senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Editor said: "roket adam" said: Yasal olarak bu devlete bilgi vermeme olayını nasıl kotaracaksınız merak ediyorum cidden. Bi açıklaması var mı? Sirketimizin bulundugu bolgede devletle sozlesmelerimiz var ve devletin zaten sagladigi guvence var. Hicbirsekilde baska bir ulkenin bizim bilgilerimizi isteme hakki yok terorist faaliyetler olmadigi surece... oyle bi varki isteme haklari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 GERGE said: Bu arada devletten bilgi saklama, anlaşma filan olmaz yani. Uydurmuşsun onu. Bilgi tutmuyorum bile diyemezsin, belli bir zorunluluğun var. yanlis anlamissin Sirketin bulundugu ulkede zaten gizlilik politikalari cok iyi ve baska bir ulkenin gelip bilgi isteme hakki yok diyorum. Sirketin bulundugu ulke isterse tabiki vermek zorundasin yoksa gelir basar. Ama suan bir sorunumuz yok devletle ilgili. Uluslararasi hukuk bilen avukat arkadaslar varsa burada daha iyi bilirler onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 steam fln eur'a dönüyor girdiğimde. dolar olan bi ülkeye sabitleme olacak mı satışa sunulduğunda? 5 tl iyi bir fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Kalan VPN ACCOUNT SAYISI: 6 Evet olacak suan sadece almanya/fransa/italya/ingiltere lokasyonlarimiz devrede. Devrede olmayan ama onumuzdeki ay faaliyete gecircegimiz diger lokasyonlar; Turkiye/amerika/madagaskar/litvanya/moldova/japonya/cin/kanada/brezilya/ispanya/arjantin/ ve rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 vpn kullanmadım hiç ama öğretirseniz kullanabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Myshkin said: şuan italyadan bildiriyorum, haberler iyi. haci pizza kulesinin orda bekliyorum, vakit espresso vakti adasasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mesaj attım ancak vpn kullanıcı adı alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yurtta steam portu bile kapalı olunca farz bu vpnler. hayvan gibi hız var, torrent çekemiyosun hiç olur mu öyle şey, bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geveZEUS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 VPN hesabı kaldıysa ben de almak isterim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 uzgunum ama balonlu uyeleri beta-test surecine dahil etmemeyi daha uygun goruyoruz... Bu haftanin Son 2 Account kaldi onumuzdeki hafta 5 adet daha vericez ve son olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 UK varsa ver bakayım bir. Yoksa gerek yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Suan kullandigin zaten ingiltere/almanya/fransa/italya Cloud serverlarindaki account. ama suan ki test ipleri genellikle italya Ozel bir nedeni varmi UK olmasi icin ? ping olarak ayni duzeyde alabilirsin. UK. serverlari 5ms uzaklikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Evet İtalyaymis, sonunda ipad ile deneyebildim. Aslinda en hayırlısı sanırım bu Netflix tarzı hizmetleri kullanabilmek icin US located vpn olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 BU haftaki VPN Account kotamiz dolmustur. Onumuzdeki hafta son 5 kisiye vericegiz. Simdiden isteyen olursa siraya koyabilirim. Ayrica VPN hizmetini kullanan arkadaslar sorun varsa sorunlari onerilerinizi veya iyi buldugunuz taraflarini paylasirsaniz sevinirim. Yardimci olmaya calisalim hizmetimizi gelistirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Valla hiz olarak basarili bence. Gerci ilk defa vpn kullaniyorum ama, izlenmeme olayi guzel her ihtimale karsi. Fiyatta ayda 5 tl olcaksa alinir gayet, iyiymis valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bende istiyom mumkunse 1 account :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ilk siraya seni aldim pazartesi vermeye baslayacaz. 4 adet kaldi ve son bu test asamasi icin. Toplamda 200+ testerimiz var suan arada yuk dengelemesi icin stress testleri de yapip herkesi tek servera yonlendiriyoruz ve herhangi bir sorun yasamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 serverları us ve eu diye ayirsan sadece o bile bayağı efsane olabilir. eski sistem de dursun ama us ve eu eklensin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Alırım böyle giderse. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ben de alabilir miyim yer kaldı mı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Bu arada ben suan almanyadayım. Test etmemi isterseniz mutlulukla test ederim almanya üzerinden. :) (Banada verin birtane demenin başka bir yolu :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 varsa alirim bende 12mbit baglantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Editor said: ilk siraya seni aldim pazartesi vermeye baslayacaz. 4 adet kaldi ve son bu test asamasi icin. Toplamda 200+ testerimiz var suan arada yuk dengelemesi icin stress testleri de yapip herkesi tek servera yonlendiriyoruz ve herhangi bir sorun yasamadik. Pztesi oldu accountumu alabilir miyim(:D Yalnız sistem stabil ve hızıda tatmin ediciyse,bende düzenli olarak alırım her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 BETA-Test Doneminin Son 1 Adet account u Kaldi Bu hafta icin 5 adet account ayirmistik ve bitimine kadar KAPALI beta olarak devam edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar