mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=G1lZz4gShy0&feature=share içeri sıçmanın ve ecel terleri dökmenin vidyolu tanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 sdfs dün gece izlemiştim.fake değilse çok gereksiz bi hareket olmuş elemanın yaptıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 helal olsun formayı çıkarmamışlar gsliler normalde öldürürdü ama hayret demekki arkadaşları adamlar rahat rahat güle güle eğlendiklerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 afdsfg Ecel terleri bu oluyor sanırım xD Alnından akan teri silebiliyor ama kıçından akanın içinde Aqua Park kurulur ;)) Psikopat1905 1 hour ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kulağında 900 liralık beats kulaklığı var bi de off çok uyuz oluyorum şöyle adamlara. "BAKIN BİR KULAKLIĞA 900 LİRA VERDİM VE CADDELERDE BÖYLE GEZİYORUM" geçen gün beşiktaşta da gördüm bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 off salaklar ben çocuğun yerinde olsam takardım kulaklığımı ilk durakta da inerdim ahah mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 pahalı diye takmayacak mı sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 pahalı diye takmayacak değil tabii ki ne demek istediğimi anladın gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 olm nedir lan bu servet dusmanligi, zenginin mali zugurdun cenesi yoruyor mutemadiyen. 900 Liralik kulakligi var, kesin hava atmak icin TOKOYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 fotoğra makinemin askısını değiştirip markasının üstüne siyah bant takmamın bir sebebi de bu kafadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Llama said: helal olsun formayı çıkarmamışlar gsliler normalde öldürürdü ama hayret demekki arkadaşları adamlar rahat rahat güle güle eğlendiklerine göre tam tersi gs'li medeniyetini gösteriyor. fb'liler arasında 1 gs'li olsa ağır meydan dayağı yemişti vallahi. keza aynı şeyi bir muhabirin arena'nın açılışına fanatik fenerli kılığında gittiğinde de görmüştük "deli misin git işine" falan deyip geçiyordu gs'liler. tam tersi durum olsa sağ çıkamazdı o muhabir oradan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Llama said: helal olsun formayı çıkarmamışlar gsliler normalde öldürürdü ama hayret demekki arkadaşları adamlar rahat rahat güle güle eğlendiklerine göre Arena'dan sonra GS taraftarı seviye atladı diyorlar ya hep, cidden. En azından öldürmekten vazgeçip boş beleş dalgaya atlamışlar adfads Darısı bizim Fener formalıları denize atan adamların başına sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 KullofAtlantis said: kulağında 900 liralık beats kulaklığı var bi de off çok uyuz oluyorum şöyle adamlara. "BAKIN BİR KULAKLIĞA 900 LİRA VERDİM VE CADDELERDE BÖYLE GEZİYORUM" geçen gün beşiktaşta da gördüm bi tane dün 2 tane tip gördüm 12-13 yaşlarında veletler takmışlar kulaklarına dolaşıyolar castin bibır kafalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 notwist, servet düşmanlığıyla uzaktan yakından alakası yok, züğürt de değilim çok şükür, sence bu milyarlık(edit: binlik) kulaklıklar çıkmadan önce kimsenin sokaklarda tam kalıplı kulaklıklarla gezmiyorken birden sokaklarda insanların bu tür kulaklıkları yeni keşfetmiş gibi peydah olması garip değil mi? müzik dinleme sevgisi filan değil yani tamamen bir "ben zenginim" bildirimi bu. sadece para için değil bu başka konularda da olabilir mesela "ben çok kültürlüyüm" gösterişi... genel olarak bu tür gösterişlerden hazzetmiyorum, hazzetmemek de çok garip değil yani. yoksa banane isterse dolarlarıyla kıçını silsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 sorun şu ki, kulaklıklar ses açısından berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 oha literal olarak mi 900 ? kizilhacin dagittigi kulaklik olarak kaldi benim kafamda, her 5 kulakliktan biri bu arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 size gene iki kati sokmuslar, $200-$300, daha ucuza da bulunur. olay da pahali kulaklik takiyorum bakindan cok, populer olan seyi kullaniyorum bakin. burda da herkesin kulaginda bunlardan var, kimse de sklemiyo, takan memnun, takmayanin umrunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 lan biz ardiste bak demesinler diye güneş gözlüğü bile takmayan mütavazi adamlarız.çık dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 La konu kulaklığa gitmiş. /Ayar on Bir ara haftasonları her GS maçında denk geliyordum Sanayi'ye kadar tribün havasında gidiyorduk. Adamlar indikten sonra metroyu yıkamacıya çekip bi iç dış yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gs'lileri bende tebrik ediyorum bu açından,geçen yılki şampiyonluk maçından sonra gs derneğine gittim,dernek dışındaki kalabalık 2-3 kez küfürlü marşlar filan söylediler onun dışında,dernekten ne bi küfür ne de bana karşı bi sataşma geldi. ama yaşadığım şehirde kavga gürültü çok fazla olmaz hele takım işlerinden o yüzden genelleme yapmak yanlış olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Sarası falan olsa ölürdü o çocuk orda. Ya da panikatak falan olsa indiği durakta krizden krize girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 iddaa falan kaybetmiş heralde. yoksa niye binsin abi manyak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Koray 3lü çektirseydi efsane olurdu fırsatı tepmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Maçı fener alsaydı Koray'ın hali nice olurdu merak ediyorum. Kimse demesin Gs taraftarı seviye atladı diye. Feneri yendikleri için keyifleri yerindeydi. Tahammül edebildiler sadece. Edemediler küfre boğdular, terden 5 kilo vermiş çocuk video bitene kadar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar