Murray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Hiç alma demeyin, almak zorundayım artık... Mümkünse 500+ limitli, faizi az ve taksitlendirme imkanı bol olan bir öğrenci kredi kartı önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Alma. Senelerce borc icinde yuzeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bi ara en fazla limit veren hsbc idi sanirsam ama 3 assa 5 yukari limitleri hepsinin ayni iste en fazla kampanya bi bonuslularda bi da advantage midir nedir onlarda oluyor genelde. bu ozellikte olan kartlarin birini secebilirsin de kredi karti alma zorunlulugu nasi oluyor onu anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 playcard 500 limit veriyo kefilsiz falan alabiliyorsun. garanti extragenç 300 vermişti bana ama babam kefil olmuştu. Birde garantiyi zamanında ödemeyince sicilinizin kirlenmemesi için bla bla taciz ediyor sürekli telefondan, playcard karta 3 ay boyunca falan hiç ödemeye yapmayınca ancak tacize başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 300luk iş bankası kartımi hala kullanırım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 almak zorundaysan aldığın krediyi nası ödiceksin ki, mezun olduktan sonra milletin kölesi olucaksın, hayatın kayacak. Malbuşu ve diğer geri kalan ihtiyacın olmayan herşeyi kes, survival takıl da kk alma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 iş bankası rulez. iş'te üniversiteli, öğrenci olduğun sürece işletim ücreti falan filan kesmiyor, interaktif bankacılık süper, iphone uygulaması da gayet iyi. ben iş diyorum şiddetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Baban ek kart çıkartsın. Kredi kartı şart diyorsan onu ödeyemezsin kendi harçlıklarınla vs. (çalışmadığını varsayıyorum) Öyle olunca da ya ailene döneceksin ya da min. tutarı yatıra yatıra bir ev parası borçlanacaksın bankaya, sonra ailen evini arabasını satacak borcunu kapatabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi naptınız 500tl limitli kart için o kadar ev araba satmaya filan gerek yok :s 1 ay taş taşırsın kapatırsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ogrenci icin hepsi aynı.bonus maximum advantage falan hangisini alirsan al farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 e o borç büyüyo ki, sonra gidio internet faturasını odeyemıo cep telefonunu odeyemıo onlar katlanarak artıo sonra onları kapatım derken bankadan kredi çekio o sırada kız arkadaşına para gönderio hop 10-12k borcu oluo hiç yoktan. var böle tanıdıklarım, adam mezunn oldugundan berı emlakcıda calısıo odıcem dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 param yoksa kıza nıye göndereyim lan, manyakmıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 paran var. neden göndermiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kendi kazansin, niye ben gönderiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi seviosun borç içinde hatun, ve göndersen sana vercekmiş gibi yapıo basıosun yani. Ya hu bulgaristandan arayan hatun için arabasını satıp kredi çeken salak var bu memlekette o mu olmıcak ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 HSBC: taksit ve limit imkanıyla iyi. Fakat yüksek gecikme faizi ve temerrüt faizi alıyor. ( Bence alma ) Garanti Bonus: Aklın varsa Garanti Bankasından paracard dahi alma. Gecikme için kanuni hakkın 7 günden fazla olmasına rağmen 7 gün içerisinde öde, öde, ödemezsen bikbik.. şeklinde terbiyesizce taciz ediyorlar. Sorunlarını asla çözmüyor, ukalalık yapıyorlar. Üyelik aidatı, işletim ücreti vs. alıyorlar. ( Şubat - Temmuz toplam 80 TL bilgim dışında çekildi. ( Aman diyim ) İş Bankası: Öğrenci olduğun sürece yıllık 20 TL üyelik aidatı dışında işlem ücreti almıyor. Ben 300 TL limitli maximum kartımı hala kullanıyorum. Hoşgörüsü yüksek ve sorunları çözme konusunda altyapısı müsait olan büyük bir banka. Ulaşılabilirlik açısından da her 500 metreye Atm'sini koyup gitmiş. ( ALabilirsin. ) Teb Bonus: bakkal mantığında bir banka. ( Eski kurumum aynı zamanda ) Bonus işlevli kartı ile seni sıkboğaz etmeden, yormadan 2 ay gecikmeyle sessiz sakin bekleyen ama habersiz bloke koyabilen bir banka. ( Sen bilirsin ) Diğer ıvır zıvırları zaten boşver. İstediğin her banka sana kart verebilir. Önemli olan memnuniyet, taksit imkanları, sorunlarını çözme konusunda muhattap bulabilmen.. Önerim: İşbankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 işbankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 senko said: kendi kazansin, niye ben gönderiom. olm göndermeyeceğim desene en baştan swh peki bana gönderir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Suark said: abi seviosun borç içinde hatun, ve göndersen sana vercekmiş gibi yapıo basıosun yani. Ya hu bulgaristandan arayan hatun için arabasını satıp kredi çeken salak var bu memlekette o mu olmıcak ehehhe hatun borç içinde ise sevmem zaten abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaaa said: senko said: kendi kazansin, niye ben gönderiom. olm göndermeyeceğim desene en baştan swh peki bana gönderir misin? sana gönderirim hacı ayıpsın. faizi ile alırım geri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 300lük işbankası güzel, aidat falan da almıyor eğer kart borcunu otomatik ödeme talimatı yaparsan. ben bu yaz mezun oldum şimdi nolcak buna unuturlar inşallah böle de aidat falan veremem hiç kredi kartına dfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Banka sistemleri, muhasebeleştirme sürecinde tüm bilgileri update ediyor, tarıyor. Bu sürecin sonucunda mezuniyetinden sonra bireysel müşteri statüsüne geçmiş oluyorsun. İşletim ücreti, yıllık üye aidatı vs. gibi bedeller tüm bireysel müşteriler için aynıdır. Fakat 2 tane otomatik talimat verdiğin zaman işlem ücretleri, eft vs.'de indirime gidiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kuot Patice said: HSBC: taksit ve limit imkanıyla iyi. Fakat yüksek gecikme faizi ve temerrüt faizi alıyor. ( Bence alma ) Garanti Bonus: Aklın varsa Garanti Bankasından paracard dahi alma. Gecikme için kanuni hakkın 7 günden fazla olmasına rağmen 7 gün içerisinde öde, öde, ödemezsen bikbik.. şeklinde terbiyesizce taciz ediyorlar. Sorunlarını asla çözmüyor, ukalalık yapıyorlar. Üyelik aidatı, işletim ücreti vs. alıyorlar. ( Şubat - Temmuz toplam 80 TL bilgim dışında çekildi. ( Aman diyim ) İş Bankası: Öğrenci olduğun sürece yıllık 20 TL üyelik aidatı dışında işlem ücreti almıyor. Ben 300 TL limitli maximum kartımı hala kullanıyorum. Hoşgörüsü yüksek ve sorunları çözme konusunda altyapısı müsait olan büyük bir banka. Ulaşılabilirlik açısından da her 500 metreye Atm'sini koyup gitmiş. ( ALabilirsin. ) Teb Bonus: bakkal mantığında bir banka. ( Eski kurumum aynı zamanda ) Bonus işlevli kartı ile seni sıkboğaz etmeden, yormadan 2 ay gecikmeyle sessiz sakin bekleyen ama habersiz bloke koyabilen bir banka. ( Sen bilirsin ) Diğer ıvır zıvırları zaten boşver. İstediğin her banka sana kart verebilir. Önemli olan memnuniyet, taksit imkanları, sorunlarını çözme konusunda muhattap bulabilmen.. Önerim: İşbankası. kötü örnek oluyosun öğrencilere =) almasınlar hiç aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ahahah alsınlar, gençken yemicek ne zaman yicek yae.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Herhangi bir bankamatik kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar