Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

BlueDreams said:

Bu Sneijder, Ronaldinho gibi isimlere gelmesin diyenleri tek tek yakalayıp vurasım geliyor. Ya adamlar gelsin, istediği takıma gelsin, izleyelim adamları genç oyuncular izlesin örnek alsın biraz vs...

Nasıl yata yata 3-4 m EUR kazanılcağını öğretirler artık

sinayder yatmaz abisi.
Mesaj tarihi:
Bu arada Ronaldinho şuan inanılmaz formda. Fizik olarak da düzeldi. Dünya Kupası için çok çalıştığı söyleniyor. Yani Sneijder'i katlar şu an ki hali ile Roni. Keşke gelse.
Mesaj tarihi:
Wesley Sneijder'in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübü FC Internazionale ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.
Mesaj tarihi:
kavurma said:

ihtimal vermiyorum dedim transfer görüşmesine başladı bizimkiler asşdmasşd ama yine de alamayız, pahalı çünkü.

Maximum'a 12 taksit yapiyolarmis ama unal basganda axess varmis. Vade farki biniyo diye maximum karti olan arkadas ariyomus baskan, bulunca bitecek transfer.

Cok saglam kaynaktan aldim bilgileri.

/Eternal
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...