Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Tenchu


Rdoann

Öne çıkan mesajlar

Guild Yapısı

Üye Sayısı : 20 Aktif oyuncudan oluşacak. Üye alımı yapılırken çok fazla detaya dikkat edileceği için İlk birkaç hafta içinde bu 20 oyuncu sayısına ulaşabilineceğini düşünmüyoruz.

Rank Sistemi : Herhangi bir yetki, yetkisizlik söz konusu değildir. Zaten sistemimizde gerekte olmayacaktır. Her üyemiz belli bir düzeyin üstünde olacağı için rank sisteminin insanlarda değersizlik hissi yarattığını düşünüyoruz.

Kurallar : Hiçbir kural yoktur. Hiçbir dayatma yoktur. Siyaset, Din, Takım istediğiniz tartışmayı yapabilirsiniz. Kaldı ki yapıyoruz. İstediğiniz kavgayı edebilirsiniz. Kaldı ki Ediyoruz. Tek istediğimiz oyuna girdiğinizde bir organizasyon varken herşeyi unutup hiç bir performans düşüşünün yaşanmaması. Kavga ettiğiniz kişiyi kollamaya devam etmeniz.

Oyuncularımız : Bizle beraber oyun oynayacak herkes yukardada yazdığım gibi belli bir düzeyin üstünde olacaktır. Hangi skilli neden attığını ezberlemekten ziyade Hangi skilli neden attığını, nerede attığını ve ne zaman attığını bilen insanlarla oynamak istiyoruz ve oynayacağız. (Muhtemelen herkes bunları bildiğini düşünüyor ancak malesef bilinmiyor.)

Serverımız : Hala düşünüyoruz. Hala karar veremedik. 25 Ağustos gününe kadar kesin karar verilecek ancak. Bizim sizden memnun kalmamamız veya sizin bizden memnun kalmamanız durumunda iki tarafıda madur etmeyecek bir server seçilecektir merak etmeyin.

Dil : Şu an için ilk hedefimiz bu 20 kişiyi sadece türk arkadaşlardan oluşturmak. Ancak bildiğiniz gibi oyuna istenilen özeni ve önemi verebilecek insan sayısı fazla değil. İlk haftalar sonunda bu kadro oluşturulamaz ise askıda beklettiğimiz yabancı arkadaşları aramıza alarak yabancılaştırabiliriz bu yüzden en azından kendinizi anlatabileceğiniz ve söyleneni anlatabileceğiniz kadar ingilizcenizin olması iyi olacaktır.




Biz Kimiz ?

2000 Yılından bu yana birçok oyunda beraber veya ayrı olarak yer almış 7 kişilik bir grubuz. Oynadığımız her oyunda PvP olarak ulaşılabilecek en üst düzeyde yer almaya çalıştık. Genel olarak bu imkanları bize sağlayacak yabancı oluşumlarda yer aldık. Oyunda geçirdiğimiz sürenin daha fazlasını oyun dışında harcayarak, okuyarak, araştırarak ve en önemlisi düşünerek kişi sayısından ziyade bir kişinin verebileceği maksimum verimi alıp, birbirimizi tamamlamanın daha önemli olduğunu düşünüyoruz.


Amacımız ?

Kimseye sataşmak değil amacım. Ancak hepiniz karşılaşmışsınızdır, Oyun öncesi guild'ların gösterdiği hedeflerin hep gerisinde kalınmıştır. (Hatta birçok guild yapamadığı şeyleri yaptıklarını iddia etmeye devam etmektedir. Katılan üyeler için hayal kırıklığı olmaktan daha öteye gitmiyor bu olanlar.) Bu yüzden ben çok atıp tutmayacağım.

WvWvW : Öncelikle guildımızın bir kişiliği olması gerektiğini düşündük. Az ve öz kişi ile neler yapabileceğimizi uzun uzun tartıştık ve sonunda karara vardık.Defender'dan ziyade Roamer bir yapıda olmak. Noktalara ulaşımı engellemek ve Serverımızın korumaya çalıştığı yada almaya çalıştığı noktaya ulaşımın önünü kesmek vb aktiviteler. Ancak dediğimiz gibi Yapımız itibari ile sayıca bizden yüksek olan oluşumlara karşıda ayakta durabilmekte olacağız. Bunun için oynadığımız durum içinde herkesin bireysel olarak verebileceği herşeyi vermesini bekliyoruz.

sPvP : Yaklaşık 3 aydır üstünde çalışıyoruz oldukça donanımlıyız diyebilirim. Ancak takımımız genel olarak hazır durumda. Tabiki replacementlar olacaktır. Sizden mutlak bir katılım beklemiyoruz. Ancak katılan arkadaşlara bu ortamı gerekirse 2. bir takım çıkararak oluşturabiliriz. Şundan emin olabilirsiniz arkadaşlıktan ziyade performans daha ön planda olacak kadro seçiminde.

PvE : PvP ön planda olsada PvE için boş vaatler vermiyelim ama geri kalmayı düşünmüyoruz.



Website : Proje çok aceleye geldiği için kısa bir süreliğine (2 hafta kadar) enjin kullanacağız sadece başvurular için.

Başvuru : Sitemiz tamamlanana kadar enjin üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

- 2 Soru mevcut; Neden siz ?, Neden biz ?. Neden siz bölümünü detaylı doldurursanız seviniriz. (Geçmiş oyun tecrübeleriniz, Oyunlara verdiğiniz önem vs)

- 2. evre olarak sizi konuşmaya çağıracağız başvurunuz yeterli görülürse. Merak etmeyin ahiret sorusu sormuyoruz sadece muhabbet edicez.



Üst kısım biraz resmi oldu da bu bölümde biraz sadete geliyim. Beraber geçirdiğimiz bunca yılda aramıza çok kişi katıldı. Kapalı bir oluşum değiliz kesinlikle. 2. 3. gün sonunda diğer arkadaşlarımız bizim için neyse sizde o olacaksınız. Zaten yukardada bahsettiğim gibi herhangi bir rank sistemi vs söz konusu değil. Herkese belli başlı görevler elbet düşecektir bunların bir çoğuda araştırma ve üretme görevleri olacaktır. Bizim kafamızdaki 20 kişi olurmu olmazmı hala tam anlamıyla kestiremiyorum açıkçası ama düşündüğümüz projenin başarılı olacağını düşünüyorum. sPvP konusunda dediğim gibi kadromuz hazır durumda ancak hep beraber dahada hazır duruma gelebiliriz. Instanced pvp olarak geçmiş başarılarımız itibari ile öngördüğümde belli noktalara geleceğimizin garantisini verebilirim. Sadece yeri geldiğinde meydana gelebilecek olan bazı sürtüşmeleri, ses yükselmelerini tolere edebiliyor olmamız gerekir hep birlikte. Başvuracak ve Aramıza katılacak arkadaşlar için diyorum kesinlikle kişiliğinizle alakalı bir durum değildir olmayacaktır. 12 senedir biz kavga ediyoruz. 1 saat sonra gülüp eğleniyoruz. İçimizdeki hırsın dışa vurumu diyebilirim. Hepimiz hırslı insanlarız. Tabiki burda yazdıklarımla veya oyunlara bakış açımızla ilgili olarak saçma bulanlarda olacaktır. Ancak önem veriyoruz ve bizim gibi önem veren, araştıran, düşünen, düzeni ezberlemekten ziyade, düzene yön verebilen insanları aramızda görmek beraber eğlenmek isteriz. Şu yazı muhtemelen yukardaki resmi zırvalardan daha açıklayıcı olmuştur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...