Joker Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yahu tek işim sex shop mu benim :) android yazılım işi pasladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 oha sex shopun mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ahaha nasıl duymuyorsunuz abi bu olayı,asucan meşhur oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ne o gay gibi erkek arkadasa hediyeler falan kral bi yemek ısmarlarsın bi yerde olur biter rakılı balıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ben hala parasını vermen konusunda ısrarcıyım. illa hediye diyorsan hem evliymiş,kendi sitenden bir güzellik yapıver evli çiftlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 fistan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Joker said: Bi arkadaş bana iş pasladı. o arkadaşa nakit yerine bir hediye almak istiyorum.. 200 - 250 Tl'lik. 30 yaşında Yazılımcı, hafiften geek, Evli. Bir fikirlerinizi duymak istedim. işine yarar bişi olması iyi olur. see vibe mıydı neydi ondan versene adama. "karınla beraber mtluluk içinde uçacaksınız!" falan diye ver hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ya o tip bi hediyeyi benim seçmem olmaz :) zaten o bana bundan istiyorum dediği an akan sular durur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 teknosa dan felan hediye çeki verebilirsin ihtiyacı neyse alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Abi dekupaj al. Daire testere de olur. En az DeWalt marka olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar