dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Fin said: bosna hersek için kız bulamamışlar köprü koymuş adamlar fds dur external gelince koyayım ben bosnalı hatunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 "nutella yerim" said: çükün ırkı mı olur lan saçmalamayın Abi şimdi bi afrikalınınki ile bir cinlininki aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sakirabi said: çıldırdım dostum anlıyormusun beni? mersin ve izmir sosyal evleri, memleketimizin güzide işletmeleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 o kadar da değil hajut,sadece güzel görünce dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 şu haberin resim albümünde ülkeleri hatun resimlerinin temsil etmesi resmen 'bakın bunların nesli azalıyor, hatunlar da iyi, gidip çoğaltmak lazım' alt mesajı. hatta alt mesaj bile değil, direkt diyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 türk haberciligi,türkiye ye gelen yabancı manken türk erkeklerine hayran kaldı dan hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.edize.com/img/2012/6/13/33/613/turk-erkekleri-cok-rerorero-448x524.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 türk kızı tribine girmeyin hemen,dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Avrupadaki kizlar da turkler gelsin diye 4 gozle bekliyorlar seni sakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sakir hızlı girdi foruma,oralarada kolaylıkla uyum sağlar merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 soruyu anlamayan bi ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Macaristan'da bu kadar gaz olacak ne var onu çözemedim. Kız konusunda gayet normal bir yer Macaristan. Memeleri biraz büyük o kadar. Öle aşmış bir güzellikleri yok. Şakir Macaristan'da sen göle / açık hamamlarına fln. gir de serinle biraz. Gay'lere de dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Şakire yüklenmeyin ülke seçin ben ukraynayı tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Benim ülkeler fikstir zaten. İsveç, Norveç, Danimarka, Belarus, Ukrayna, Polonya, Finlandiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Macar iyidir . Ozellikle sarkuteride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 macar salamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Lan goren de olup nesilleri tukeniyor sanir. Avrupa Amerika neresi varsa gidiyor adamlar, oralara yerlesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Olm iste biz 1x10 cekim gucunde bir ona,2buna 3 suna geri kalanida diger macarlara sallayarak cogalacagiz.ve bu kadim halki spermlerimiz ve hayvani sevisme yetenegimizle ayakta tutacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 valla polanya türkleri de seviyorlar gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 dasaaa said: Fin said: bosna hersek için kız bulamamışlar köprü koymuş adamlar fds dur external gelince koyayım ben bosnalı hatunları bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 dasaaa kutumda buyuk hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar