AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yola mayın döşemişler, henüz açıklama yok. umarım can kaybı yoktur. bi' de bıçak nereye dayanıyordu tam olarak? haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 4 kere patlama olmuş, çatışma çıkmış http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21279640.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 "terörle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor"."Pkk ayağını denk alsın". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 adamlar ne var ne yok saldırıyorlar valla bildiğin savaş çıktı adamlar hala meclis toplıyamadılar ben artık biz bilerek kendi kendimizemi patlatıyoruz bunları diye üdşünüyorum... hani sonrada suriyeye bok atıp laps diye oraya girmek için bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Bizimkilerin derdi içerdekiyle değil ki maşa olmuşuz zaten...adamlar istanbulun en işlek yerlerini bile bombalar,yapmıyorsa tek bir nedeni var. Neyse umarım...çok insan ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Allah kahretsin ya... İnşallah fazla birşey yoktur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Haber sitelerden kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 4 asker şehit olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Meclis açacak kadar kişi öldürememişler yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ulan Çiller'i arayacaksınız deselerdi inanmazdım. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu artık savaştır hergün bu kadar şehit olmaz . ordu seferberlik ilan etmeli . gerekirse kimyasal silah kullanılmalı . dağlar tamamen temizlenmeli . sınır dışındaki kamplara bomba yağdırım kimyasal silahlarla temizlenmeli bdp kapatalıp vekileri içeri atılmalı apo piçi asılıp aileside sürgüne gönderilmeli . dağdaki büyük başlar teker teker alınıp idam edilmeli . bunlar olurken cıkacak en ufak protestoya silahla çok ağır şekilde müdale edilmeli .sıkı yönetim ilan edilmelki doğuda . bunları yaparlarsa yıl sonuna kadar pkk diye bişey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 birazdan pirvan gelecek ve kafana teori kitabı fırlatacak. üstüne diplomanın scanini isteyecek. hazır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs132.snc4/36940_408910481455_17900841455_5184103_1219200_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 PZero said: bu artık savaştır hergün bu kadar şehit olmaz . ordu seferberlik ilan etmeli . gerekirse kimyasal silah kullanılmalı . dağlar tamamen temizlenmeli . sınır dışındaki kamplara bomba yağdırım kimyasal silahlarla temizlenmeli bdp kapatalıp vekileri içeri atılmalı apo piçi asılıp aileside sürgüne gönderilmeli . dağdaki büyük başlar teker teker alınıp idam edilmeli . bunlar olurken cıkacak en ufak protestoya silahla çok ağır şekilde müdale edilmeli .sıkı yönetim ilan edilmelki doğuda . bunları yaparlarsa yıl sonuna kadar pkk diye bişey kalmaz. doğuda derken? adamlar çoktan batıya yerleşti bile, muhtemelen artık şehir merkezlerini hedef almak için ufak ufak çalışma başlatıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 MOSSAD-CIA-PKK işbirliği ile bir batıda, bir doğuda bombalar patlıyor. Birileri çıkıp,"PKK üstrlenmedi"diyorlar. Hemen birileri de tamamlıyor,"Suriye işi bu bombalar"diyorlar. Amerika-İsrail bir taşla bakın kaç kuş vuruyor: -BOP-GOP tam gaz devam, -Türk-Kürt ayrışması artık son seviyede, -Yakında Türkiye'nin Suriye'ye sokulmak istendiği ortada, -Kürt Devleti istekçileri artık çok rahat bu isteklerini dile getiriyorlar, -Hala(şu an bile)ULUSAL KANAL hariç hiçbir kanal canlı yayında Hakkari'deki bugün şehit olan askerlerden bahsetmiyor-bahsedemiyor, -Gaziantep'te ellerinde Türk bayrakları ile şehit cenazelerine katılmak isteyen gençlere izin verilmiyor(TÜRK BAYRAĞI'ndan korkan iktidar!?), çok var daha da, yazmayayım,şiştim... Şehitler ışık olsun, şehadetleri her kesimden uyur gezerleri artık uyandırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Yüzlerce konu açılıyor şöyle zaman zaman bazı arkadaşlar çözümü söylüyor. Batılı gelişmiş ülkelerin nasıl çözdüğü ortada.. İçinde en ufak kahpelik olanı , o duygularıyla birlikte gömeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ışık ne abi? istersen duracell olsunlar!!!! töbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ne boktan ülke olduk sansür dolu heryer haberi yayınlayan gösteren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu kadar olaya rağmen bu kadar haysiyetsiz bi iktidarın nasıl bu kadar destekçisi olur anlamıyorum hala. nasıl rahat bi şekilde yiyip içip sıçıyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaaa said: ışık ne abi? istersen duracell olsunlar!!!! töbe yarabbi ya tarkan, ben ciddiyim, sen yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 cetoritto said: -Hala(şu an bile)ULUSAL KANAL hariç hiçbir kanal canlı yayında Hakkari'deki bugün şehit olan askerlerden bahsetmiyor-bahsedemiyor, sen beğenmezsin ama tgrt haber verdi o haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Canlı yayında şu an hakkari'deki şehitler için program yapılan tek kanal Ulusal Kanal. Haberini vermiş olmalarını da galiba artık alkışlayacağız, o derece <<özgür,demokrat>> bir ülke olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ışık olsun komik ama abi ya. "doğudaki kaçak elektrik sorununu şehitle aydınlatarak çözüyoruz" demezler mi? ayıp olmaz mı?neden ışık onu da anlamadım ki ben? nurcu mu olduk biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu mevzu ile ilgili bir vatandaşla uzun bir yazışmamız olmuştu patide be canım. "öldüler, cennete giderler inşallah,toprakları bol olsun, vs." gibi sözlerden,iyi dileklerden ziyade(ki böyle düşünen-söyleyenlere de saygım sonsuz)ışık olarak sonsuzluğa gitmeleri daha mantıklı geliyor yurdumun bazı insanlarına. ben de o insanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ha toprak oldu ha ışık ha x oldu boş şeylere takılmayın ülke elden gitti gidicek :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar