sinera Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Uzun bir aradan sonra yeniden içimde bir alevlenme olustu.Catalysmı alıp baslıcam gıbı gozukuyor fakat suankı durum hakkında hic bilgim yok.Arkadaslardan eski heyecanın kalmadıgını falan duymustum ama yınede bır umut sızede danısayım dedım.Sızce yenıden baslamaya deger mı ,eger baslanırsa end game bıle olmasa aksamları kafamı dagıtıp muhabbet ederek raıd yapılcak turk guıldı bulmak zor olurmu yada hangı serverlarda bu sansım yuksek olur. En son burnıng legıondaydım ama duruma baglı olarak baska serverdada oynayabılırım helekı scroll of res bulabılme sansım olursa karakter aktarma ve lvl sorunundanda kurtulurum gıbı gozukuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bosver baslayıp napcan sımdı mopla basla en azından yenı yerlerı fılan gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 scroll of res ile 85 ol bırak, mop'ta dön bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Alternatif birsey bulsam onu yapıcamda alternatiflerdede ıs olmadıgıyla ılgılı yorumlar okudum. Oyle muallakta kaldım,ıcımde ventrıllodakı teamspeaktakı raıd muhabbetlerı dınlemeye karsı asırı bı ozlem var. Yanlızlık ve issizlik cok koyuyor be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 başla derim, özellikle bucs-vesper arası çok sağlam pvp dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Saeros said: başla derim, özellikle bucs-vesper arası çok sağlam pvp dönüyo. :P Ultima online ile karıştırdın galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Saeros said: başla derim, özellikle bucs-vesper arası çok sağlam pvp dönüyo. şaşkın seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ben cata ile başlayıp bıraktım. scroll of res almak için ne kadar süre inaktif kalmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Marttan öncesi için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 şuan ki durum yaklaşık olarak böyle devam etmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 video iyimiş bende şunu koyyim betadada boyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 her sey guilde baglı duzenli pve yaparlarsa kalırım bakdım adam yok su yok bu yok hıc yabacı guıid ugrasamam bırakırım gıder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 valla mop durumu diyelim! hardcore oynayacaksan aynı:)iyi bir guilde gir kadro edin,sonra item topla! casual oynacaksan LFR gir lfr den topladıgın itemler ile yılsonu endgame yaparsın. wotlk ile cata ile aynı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sektedar said: şuan ki durum yaklaşık olarak böyle devam etmekte hahaha of sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar