyorlar işte :) Evet patlamış mısır yemeyebilirler, hiç yedirmeyi denemedim ama belki de yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 sipeyskeyk said: Her iç savaşta iki taraftan da kan dökülür. Şu açıdan haklı çıkarıyor; Sen düzenli ordunla jetinle obüsünle dağı taşı adamların geçebileceği neresi varsa bombalıyorsun adam da çıkıp keleşle senin uçağını düşüremeyeceği için senin şehrine bomba koyuyor. Her şey karşılıklı cicim. Düzenli orduya karşı gerilla savaşı veriyorlar, sıkıştıkları yerde de şehirlerdeki avantajlarını kullanıyorlar. Objektif bakamıyorsunuz. objektif bakmak sadece gerillayı hedef alan orduya karşı gücü yetemediği için sivilleri hedef alan teröristleri haklı bulmak paticik kafası 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Capt. Obv. olsam da her saçmalamanıza mantıklı cevap vermeye devam etmeyi bir görev bildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Suç sende değil zaten. Suç hala çok açık bi şekilde pkk yı savunan birinin burda bıdı bıdı etmesine izin veren mod larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Sana göre kürtler haklı bi mücadele gösteriyor. Sebeplerin de zamanında bu insanlara devlet eliyle zarar verilmiş olması. Yazdıklarından anladığım bu, senin doğrun bu. Başkaları da diyor ki bi kürtlere zarar vermedi bu devlet, herkese zarar verdi bi bunlar isyan bayrağı çekti. pkk 30 senedir o bölgenin kalkınmasını önledi. Halkı kendisine mahkum etti. Bu da başkalarının doğrusu. Bana göre ise zamanında zarar görmek isyan bayrağı açıp 30 sene hem kendilerini hem devleti güçsüz bırakıp onbinlerce insanın ölümüne sebep olmayı haklı göstermiyor. elbetteki pkk olmasa devlet de kürtlerin taleplerini hiçbir zaman ciddiye almayacaktı. Benim gördüğüm pkk nın çözüm istemediği yönünde. Bu kadar büyük bir para trafiği kolay vazgeçilebilecek bir şey değil. Ucunda kendi halklarının kanı olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Lopeth said: Suç sende değil zaten. Suç hala çok açık bi şekilde pkk yı savunan bir şerefsizin burda bıdı bıdı etmesine izin veren mod larda. French Kiss yapalim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 memen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 İstediğiniz kadar salya saçıp küfür edebilirsiniz, karşılık alamayacaksınız uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar