katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Yaklasık 10 gün önce turkcellden aldım.Beyaz 16 gb.Kvk garantili.23 ay 20 gün daha garantisi devam etmekte.Jelatin ve koruma hardcase iyle kullandım.1900 tl ye almıstım.Su anda bu telefon ne kadara gider bi fikrim yok.Bayaa geniş bi spektrumda gidiyo ayfon fiyatları malum.Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 10 gün önce aldığın telefonu niye satıyosun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Maddi yönden sıkıştım maalesef.Muhtemelen ip5 i bekliicem sattıktan sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ayfon alan adamın maddiyata sıkışması hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Niye bu kadar takıldınız bilmiyorum ama bayramdan sonraki gün yatırmam gereken bi taksit var ve alacaklarımı alamıyorum.Bayramdan sonraki hafta param olacak ama bu sefer de ip4 almak mantıksız geliyor 3-5 ay sonra ip5 in gelecegini dusununce.Bu kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ÇALMIŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bullbird said: ayfon alan adamın maddiyata sıkışması hmm... oy neyin kafası la bu? :) adam ferrariye binmiyor ki ayfonu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Seperate said: Bullbird said: ayfon alan adamın maddiyata sıkışması hmm... oy neyin kafası la bu? :) adam ferrariye binmiyor ki ayfonu varmış it's just a trap but you don't get it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 olm 10 gün önce iphone 4 almak mantıklı da 10 gün sonra mı iphone 5 gelcek diye almıcan satıcı güven vermiyor çelişkiler var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Turkcell ile çakma bir kontrat yapıp telefonu satarak cebine para indirecek arkadaş. Büyük firmaların deyimi ile fraud işlem yapıyor arkadaş bir nevi turkcelle parasını ödemeden sen alıp tüyüyor kimlik hat fln kimin üstüne allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 2yıl - 10gün = 23 ay 20 gün. doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Madem 2 hafta sonra taksit ödeyecegini biliyorsun,niye 1900 tl telefona bastın? Hemde taksiti ödeyemeyecek durumda olmana rağmen?Baya çelişkili bir durum bencede . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 DareJedi said: Turkcell ile çakma bir kontrat yapıp telefonu satarak cebine para indirecek arkadaş. Büyük firmaların deyimi ile fraud işlem yapıyor arkadaş bir nevi turkcelle parasını ödemeden sen alıp tüyüyor kimlik hat fln kimin üstüne allah bilir. öyle ha deyince veriyolar mı ya. ben vodafone luyum 8 ay düzenli fatura ödeyince verdiler telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Lan gerizekalı mısınız nesiniz.Ne kontratı ne freudu.Adıma faturalı telefon.Sattım da zaten.Kaybolun gidin ya.İyice dengesizlerin mekanı olmuş buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 nakit paraya ihtiyacı olan biri yapabilir aslında bunu. kredi çekmiş gibi oluyo insan. üstüne telefonu kontratlı alınca dakikası smsi interneti de var hattında mis gibi. ya da gerçekten borç dicem ama mantıksız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Ahaha arkadaş atarlanmış sakin ol şampiyon beğenmiyorsan gidersin :) Edit: Ayrıca Freud başka Fraud başka. @Theridone çalıntı bir kart ile kredikartlı olaraka en saçma sapan müşteri bile gidip alabilir. Bazıları da laf kalabalığı yapıp gelicem ben deyip tüyüyor fln çok farklı örneklerde mevcut. Neyse arkadaş satmış zaten her ne kadar söyledikleri birbirini tutmasa da bazıları böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 abi benim kafamdaki senaryo şu: adam paraya sıkışmış, kredi alacak kredibilitesi de yok. gitmiş turkcell'den taksitle ayfon almış ve kelepirden satıyor. ben böyle düşündüm şahsen, yapılmayan bişi değil. ama sonradan yok ben çok zenginim de aslında, ödemem geliyor da. sonra işte 2 hafta sonra ödemem gelince ayfon 5 beklerim 4s'in mantığı yok da fln filan kıllandırdı tabi. delikanlı gibi olayı söyleseydi alınırdı belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 beyler ben aldım cihazı da bi terslik var galiba videoyu çektim yardımlarınızı bekliyorum http://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 calimero said: abi benim kafamdaki senaryo şu: adam paraya sıkışmış, kredi alacak kredibilitesi de yok. gitmiş turkcell'den taksitle ayfon almış ve kelepirden satıyor. ben böyle düşündüm şahsen, yapılmayan bişi değil. ama sonradan yok ben çok zenginim de aslında, ödemem geliyor da. sonra işte 2 hafta sonra ödemem gelince ayfon 5 beklerim 4s'in mantığı yok da fln filan kıllandırdı tabi. delikanlı gibi olayı söyleseydi alınırdı belki... Adam öyle yapmıs olabilir ama adamın dediği şu: örneğin bir iş yapmıs ve 180 gün vadeli cek almıs bu hafta tahsilah haftası 1 önceki hafta da ayfon almıs nasıl olsa cek tahsil edicek borc sorun deil ama ceki dönüyo bankadan iş hayatında olan şeyler bunlar hatta son zamanlarda cok sık oluyor kimse vaktinde alamıyor alacaklarını. adamın cekten alacagı parayla ödemesi gereken borcu var ve ödeyemiyor haliyle elindeki değeri yuksek malı acilen elden cıkarma niyetinde olay bundan ibaret olabilir. (çek olayı farazidir alacak denmiş orda) ama adamı resmen dolandırıcıkla suclamıs bazı arkadaşlar tanımadan etmeden ayıp olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 yoo ben dolandırıcılıkla suçlamadım. ama 2 hafta önce aldıysa ayfonu, 2 hafta sonra da para gelecek garranti diyor. o zaman 4s almam ayfon 5 beklerim zaten diyor. ne bilem 1 ay içinde fikir böyle değişmemeli diye düşündüm ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 sana demedim zaten :) snn ki fikir yurutme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konu ve adam garip. Yorumlar daha da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Madem satıcı sütten çıkmış ak kaşık neden atarlanmış? Öyle değil ise zaten cevap vermez olur biter. Dedikleri birbirleri ile uyuşmuyor 2 haftada iphone5 çıkış tarihi zaten belli olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Ahahah.Ya abi telefon turkcellden alınma fakat oyle taksittir kredi kartıdır işim olmaz.Nakit almıştım.Faturası adıma düzenlenmiş.Hani nasıl bi sahtecilik olacak merak ettim.Kvk dan imei sorgulatabiliyoduk onda da sorun yok.Hayır oyle ekstrem bi alet de degil.Şimdi bayramdan sonraki hafta 2bin liraya yakın para verip tekrar ip4s almak mantıksız cunku ip5 muhtemelen cıkacak bu sonbahar.Taş çatlasa 2500 liraya falan da alınabilecek bi telefon olacak.Niye bu kadar sorguladınız cidden anlamadım.Ayfon aldım sattım.Tekrar almayı da 5 e kadar erteledim.Bu kadar basit.Lan sanki ferrari aldık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 adamın nick sakat beyler, fazla bulaşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar