Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: riglous, 06 Ekim 2004 18:07 tarihinde demiş ki: bi movie vardi, 2 druid'di sanirim, dwaft paladin i ortalarina almis oldurmeye calisiyolardi ama beceremiyolardi, paladin 3 4 defa birisini indirmeye yaklasti... sonra tabi yardimina baskalari gelince 2 druid'de rahmete kavustu. Engel and Montel do badlands'i kastediyorsan onlar druid değil shaman'dı. Ama gerçekten dwarf paladin kısmı çok güzeldi. Biri paladini oyalıyor, diğeri manasını doldurmak için oturup su içiyor :)[signature][hline]Fortes fortuna aduvat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 doğru biraz artizler ama bana göre Maule cok ıyı rogue oynuyor akıllı oynuyor daha dogrusu ehh bırakta biraz artiz olsun[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 http://www.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=8354#Post8354 buradan sözettiğim videoyu download edebilirsiniz (ilk post,üstteki link,save target as) not: savaştıkları düşmanların levelları onlarınkinden daha fazla[signature][hline]Fortes fortuna aduvat. [Bu mesaj Yoshimitsu tarafından 07 Ekim 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 HORDE:Tauren Warrior[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Night Elf - Druid yada Orc - Shaman.. Yani wizarda ihtiyacınız olursa burdayım ;)[signature][hline]Known as "Raven" Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dooru shaman, ben niye druid zannettim onlari... salakligima geldi heralde... neyse, sonunda belalarini buluyolar ama.. ha bi de DIE oyle cidden ahim sahim degil. yani adamlar sadece MMORPG oynamayi biliyolar... Grup halde oynayinca o kadar kadroyla iyi oluyor tabi guild. diger insanlar daha neyin ne oldugunu cozmeye calisirken bu adamlar oturup taktik kasiyolardi. ve her yerde oldugu gibi esas sirlari iletisim! Team Speak'ten deli gibi komut yagiyo, herkes birbiriyle konusuyo. [Bu mesaj riglous tarafından 10 Ekim 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Valla benim en ballı combatin (pvp) söyle gelişti Ben bi warriorla beraber (ikimiz de lvl 30 o zaman) bi dungeon da mob kesiyorduk. Aniden bi lvl 41 rogue bana girdi. İşte süpriz olay o anda gelişti çünkü ben auction dan inanılmaz ucuz bi fiyata bir west aldım. armorun özelliği 5% ihtimalle sleep proc etmesiydi. Warriorla bunu çalışıp şalışmayacağını tartışıyoduk. Çalışıyormuş :) Rogue umuz orda uyurken biz hazırlandık ve warrior recklesness ile arkadaşı daha da etkisiz hale getirdi biz amcayı kestik. E tabi akabinde eleman hırs yapıp geri geldi dungeon ı bize zehir etti desem şaşırmazsınız sanırım :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of The Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 iyiymiş, keşke bunun videosu olsa işte :) Not: İstiyenler Juniorx inde videolarında kullandığı oyun içine adapte olabilen Gamecam yazılımını çekerek rahatça video kaydedebilir. Küçük bi eksiği var sadece, satın almadan sesleri kaydetmiyor :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 abi sorma junior baba eleman butun movıelere var erınmeden hepsını dl ettım valla güzel ama allience kısmında paso gnome dwarf oynamıs hıc elf yada human yok bide su programa bakım oyun elıme gecınce arkadastan biraz zaman alıp sole elf rogue movıe yapıcam 1 saat fılan :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 haklısın çeşit azdı adamda :) zaten genelde tanıtım amaçlı çekip her ırkın ilk 10 lvl ını falan hızlı hızlı gösteriyodu. bize biraz action lazım artık D.i.e yada Nurfed in videolarında oldugu gibi.Bide ss lerle birlikte anlatılan oyun içi anıları falan olsa daha ne istesin millet :) bunnarı yaparsak zaten wow sitesinede malzeme çıkıyo. . . [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net [Bu mesaj OmeN tarafından 11 Ekim 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ben bitane wow sitesi tasarliyorum ama bakalim zaman ne gosterecek..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 omen verdıgın program guzelde frozen da movıe denıyım dedım launch ekledın ordan acınca ahah frozen cosuyor alakasız oluyor goruntu bozuk ekrana hersey gec gelıor ama cs de movıe yaptım guzel oldu pekı bu junior movıelerde acıklamalar war onları nasıl eklıcez sanırım yardımcı programlarda lazım ama güzel su wow baslasam yapacam ama sorun ses yok :D bide size sorun[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şu yüksek lvl kesme olayına fazla takmışsınız ya... kendi lvl den 4 lvl üstünü ben kesiyorum pek zorlanmadan.... hele hunter olursan binevi w3ft deki blademaster gibi adamlar hayvan yetiştirio manyak oluyolar onlar daha rahat(hayvanlar lvl de atlıyor )....druid ler (ben) büyü olarak baya geniş yetenekleri var bence en dengeli druidler ister party önü kullan (bear wolf formu vs...) isterseniz su altında kullan (baya gerek oluyo fox a gemi batıklarıyla baya uraşıyorsun) ister parti arkası kullan (heal vs dir... herşey var) ddiklerim elf içindir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Lind3r0th, 11 Ekim 2004 14:48 tarihinde demiş ki: omen verdıgın program guzelde frozen da movıe denıyım dedım launch ekledın ordan acınca ahah frozen cosuyor alakasız oluyor goruntu bozuk ekrana hersey gec gelıor ama cs de movıe yaptım guzel oldu pekı bu junior movıelerde acıklamalar war onları nasıl eklıcez sanırım yardımcı programlarda lazım ama güzel su wow baslasam yapacam ama sorun ses yok :D bide size sorun Evet bazı oyunlarda sorun çıkartıyomuş doğrudur ama bir sonraki versiyonda düzelticekler sanırım onnarı. movielere yazı, müzik vs. eklemek istiyosanda en basit kullanım ve yararlılık açısından Ulead VideoStudio olabilir. Yani ben onu kullanıyorum ama daha iyisini tavsiye eden varsa onuda deneriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bende paladin düşünüyorum open beta için. Beğenirsem release'i düşünürüz tekrar :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Undead - Mage[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Human Priest veya Nightelf Durid duruma baghlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Night Elf - Rogue[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. [Bu mesaj nomad13 tarafından 13 Ekim 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Hey beni unutmussunuz Burningred -Night elf[signature][hline]Burningred LvL 52 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Undead-Warıor ve eger olunabılrıyorsa cok gzl bır Human(Women)-Assasin(rogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 pek human yok be bune iş herkez night elf vs vs ırklar üzerine yoğunlaşmış Human - Mage olarak karşınıza çıkmaktan gurur duyacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Selam, Her nekadar ilk sayfa da dwarf-warrior olarak belirtmiş olsam da fikrimi değiştirmek zorunda kaldım. Ultima Online OSI-Atlantic'de yer alan Syndicate Guild'inin sonunda tartışmaları bitti ve oyunun Horde kısmında oynama kararı alındı. Şu anda halen devam etmekte olan beta testlerinde 90'ın üzerinde üyesinden gelen feedbackler sonrasında Horde seçildi. Dragon-LLTS'ye verdiğim sözü tutacağım. Eğer son dakika bir değişiklik olmazsa ben de horde tarafına oynayacağım. Başta yazan dwarf-warrior'u da Undead-Priest olarak değiştiriyorum. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bende değiştirmek zorundayım main charımı :) human - rogue veya elf - rogue olucam ama bu kararım blizzarda baglı umarım humana eski bonusunu geri verir.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Undead - Rogue oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kumadam, llts us serverlarında mı olcak sadece? eu da da üyleri vardır mutlaka?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar