fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Alıntıdır 1.derhal padişahı ülkeden atarlar ve yazdılkarı uyduruk tarih kitaplarıyla vatan haini diye kakalamaya çalışırlardı.yerse 2.ilk hedeflerden biri olarak hilafeti kaldırıp başta kardeş ingiltere olmak üzere bütün emperyalist güclere derin bir oh çektirirlerdi 3.hemen anayasayı değiştirip, islam şeriatını kaldırıp, avrupa kanunlarını dizerlerdi. 13.islam harfleri kaldırılıp yerine greek yada latin alfabesi getirilirdi 20.hicri takvim kaldırılırdı. 29.tatil günü cumadan cumartesi pazara alınrdı. 33.sarık cübbe yasaklanırdı, feslilerin kafasından fesler zorla alınır, vermem diyen dayak yerdi. 41.sokak sokak fesli avına çıkılırdı, yakaladılarını feci şekilde döverlerdi. 52.şapka giymeyenlerin vay haline. 63.ezandan Allah adı çıkarılırdı.Allah dedirtmezlerdi. 69.Allahuekber diyen adam kendini mahkemede bulurdu. 73.İslamı kontrol altına almak için diyaneti kurarlardı. 84.camilere namaz kılma memurları dikerlerdi hutbeler ararcılığıyla İslamı kontrol almaya çalışırlardı(tabi yerse) 91.her güzel köşeye faiz kurumu olan bankalr dikerlerdi. 96.genelevleri açıp birileri kapatmasın diye direk içişleri bakanlığına bağlarlardı. 97.içki serbest, millet alkolik. 98.Camiler boş bahanelerle kapatılır, depo yapılır hatta yıkılırdı 99.ayasofya derhal müze olurdu. 100.nerde islamı anlatan bir alim bir hoca varsa hemen asarlar keserlerdi.daha sonraki nesillere ise vatan haini diye yutturmaya çalısırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Hangi anaokulu bebesi yazmış bunu Edit: Bide eğlenceye açman lazımdı mubarek yer de yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yine 18 yaş altına LCD satışı yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 çocuktan al haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Eh onlar olmasaydida, 10 yasindaki kizlarla evlenmeyi yasal yapmaya kasan bir parlamentomuz olurdu. Hangisini tercih edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 O ZAMAN ÜLKEMİZİ YUNANLILAR İŞGAL ETMİŞ İŞTE CE HA PE ZİHNİYETİNİN BUNLARDAN FARKI YOK!!! CAMİLERİ AHIR YAPTILAR!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 amerikalılar işgal etmiş, onu da yazsaymış hocular. oh wait adamlar siyaset biliminden bir haber, ona akılları yetmiyor tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 13`e kadar uynamadım, e ne güzel işte keşke işgal etselermiş diyecektim ki uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Turizm iki cesittir, Bunlari bilmek gerekir. Ic Turizm, Dis Turizm Daha yoktur bilelim. Buda ilkokulda yazdigim nacizane bir siirdir. Ben olunce cok para yapar bu eser ha, paylasayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 "roket adam" said: yine 18 yaş altına LCD satışı yapılmış lsd ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 likit kristal ekran demek istedim ben? yani 18 yaş altına ekran satmışlar, internete girmeye başlamış manasında? espriyi anlayamadın sanırım kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oyle desene mubarek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 lol datbutthurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/web04/2012/8/22/12/enhanced-buzz-30737-1345654235-10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Oski said: "roket adam" said: yine 18 yaş altına LCD satışı yapılmış lsd ^^ "roket adam" said: likit kristal ekran demek istedim ben? yani 18 yaş altına ekran satmışlar, internete girmeye başlamış manasında? espriyi anlayamadın sanırım kardeş. Oski said: oyle desene mubarek =) hamsilipilav said: lol datbutthurt reyou said: http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/web04/2012/8/22/12/enhanced-buzz-30737-1345654235-10.jpg AZUHAUHUAIOSfhajassamkfhasfkjsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 http://media.tumblr.com/tumblr_lmfotc7JcD1qgvbni.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 islami harf ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 C mesela. C.C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Saykoleo said: islami harf ne la Sanirim arapca demek istendi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Arapin dinin yazildigi arapin dili iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 aklın yolu bir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 aaxaxaaxaxax cyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 O gun yine abilerle maklube yiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar