kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Win8 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Windows 8 iyi. Enterprise trial var kurabileceğin, Türkçe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Win8 kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 RTM çıktığından beri tek sistem olarak kullanıyorum, niye böyle düşündüğümü de Windows 8 konusunda anlattım uzun uzun. Kötü olduğunu iddaa ettiğin argümanların neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Elzem şeyleri önemli programları SSD'ye kuracaz tamam, peki Steam-Origin gibi şeyleri D'ye kurabiliyor muyuz? illa program files'ın içine kurulacam demesin bunlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 İstediğin yere kurabilirsin Steam'i, oyunlar da oraya kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tamam steami, torrenti falan hddye koyarım, sağol(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ben de ocz vertex 4 sipariş ettim, normalde sata3 ama asus n61jq var sata2 destekliyor, bakalım nasıl olacak :) Büyük aldım masaüstü toplarsam onda da kullanırım diye sata3ünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 steam'i diğer partition'a kurmak çok iyi ya. 20 tane oyun yüklü oluyor. format atıosun sistemine. 1 dk steam yüklüyorsun. 5 dk da reg sync ediyor. 20 oyun 5-6 dk'da kurulu oluyor. çok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ben de yarın SSDyi alıp W8i kuruyorum. SSDyi kasaya taktıktan sonra biostan falan yapmam gereken ayar var mıdır W8i kurmadan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bios'dan AHCI aç sadece kapalıysa, AHCI sürücülerini güncelle bir de anakartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 AHCI desteği açmadan kurarsan windowsu açtıktan sonra bi daha kurman gerekecek. ( En azından win 7 'de böyle ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hayda o olay garipmiş EDIT: bu arada 120gb bana şimdilik yeter diye HDD almıyorum, umarım kapasite harici bi problem yasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bana yetiyor ama geçen TERA alayım dedim, 50GB görüp vazgeçtim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 2. hdd varsa çok rahat yetiyor. 60gb'de boş takılıyorum hatta. 2.hdd de normalden hızlı çalışıyor zaten sistem'de ssd varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yer yok ikinci HDD için. Bir kutu aldım, eskisini harici HD olarak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 nedir abi su anki goto ssd, f/p acisindan, hazir win8'e de gecicekken ? ayrica, df said: steam'i diğer partition'a kurmak çok iyi ya. 20 tane oyun yüklü oluyor. format atıosun sistemine. 1 dk steam yüklüyorsun. 5 dk da reg sync ediyor. 20 oyun 5-6 dk'da kurulu oluyor. çok temiz. bu bold'ladigim kismi nasil yapiyoruz abi, steam kendi mi yapiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 evet oyuna girmek istediğinde yapıyor kendi hmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 550 lira param var ssd alacam ne alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdx-240g-g25-240gb-extreme-sata-30-ssd-(-okuma-550mb---yazma-520mb)/productdetails.aspx?I_ID=58905 Eğer çok diyorsan aynısının 120GB olanını al yarı fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Gerge küfür gibi olacak ama o sandiski 400'e aldım bikaç gün önce vatan indiriminden ohhhhşşşş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ben almadım onu zaten. OCZ kullanıyorum, 220'ye almıştım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 evimin dibinde vatan var ya haftaya haftasonu gidip bir bakayım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 benim sata3le skorumun da pek farki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar