Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bck said: sinayderde tek puruz ailesi kalmış dedi başkan... pires uçaktaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kithnos_1 said: BlueDreams said: Bu Sneijder, Ronaldinho gibi isimlere gelmesin diyenleri tek tek yakalayıp vurasım geliyor. Ya adamlar gelsin, istediği takıma gelsin, izleyelim adamları genç oyuncular izlesin örnek alsın biraz vs... Nasıl yata yata 3-4 m EUR kazanılcağını öğretirler artık sinayder yatmaz abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 "Sneijder ile ilgili görüşmelerimiz müspet bir ivme kazanmıştır" bu ne abi atatürkmü söylemiş bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu arada Ronaldinho şuan inanılmaz formda. Fizik olarak da düzeldi. Dünya Kupası için çok çalıştığı söyleniyor. Yani Sneijder'i katlar şu an ki hali ile Roni. Keşke gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aziz yıldırım o cumleyi kurabilme potansiyeli yok okadar dıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Cons said: "Sneijder ile ilgili görüşmelerimiz müspet bir ivme kazanmıştır" bu ne abi atatürkmü söylemiş bunu ahaha. http://f1301.hizliresim.com/15/8/hryyd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Fotoşop sandım fotospormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 uhdufhasudfshdf fotospor efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://i.imgur.com/8fWhV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 toraman cimbomda sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Muhammed kallon geliyomus abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 an itibariyle sinayder ile gorusuldugu borsaya bildirildi. edit:sinayderin kulubu ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 reyes forlan podolski de bildirilmişti sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 klubuyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Wesley Sneijder'in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübü FC Internazionale ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi. FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. Galatasaray Sportif A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GELMEYİN BU OYUNLARA. 3 TEMMUZDAN BERİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şınayder carlinyos serdar aziz muslera eboue-semih-serdar-carlinyos selcuk-şınayder-melo hamit-burak-amrabat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ihtimal vermiyorum dedim transfer görüşmesine başladı bizimkiler asşdmasşd ama yine de alamayız, pahalı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 O bu değil de kazara gelirse sizin kazma Burak yine gol kralı olur açık ara lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kavurma said: ihtimal vermiyorum dedim transfer görüşmesine başladı bizimkiler asşdmasşd ama yine de alamayız, pahalı çünkü. Maximum'a 12 taksit yapiyolarmis ama unal basganda axess varmis. Vade farki biniyo diye maximum karti olan arkadas ariyomus baskan, bulunca bitecek transfer. Cok saglam kaynaktan aldim bilgileri. /Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ondan gelecek puanlarla da carlinyosu alıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kulübün parası her türlü ödenir, oyuncu maaşından bahsediyorum ben. selçuğa meloya 2 verip şınaydere 5 verirsen noluyor başganım derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasiyla alicakmis onu cunku puanlarla aziz e meyve suyu ile petibor gondercekmis kiskancliktan sekeri yukselince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 @Sneijder http://www.youtube.com/watch?v=krMc995mqYU aqu, bu da giresunspormus lan. ne var bu giresunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GS cephesinden çok önemli isimlerde tweetlerinde abuk subuk şeyler yazmaya başladı. Heralde geliyor lan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar