Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım Kampında Skandal


kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

said:
Avrupa Şampiyonası Eleme maçları için kampta bulunan A Milli Basketbol Takımından büyük bir skandal patlak verdi.

Fenerbahçe Ülker oyuncuları İlkan Karaman ve Emir Preldzic'in, Galatasaray Medical Park oyuncuları olan Furkan Aldemir ve Göksenin Köksal'a, `Galatasaray'da süre bulamayacaksınız. Aklınız varsa derhal oradan ayrılırsınız.` diyerek oyunculara baskı yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bu iddialar karşısında Basketbol Federasyonunun, Fenerbahçe ve Galatasaray Kulüplerinin nasıl tepki vereceği merak konusu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir kelepçe değil

said:

ALEMCİLERİN ‘kelepçe’ fantezisi

Partilerden geriye kalan kelepçe gibi kanıtların bulunmasıyla F.Bahçeli futbolcular, kendi evlerini parti merkezi haline getirdiler.

ÇILGIN partilere konu olan otelin ambiyansı kusursuz olan ’Kral dairesi’ kalıntılarıyla da meşhur. Saatini, kolyesini, gözlüğünü unutanlar oldu bu odada. Ama otelin ‘housekeeper’larının (kat görevlileri) bulduğu bir şey var ki; F.Bahçeli alemci futbolcuların hayâl güçlerini peşinen ortaya koyuyor. O da alemden arta kalan oda görevlilerinin yatak üzerinde buldukları kelepçe...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki cepheden de yalanlamalar geldi, en son ergin ataman'da yalanlama yaptı.

ha olmuştur bu tip konuşma ama niye olmasın, kulüpçülük milli takım seviyesinde de her zmaan yapıldı ki

aklıma ilk gelen işte ispanya milli takımda fabregas'ı işleyen barçalılar. Ederinden aza gitmesine sebep oldu adamlar vs. vs.

Gerçi spor konusunda etik olmayan ne varsa hepsine örnek var Barça'da ama neyse asdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harun erdenay ve ergin ataman yalanladı olanları.murat özyer bugun tekrardan amk'ya açıklama yaptı "göksenin'le" böle böle konuştular diye. daha sonra göksenin'de yalanladı olayı. sora gün içindeki açıklamasında söylediklerim göksenin'le alakalı dğeil diye bi açıklama yaptı yine murat özyer.

nası bi kafa acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşı pazar karıştı, Turgay Demirel virüsü sonunda GG olacak gibi gözüküyor. Tanjevic'i de alıp gitsin yanında plx,

Milli takıma gelmeyen altının tamamen Tanjevic'in Ene'ye yaptıklarından ötürü gelmediği ortaya çıktı. Enes'in özellikle reddetmesinin tek sebebi de Tanjevic'miş. Normaldir yani şu geçen yıl yaşanan olaylardan sonra, Ene'yi kendileri getirdiler kendileri 1 sene içinde harcadılar.

Ali Doğan'a olan destekte artıyormuş Federasyon seçimlerinde, Üç Büyükler+Efes Ali Doğan'a destek vereceklerini açıklamışlar. Gerçi Turgay Demirel yapar bir şerefsizlik yine çeker onları yanlarına da belli olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerelerden maç verdik yine, şu tanyevic'ten falan kurtulmak şart artık. Adam milli takımın gelecekteki iki turnuvasını sabote etti. Orhun Ene'yi harcadılar sırf kendi egoları yüzünden vs. vs.

iyi oldu ama, artık turgay demirel'in nasıl bir şerefsiz olduğunu bayağı geniş bir kesim biliyor.

ayrıca ilk maç 18 sayı fark yediğimiz Çek'leri 19 sayı ile yenemezsek GG işte,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntı inan tanyevic'te, ondan önce turgay demirel'de gerçi

zihniyetin değişmesi gerekiyor, şu takım böyle maçlar verecek potansiyelde bir takım değil. Madem bu tip bir oluşum işine girecektin oluşumun adamı Orhun Ene'yi kendi hırsların ve çıkarların yüzünden harcamayacaktın.

şu durumda en az suçlu yine milli takım oyuncularıdır,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...