StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tamam propagandayı keselim :) İster Allience ister Horde olsun yeterki bizim olsun...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 gurur nedir ya, gurur erdem değildir ki. şeref erdemdir, o da paladin'de mevcuttur.. 8-) gerçi silah olarak kapı tokmağı taşımak iğrenç ama olsun..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Dwarf blacksmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tom; sadece blacksmith olmak biraz zor gibi. Yani Battle character olması şart gibi... Sadece trading skiller olmuyo galiba?!... Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Allience Dwarf - Warrior gibi görünüyo ama... Bakıcaz. :)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Allience Human Warrior.....oynun en basit ama en üstünde durulmuş class ını olacam nıhahahaha[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe. Bu arada değiştirsem bile horde olmam allience rulaz. :)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Night Elf Rogue ya da Troll rogue oynatıcam yani türk çoğunluk hangi taraftaysa ona göre ama kesin rogue olucak (two weapon fighting var daha ne olsun :))[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 server başına kaç karekter yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Night Elf Druid olcam sonra Saber Panther olcam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 server başına bir character açabiliyorsun. Infernal_Reborn seni Elf yazıyorum Tauren seni kesmez ;) Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock Silthanas Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Zaten classlarin herbiri savasci class lar. Craft skilleri exp ile birlikte kazanilan skill point le arttiriliyor.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 horde a adam bekliyoruz. Hadi patiler, We lives for Horde!!![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bende varım beni de ekleyin. orc-warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior Warcraft dünyasında kimse hiç Troll'lere ilgi duymadı mı :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Benim en çok ilgi duyduğum ırktı ama o salak bineği verdikleri zaman büyük ölçüde gözümden düştüler.. Mızrak atma oayı olsa hala oynardım ama oda yokmuş=/[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. [Bu mesaj zlorwf tarafından 22 Temmuz 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bineğe binmezsin olur biter de mızrak atılamıosa harbiden yuh yani.. hatta ohannes.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 nightelf - rogue az class var ama nasıl olcak bu iş anlamadım.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tabiki dwarf olcak ana karakterim ve büyük ihtimalle wariiror ama priest te yapabilirim sorada human mage ondan soraki planlarım arasında orc shaman da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mızrak olayı daha kesin değil. Bilmiyorum belki Avrupa betaya dahil ederler Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid malsahibi NightElf Rouge Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 iluvatar ama her server da bir karakter açabileceğini söylemiştik ne yapmayı planlıyorsun sürekli yaptığın karakteri silmeyi mi yoksa her defasında yeni bir server'da sıfırdan başlamayamı? Wow uo gibi "bu gece mining'e bırakayım, yarın da diğer karakterle mezarlık basarım" diyeceğiniz oyunlardan değil. Adam gibi 1 karakter ile oynayıp ona bağlanmak üzerine bence[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 03:09 tarihinde demiş ki: bineğe binmezsin olur biter değil işte.. UO da ata binmemek gibi birşey olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 WOW sitesine baktım orda server başına çok karekterden bahsediyo yenimi değişti bu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benden başka gnome olacak da yok. raider'ın da gnome olacağı falan yok zaten gnome olucam falan dememişti ayrıca benim 2. karakterim troll hunter olacak[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: zlorwf, 22 Temmuz 2004 04:42 tarihinde demiş ki: said: arcane, 22 Temmuz 2004 03:09 tarihinde demiş ki: bineğe binmezsin olur biter değil işte.. UO da ata binmemek gibi birşey olur kanımca. binek üstündeyken savaşamıyorsun.binekler sadece ulaşım için.uodaki gibi değil yani.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 28 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Wow'da Kim, Ne Karakteri Oynatacak? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
tom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Dwarf blacksmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tom; sadece blacksmith olmak biraz zor gibi. Yani Battle character olması şart gibi... Sadece trading skiller olmuyo galiba?!... Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Allience Dwarf - Warrior gibi görünüyo ama... Bakıcaz. :)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Allience Human Warrior.....oynun en basit ama en üstünde durulmuş class ını olacam nıhahahaha[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe. Bu arada değiştirsem bile horde olmam allience rulaz. :)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Night Elf Rogue ya da Troll rogue oynatıcam yani türk çoğunluk hangi taraftaysa ona göre ama kesin rogue olucak (two weapon fighting var daha ne olsun :))[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 server başına kaç karekter yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Night Elf Druid olcam sonra Saber Panther olcam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 server başına bir character açabiliyorsun. Infernal_Reborn seni Elf yazıyorum Tauren seni kesmez ;) Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock Silthanas Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Zaten classlarin herbiri savasci class lar. Craft skilleri exp ile birlikte kazanilan skill point le arttiriliyor.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 horde a adam bekliyoruz. Hadi patiler, We lives for Horde!!![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bende varım beni de ekleyin. orc-warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior Warcraft dünyasında kimse hiç Troll'lere ilgi duymadı mı :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Benim en çok ilgi duyduğum ırktı ama o salak bineği verdikleri zaman büyük ölçüde gözümden düştüler.. Mızrak atma oayı olsa hala oynardım ama oda yokmuş=/[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. [Bu mesaj zlorwf tarafından 22 Temmuz 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bineğe binmezsin olur biter de mızrak atılamıosa harbiden yuh yani.. hatta ohannes.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 nightelf - rogue az class var ama nasıl olcak bu iş anlamadım.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tabiki dwarf olcak ana karakterim ve büyük ihtimalle wariiror ama priest te yapabilirim sorada human mage ondan soraki planlarım arasında orc shaman da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mızrak olayı daha kesin değil. Bilmiyorum belki Avrupa betaya dahil ederler Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid malsahibi NightElf Rouge Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 iluvatar ama her server da bir karakter açabileceğini söylemiştik ne yapmayı planlıyorsun sürekli yaptığın karakteri silmeyi mi yoksa her defasında yeni bir server'da sıfırdan başlamayamı? Wow uo gibi "bu gece mining'e bırakayım, yarın da diğer karakterle mezarlık basarım" diyeceğiniz oyunlardan değil. Adam gibi 1 karakter ile oynayıp ona bağlanmak üzerine bence[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 03:09 tarihinde demiş ki: bineğe binmezsin olur biter değil işte.. UO da ata binmemek gibi birşey olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 WOW sitesine baktım orda server başına çok karekterden bahsediyo yenimi değişti bu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benden başka gnome olacak da yok. raider'ın da gnome olacağı falan yok zaten gnome olucam falan dememişti ayrıca benim 2. karakterim troll hunter olacak[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: zlorwf, 22 Temmuz 2004 04:42 tarihinde demiş ki: said: arcane, 22 Temmuz 2004 03:09 tarihinde demiş ki: bineğe binmezsin olur biter değil işte.. UO da ata binmemek gibi birşey olur kanımca. binek üstündeyken savaşamıyorsun.binekler sadece ulaşım için.uodaki gibi değil yani.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar