StRencher her 1 mesajdan sonra şunu yazmana gerek yok. rahatsız edici oluyor
sayfa başına bir hatta iki sayfada bir falan yazıver şunu[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
My life for the Horde! Orcish Warlock Suratımda kuruyan insan kanı giysimdir benim!
(Ağır laf oldu ama ork için idare eder)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
LvL_Sabo, 24 Temmuz 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
StRencher her 1 mesajdan sonra şunu yazmana gerek yok. rahatsız edici oluyor
sayfa başına bir hatta iki sayfada bir falan yazıver şunu
Tamamöyle yaparım. Ben hep en günceli bulunsun diye o şekilde yapıyordum.
Lind3r0th evet daha önce demiştin "Priest olucam" diye ama ırkın ne diye sormuştum cevap alamamıştım :)
Gerçekten Orc Warlock olarak mı oynayacaksın?[signature][hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
slm millet, bende şu anda denemek için bikaç free serverda takılıyorum sakın kzımayın sadece charları denemek için :), oyun başladığında paladin yada hunter olucam büyük ihtimal. ama paladin ağır basıyo gibin. Dwarf olalım bide tam olsun :)
Weroqsheth
Human Paladin
Lawfull Good[signature][hline]Weroq Duilwen
Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ
Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R
Zaten paladin olup başka bişi olsaydın fallen falan takılırdın heralde. Chaotic evil mi olacan paladin olup? Tabii ki lawful good olacan. Of onun da rpsi bayıo bi süre sonra sölim..
pardon ya haklısınız night elfler mage olamıyodu di mi human mage olurum o zaman ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
illa Mage olucam diyosun yani :)
Şu an ki betada çoğunluk Mage karakter oynatıyor. Bu da bariz bir dengesizlik olduğunu gösteriyor o yüzden ileriki patch'lerde bazı özellikleri kısıtlanabilir ya da kaldırılabilir[signature][hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Seni mi kıracağım Strencher bende Night Elf hunter druid olurum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Yok hayır pardon ben "Mage olma" şeklinde söylememiştim yanlış anlaşıldı ise özür dilerim :)
Sadece şunu söylemek istiyorum; Ne tür bir karakter yaratmak istiyorsanız
1-) Onun özelliklerini mutlaka okuyun.
2-)Sadece arzuladığınız sınıfın özelliklerini okumak "tamam işte budur" demeniz için yeterli değil! Mutlaka diğer sınıfların özelliklerini de okuyun.
3-) Tüm sınıfları okuduktan sonra yine de %100 kararınızı vermiş olmayın! Beta'nın ilgili forumlarındaki sınıf forumlarını okuyarak sınıf özellikleri sayfasındaki özelliklerin hangisinin daha çok etkili, hangisinin çok dengesiz durduğunu araştırın. Yine sadece aklınızdaki sınıf'ı değil diğer tüm sınıfların forumlarını inceleyin.
4-)Yakında çıkacak olan patch'in detaylarını araştırın. Uygulamayı planladığınız yetenekler kaldırılabilir mi ya da bu yetenekler nasıl geliştirilecek/pasifleştirilecek öğrenin.
5-)En son olarak'ta istediğiniz sınıf (ve tabii ki diğerleri) PlayerVersusPlayer'da nasıl bir performans sağlıyor bunu öğrenin.
Bu işleri yapmak gerçektende çok işinize yarıyacak... Evet; aylarca "Ben Orc Savaşçı olucam!" fantazisi kurmuş olabilirsiniz ama oyuna başladıkladıktan sonra "benim hayal ettiğim bu şekilde değildi" şeklinde hayal kırıklığına uğramanızı istemem. Alışılagelmiş istekler'i bir kenara bırakıp, hangi ırkın hangi sınıf ile kombinasyonu size asıl "sizi" yansıtacak bunu öğrenmeniz en sağlıklı yol olacaktır. Hem bu sayede tüm sınıfları ve ırkları iyice öğrenmiş olucaksınız ve potansiyel düşmanlarınızı da detaylı bir şekilde tanımış olucaksınız...
O yüzden Listeye adını vermiş ve verecek olan tüm arkadaşlarımın bir kez daha düşünmelerini rica ediyorum. Popüler olandan ya da Okuduğunuz fantazi kitabındaki o güçlü kahramandan sıyrılın. Size en layik olan, sizi yansıtan karakteri seçin. Ve ilk önce onlarla ilgili detaylı bilgiyi edinerek seçin...[signature][hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Dingaer, 23 Temmuz 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
norak bir tane char yaratabileceğiz galiba server başına onun için onlardan birini seçmelisin
hö? alal böyle bişi mi var? 1 aydır adam gibi takip edemiyorum ama benim bildiğim 8 karakter slotu var acc başına, server limiti falanda olmaması lazım? yane yoksa hepsi tek tek ayrı serverlar için mi o 8 slotun? nerde diyorki?
kötü olur beah öyle. en az 2-3 karakter şeyedebilmeliyiz server başına yaw.
ama illa öyle yaparsa blizz., kabul ederiz oynarız koşulsuz vesselam.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Öne çıkan mesajlar
sabonis
sayfa başına bir hatta iki sayfada bir falan yazıver şunu[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş
McsPeyn
Orcish Warlock
Suratımda kuruyan insan kanı giysimdir benim!
(Ağır laf oldu ama ork için idare eder)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş
Lind3r0th
LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR
LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id
Sosyal ağlarda paylaş
StRencher
Tamamöyle yaparım. Ben hep en günceli bulunsun diye o şekilde yapıyordum.
Lind3r0th evet daha önce demiştin "Priest olucam" diye ama ırkın ne diye sormuştum cevap alamamıştım :)
Gerçekten Orc Warlock olarak mı oynayacaksın?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş
McsPeyn
Beraber yaparız Orc Warlock life-questlerini..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş
weroqsheth
Human Paladin
Lawfull Good[signature][hline]Weroq Duilwen
Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL]
Blind Guardian
L I V T Y L E R
Sosyal ağlarda paylaş
McsPeyn
Sosyal ağlarda paylaş
Dingaer
Sosyal ağlarda paylaş
StRencher
Şu an ki betada çoğunluk Mage karakter oynatıyor. Bu da bariz bir dengesizlik olduğunu gösteriyor o yüzden ileriki patch'lerde bazı özellikleri kısıtlanabilir ya da kaldırılabilir[signature][hline]
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş
DoGMeaT
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş
Dingaer
Sosyal ağlarda paylaş
StRencher
Sadece şunu söylemek istiyorum; Ne tür bir karakter yaratmak istiyorsanız
1-) Onun özelliklerini mutlaka okuyun.
2-)Sadece arzuladığınız sınıfın özelliklerini okumak "tamam işte budur" demeniz için yeterli değil! Mutlaka diğer sınıfların özelliklerini de okuyun.
3-) Tüm sınıfları okuduktan sonra yine de %100 kararınızı vermiş olmayın! Beta'nın ilgili forumlarındaki sınıf forumlarını okuyarak sınıf özellikleri sayfasındaki özelliklerin hangisinin daha çok etkili, hangisinin çok dengesiz durduğunu araştırın. Yine sadece aklınızdaki sınıf'ı değil diğer tüm sınıfların forumlarını inceleyin.
4-)Yakında çıkacak olan patch'in detaylarını araştırın. Uygulamayı planladığınız yetenekler kaldırılabilir mi ya da bu yetenekler nasıl geliştirilecek/pasifleştirilecek öğrenin.
5-)En son olarak'ta istediğiniz sınıf (ve tabii ki diğerleri) PlayerVersusPlayer'da nasıl bir performans sağlıyor bunu öğrenin.
Bu işleri yapmak gerçektende çok işinize yarıyacak... Evet; aylarca "Ben Orc Savaşçı olucam!" fantazisi kurmuş olabilirsiniz ama oyuna başladıkladıktan sonra "benim hayal ettiğim bu şekilde değildi" şeklinde hayal kırıklığına uğramanızı istemem. Alışılagelmiş istekler'i bir kenara bırakıp, hangi ırkın hangi sınıf ile kombinasyonu size asıl "sizi" yansıtacak bunu öğrenmeniz en sağlıklı yol olacaktır. Hem bu sayede tüm sınıfları ve ırkları iyice öğrenmiş olucaksınız ve potansiyel düşmanlarınızı da detaylı bir şekilde tanımış olucaksınız...
O yüzden Listeye adını vermiş ve verecek olan tüm arkadaşlarımın bir kez daha düşünmelerini rica ediyorum. Popüler olandan ya da Okuduğunuz fantazi kitabındaki o güçlü kahramandan sıyrılın. Size en layik olan, sizi yansıtan karakteri seçin. Ve ilk önce onlarla ilgili detaylı bilgiyi edinerek seçin...[signature][hline]
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş
Norak
hö? alal böyle bişi mi var? 1 aydır adam gibi takip edemiyorum ama benim bildiğim 8 karakter slotu var acc başına, server limiti falanda olmaması lazım? yane yoksa hepsi tek tek ayrı serverlar için mi o 8 slotun? nerde diyorki?
kötü olur beah öyle. en az 2-3 karakter şeyedebilmeliyiz server başına yaw.
ama illa öyle yaparsa blizz., kabul ederiz oynarız koşulsuz vesselam.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş