Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://en.mm-heroesonline.com/ Browser f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Yok be eski klasikler oldugu icin actim konulari seveni cok bunlarin. Gozden kacmasin diye hem browser hem f2p:) Birde cepten yazmak zor hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Ben çok seviyorum ama bugünlük turn hakkın bitti ya da elmas satın al sana 100 turn daha tarzı olması hiç birşey ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ne zaman bitiyor ki betası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bana closed beta başlayınca sana dönücez diye mail geldi. siz oynuyor musunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Her gördüğüm M&M oyununa uçarak atlıyorum sonu hüsran oluyor. En son Heroes Kingdoms oynadım uzun zaman, paypalle premium alamayınca bıraktım aslında iyiydi. Bu da güzel gibi başlıyayım heman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yalnız grafikleri hakketen dedikleri kadar impressive miş. Beta başlasada oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 2 arkadaşıma beta key geldi ama bize hala bişey yok yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çok sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BU çıkmadı mı ya ne betası hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ıhh closed beta bile başlamadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 e nasıl oynadım da bıraktım ben heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 alphaydı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Alman serverında oynayabılıyoz da almanca yok sıkıntı oluyo, alt tarafı eng serverı ıcın betakey ıstıyoz ama onuda yollamıyolar yaw töbe. Bir iki site key versede oynasak bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 open betaya geçti ilgilenen varsa eğer. http://clb.heroes-online.com/play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 oynayan var mı nasıl olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 tek tık girip bakılabilir :P (google hesabıyla giriş yapılabiliyor). 1 dakika geçti henüz fena durmuyor. Client de olursa hoş olabilir. $ işi biraz garip göründü. Dalacağın şeyi $ ile inceleme biraz garip geldi. Birde skill reset $ la. 5 euro ya 20 kez bir ağacı resetleyebiliyoruz. ilerileri nasıl hiç bir fikrim yok. Ubisoft biraz korkutuyor beni. Adamlar ghost recon + duel of champions da biraz açlık yaptı. Daha sonra hediye olarak paket dağıtmalara vs. geçti. Hani oradan ders aldılarsa bilemeyeceğim. Almamışlarsa zaten sonu başlamadan belli olur :P. daha 2dk oldu o yüzden ne söylesem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 oyun açılmıyor bende boş sayfa çıkıyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 girdim ben sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 hero seals uzecek gibi duruyor ota boka isteniyor gorunuyor ama ilerki levellerde ne kadar duser ne kadar gelir gormek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben 1 saat kadar bakındım, chati vs okudumda oyun için p2w nin alası diyorlar. Savaşırken işler kötü gidiyorsa, savaşı resetleyebiliyormuşsun bile. Resetledikten sonra geri çekilme tuşu halen duruyordur herhalde. Sorna birşey olmamış gibi devam... Zaten herşeye $ istiyor. Kozmetiğinden oyundaki koşma hızına kadar $... tabi ön yargılı yazılarıda okumuş olabilirim, siz yinede ümidi kesmeyin kendiniz araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar