deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Benim; Gigabyte GA-EP35C-DS3R 2GB DDR2 ram ATI HD 3870 Intel Core2Duo bir makinem var, kullanmıyorum uzun zamandır. Şimdi bu makineyi upgrade edip 1 sene daha rahatça kullanılabilir kılmak istiyorum. 400-500 lira harcayabilirim ve mümkünse yeni bir PC aldığımda kullanabileceğim şeyler almak istiyorum. İlk aklıma gelen iyi bir ekran kartını 2. el almak oldu ama her sene PCI-E slotlarına yeni bir özellik getiriyorlar, o yüzden şu an kullanabileceğim en iyi kart hangisi bilemiyorum. Sanırım ekran kartından gayri bir de ram ekleyebilirim, 2x1GB olduğu için ramler 4GB'ye çıkartabilirim sanırım eklenti yaparak. Onun yerine yine 2. el 2x4gb ram alayım diyorum. Sizin tavsiyeleriniz ne yönde olur? Sistemi adamı etmeye çalışayım mı? Yoksa 1 seneye yakın bununla sürünüp sonra iyi bir sistem mi toplıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ekran kartı dışında pek bir seçeneğin yok şu durumda, belki ram yükseltme olabilir mhz ini ayarlarsın. anakart işlemci birlikte değişiyor zaten mimari yapı yüzünden amd düşünürsen uzun vadeli oluyor onlar mimarı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Zaten işlemci anakart yenilersem ramleri de yenilemem gerekecek, e üstüne ekran kartı da aldım mı zaten komple sistem değişmiş gibi olacak. Ekran kartı + ram o yüzden en mantıklı da, ne alayım? Hiç bilmiyorum hangisi uyar, optimum özellikleri hangisinden alırım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bence bi şekilde Anakart+CPU yapmaya calış. Ekran kartını sonradan cavcaklı bir ekran kartı ve PSU filan alırsın çokzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 En ucuz nasıl kalkarım onun altından peki? Inteller pahalı, AMD'ler iş görüyor mu? Fiyatları nispeten ucuz gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ben intel kullaniyorum. Ama AMDnin bu x6 1055t felan islemcileri hem cok pahali degİl sanirim hem de performansli diye biliyorum. AMDciler yetisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bu cpu 10 numero bence AMD Phenom II X4 965 Black Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 O makineye Anakart + CPU dışında ne upgrade yaparsan yap şu an aldığın performanstan çok fazla fark etmeyecektir. DDR2 ramler piyasa da yok. 2. el arasan da fiyatları tuzlu olur. 5770 ( 4850 de olabilir ama PSU sorunu yaşarsın )'den yukarısı alacağın herhangi bir ekran kartına performansını alamayacağın için boşa para harcamış olursun. Şöyle birşey yapılabilir. DDR2 ama AM3 destekli anakartlar piyasada mevcut. O şekil bir anakart ile yanına da Phenom x4 ( yada x6 ) bir işlemci bulabilirsen senin için baya iyi bir upgrade olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar