seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dışarda ya da sokakta rüzgarda kalınca çok bir şey fark etmez ama cereyanda kalınca daha fazla etkileniyoruz, hasta oluyoruz vs. açıklamasını hakkında fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dışarda montla gezdigin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Genelde iç mekanda olunca vücut hava akımından daha sıcak ve aynı zamanda terli oluyor. Onun üzerine hava akımını yiyince ayar kaçıyor. Ama sokakta ısıyı daha homojen alıyorsun bence. O yüzden çok fazla terli ya da sıcak vücuda almıyorsun soğuk hava. Alsan bile rüzgar da sıcak olduğu için çok fazla fark yaratmıyor vücuda. Sorun akan havanın sıcaklığıyla vücut sıcaklığın arasındaki fark bence. Çok fazla fark yoksa çarpmıyor. Fark büyükse yamultuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 denizde yuzup ciktiktan sonra kurulanmadan takilabiliyon istedigin kadar, ama dustan cik kurulanmadan evde dolas hasta oluyon ya yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 tepende güneş varken istersen buz dolu küvete atla :P diğer soruya seagle cevap vermiş. olay vücdun "hazırlıksız" yakalanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Psikolojik + alisma meselesi bunlar hep. Amerikaya ilk geldigimde ev arkadasina, Dandyboy cereyan da kalioz kapa cami dedigimde anlamadi bi halt, bari terli su icme diyosun " niye adamim" diyo. Yok onlarda ole bi kavram hasta olmuyolar ondan. Terli terli soguk su icme, cereyanda kalma, klima ustune ufurmesin falan hep yalan dolan, alisma meselesi. Klimaya, cereyana, ota boka hasta olan ben, seneler sonra simdi okuz bir bunyeye sahip oldum. Bi halt olmuyor alisinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 KAPA OGLUM O CAMI, CEREYAN YAPAOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 NoTwisT said: Psikolojik + alisma meselesi bunlar hep. Amerikaya ilk geldigimde ev arkadasina, Dandyboy cereyan da kalioz kapa cami dedigimde anlamadi bi halt, bari terli su icme diyosun " niye adamim" diyo. Yok onlarda ole bi kavram hasta olmuyolar ondan. Terli terli soguk su icme, cereyanda kalma, klima ustune ufurmesin falan hep yalan dolan, alisma meselesi. Klimaya, cereyana, ota boka hasta olan ben, seneler sonra simdi okuz bir bunyeye sahip oldum. Bi halt olmuyor alisinca. aynen su. ben hayatim boyunca islak sacla dolastim evde, cereyanda oturdum hatta serin diye ozellikle. ozellikle terliyken cok su ictim, hep klima altinda uyurum vs. yilda bi kere anca hasta olurum onu da milletten kapiyoruz tutulmuyo napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 seraphiel said: dışarda ya da sokakta rüzgarda kalınca çok bir şey fark etmez ama cereyanda kalınca daha fazla etkileniyoruz, hasta oluyoruz vs. açıklamasını hakkında fikri olan var mı?ilkokul terk falan misin biraz saksıyı çalıştır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ben ıslak saçla duşakabinden dışarı çıkınca sinüzitim tutuyor abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yok bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bone'un nostalji başlıkları 1, senin ilkokul fen bilgisi başlıkların 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yok bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 SeaGle said: Ben ıslak saçla duşakabinden dışarı çıkınca sinüzitim tutuyor abi =/ Agir bilimsel girerek anlatiyorum: sinuslerin icini doseyen mukoza sogugun etkisiyle siser(odem) Sinuslerin drenaji(bosaltilmasi) zaten cok dar olan kanallar araciligiyla yapildigindan bu sisme kanallari tikar sinuslerin drenaji durur. Biriken mukus vb salgilar mikroplarin sinuzit yapmasina neden olur. Ortamda artislik icin kullanabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 benim alerjik sinüzitüm var doktor bey, o nasıl olacak? dedim kesin, biçin ne yapacaksanız yapın dedim ne proflara, bu sene keseriz seneye gene aynısın dediler, kesmediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Proflarin lafi uzerine laf olmaz. Gitttiklerinin hepsi oyle dediyse oyledir ne yazik ki. Ama duzenli kullandigin bir ilac tedavin vardir diye umuyorum? Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 hep anneannemin oyunu bunlar...cereyanda kalma cereyan da kalma diye diye anamı ağlattı küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 mardox said: SeaGle said: Ben ıslak saçla duşakabinden dışarı çıkınca sinüzitim tutuyor abi =/ Agir bilimsel girerek anlatiyorum: sinuslerin icini doseyen mukoza sogugun etkisiyle siser(odem) Sinuslerin drenaji(bosaltilmasi) zaten cok dar olan kanallar araciligiyla yapildigindan bu sisme kanallari tikar sinuslerin drenaji durur. Biriken mukus vb salgilar mikroplarin sinuzit yapmasina neden olur. Ortamda artislik icin kullanabilirsiniz :) oh god thank you şimdi ortamların en cool adamı olacağım çok teşekkürler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 mardox said: SeaGle said: Ben ıslak saçla duşakabinden dışarı çıkınca sinüzitim tutuyor abi =/ Agir bilimsel girerek anlatiyorum: sinuslerin icini doseyen mukoza sogugun etkisiyle siser(odem) Sinuslerin drenaji(bosaltilmasi) zaten cok dar olan kanallar araciligiyla yapildigindan bu sisme kanallari tikar sinuslerin drenaji durur. Biriken mukus vb salgilar mikroplarin sinuzit yapmasina neden olur. Ortamda artislik icin kullanabilirsiniz :) Abi benim hiç geçmeyen dolgunluk hissim var. Soğuk sıcak falan farketmiyor. Sabah bi doluluk hissiyle kalkıyorum mesela hep. Evet soğuk alınca çok çabuk doluyor sinüslerim ama yıl genelinde de hep bi sıkıntım var. İltihaplı akıntı sürekli yok ama dediğim gibi hep bi dolgunluk hissi, hep çabuk sinüs dolması eğilimi fln.. Alerjik falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Direnclidir belki kbb yi bi gorun istersen ona gore antibiyotk ayarlarlar @Kami np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Benimde sinüzit başımın belası. 2 burnumdan nefes aldığımı hatırlamıyorum. ya sağ tıkalı ya da sol. Saçma gelecek belki ama sağ tarafıma yatıp tv izliyorum ve o anda sol burun tıkalı ise sağa geçiyor tıkanıklık. Ne bela birşeydir bu böyle yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar