aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 genc cotanaklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Resmi site editörü bu amca. https://twitter.com/mehmetsenol/status/288701471422308354 OLM HUNİLERİ GETİRİN. HNGG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ben formaya yazdırmıştım bile şınayder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gutı den sonra türkiyeye gelen en kaliteli yabancı sneijder . gs alırsa çok büyük bir transfer olur . edit : yaş olarak en iyisi kariyer olarak 2. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 28 yaşındaymış lan ben 30-31 vardır diyodum gelsin sneijder reyis bi de serdar azizi aldılar mı tamamdır burak nası olsa banko oynayacağı için forvet almaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 serdar aziz + sol bek tamamdir bu iş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 timsaha yattik gene iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 PZero said: gutı den sonra türkiyeye gelen en kaliteli yabancı sneijder . gs alırsa çok büyük bir transfer olur . edit : yaş olarak en iyisi kariyer olarak 2. oluralexle kıyaslayacaktık guti nerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gallardo gelmesin lan şınayder yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yatmayi birak suya girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dereyi görmeden çırılçıplak kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yarin sinayder bi tv ye konusur trden kimseyle gorusmedim ve dusunmuyorm diye klubyle anlasinca topcu geldi oluyor yarin bu postumu alintilarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 olur da gelirse adam, 1 ay boyunca günde 10 mesaj gelir sana artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Eşini ikna ederse geliyormuş, ulan ne çektiyse bu memleket bu eşlerden çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Zep said: yarin sinayder bi tv ye konusur trden kimseyle gorusmedim ve dusunmuyorm diye klubyle anlasinca topcu geldi oluyor yarin bu postumu alintilarsiniz http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/277/genius-meme.png bu arada oldu da aldık. şlde oynuyor di mi? uefadaydı inter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 khala said: Eşini ikna ederse geliyormuş, ulan ne çektiyse bu memleket bu eşlerden çekti. yenge de yenge ama. https://twitter.com/YolantheCabau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 biz de tiesto yu alalim bari. ayiya bak lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 khala said: Eşini ikna ederse geliyormuş, ulan ne çektiyse bu memleket bu eşlerden çekti. Getirsinler ben ikna ederim gerekirse yengeyi :P Gelirse oynayabiliyor ŞL'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sabonis said: olur da gelirse adam, 1 ay boyunca günde 10 mesaj gelir sana artık. gelsin abi problem degil. harry kewell gibi oldum biliyorum ama sirf medyada baskanla gorustuk falan diye haber cikmasi yuzunden zaten borsaya bildirmek zorunda kaliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bu herif tiestonun kankasıysa ot mu içiyor mantar mı yiyor artık ne yapıyor belli değil. istanbula gelince hacı hüsrevde alışveriş yaparken yakalanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Zep said: sabonis said: olur da gelirse adam, 1 ay boyunca günde 10 mesaj gelir sana artık. gelsin abi problem degil. harry kewell gibi oldum biliyorum ama sirf medyada baskanla gorustuk falan diye haber cikmasi yuzunden zaten borsaya bildirmek zorunda kaliyosun. İyide burda mantık hatan var. Carlinhos'da aynı statüde birebir Sneijder'le hatta daha fazla adı geçti medyada. E başkan 3 oyuncunun birden ismini verdi. Sadece Sneijder bildirildi, bu arada Güntekin Onay Ntv'de prensipte oyuncu ile de anlaşılmış dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Futbol oynuyom ben yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 prensipte anlaştıysak gg HOŞGELDİN ŞINAYDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 O bu değil ben cidden heycanlandım lan bu transfere, niye böyle oldu ki? Kewell'a falan böyle şeyler hissetmemiştim ben :P Hatta ilk kez bi transferi böylesine istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 BlueDreams said: Zep said: sabonis said: olur da gelirse adam, 1 ay boyunca günde 10 mesaj gelir sana artık. gelsin abi problem degil. harry kewell gibi oldum biliyorum ama sirf medyada baskanla gorustuk falan diye haber cikmasi yuzunden zaten borsaya bildirmek zorunda kaliyosun. İyide burda mantık hatan var. Carlinhos'da aynı statüde birebir Sneijder'le hatta daha fazla adı geçti medyada. E başkan 3 oyuncunun birden ismini verdi. Sadece Sneijder bildirildi, bu arada Güntekin Onay Ntv'de prensipte oyuncu ile de anlaşılmış dedi. carlinhosun klubuyle gorusmedik ama oyle bit haber cikmadi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar