reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Burak kendini yere atıyor ama değil mi ? Şike yapmayan takımın taraftarı burak kendini yere atmıyor diyebilior mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 atıyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Neymiş Burağın şerefsiz olduğunu görmek için takım tutmaya gerek yokmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 o zaman şike yapan kulüp komple şerefsiz diyebilir miyiz? yönetim kurulu olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 /summon sadri şener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Burak kendini attıkça Beşiktaşın hakkı yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şike yapan her kimse yönetim futbolcu hakem malzemeci dahil şerefsizden daha ağar şeyler söylebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 reampage said: Neymiş Burağın şerefsiz olduğunu görmek için takım tutmaya gerek yokmuş..ee o zaman bütün futbolcular şerefsiz kendini yere atmayan 1-2 tane sayılı futbolcu vardır dünya üzerinde. messi de atıyor kendini o da şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Aglayan arkadaslar adreslerini yazarsa selpak kamyonetlerini 15dk icinde yonlendiririm kapilarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kendini her yere atan futbolcu değil sadece bunu düzenli halde alışkanlık halinde yapanlara diyebilirsin. Nasıl katil futbolculara katil çirkeflere çirkef sıfatı yapıştırılıosa bununda farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Messiyle sınırlandırmaya gerek yok. Barcelona'nın nasıl habire kendini attığı, hatta ve hatta yıllardır üstelik de ihtiyaç bile duymayacak kadar kaliteli bir futbol oynamalarına rağmen nasıl hem ligde hem CL'de hakemler tarafından kollandığı ortada. Kendini yere atıp hakem yedi mi acaba diye bakmakla elle gol atıp hakem yedi mi acaba diye bakmak arasında fark yok. Ha, elle gol atacak pozisyon 10 maçta bi tane ya gelir ya gelmez ama her maç bir forvet için kendini yere atacak şans doğar, o ayrı. Burada kimse zaten adamın yaptığını haklı çıkarmaya çalışmıyor, sadece hayatlarını Burak'a odaklamış adamlara "önce kendi dükkanının önünü temizle, sonra bize laf et" deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bence barcelona ile sınırlamayada gerek yok. genel olarak ispanyollar müthiş yapıyolar hakemle oynayıp, kendi avantajlarına kullanmayı. nba'de de böle, futbolda da böle, avrupa basketbolunda da böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 o zaman emre'yi irkci pislik lanet olasi gitsin bu ulkeden demeden once baros'u takima hic getirmemek lazimdi, di mi samet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Emre'ye bunu demedim zaten farkındaysan. Yine aynı şekilde Emre ırkçı söz söylediğini, en azından "gözü dönmüş olduğu için söylemiş olabileceğini" geveleyerek kendisi de itiraf etti. Burada da "Emre'dir demiştir, ama ırkçılık düşünerek değil tam bi odun olduğu için adamı nereden vurursam en çok acıtırım diye düşünerek söylemiştir dedim. Ha bir de Baros'un yaptığı hareketi ırkçılıkla bağdaştıran medyaydı. Yaptığı adam siyah diye hemen ırkçılığa yordular. Direkt olarak siyahlara özel olarak yapılan bir hareket değil bildiğim kadarıyla. "Zenciler kokar" diye bir kanı ya da böyle bir hakaret var mı? Adama kokuyor işareti yapmış bireysel olarak. Hadi var diyelim, Baros "o hareketle adam leş gibi çirkeflik kokuyor" dese Meireles'in "o yuvarlaktan parmak girip çıkarttırarak korkak dedim, başka anlamı yok" demesinden çok daha mantıklı bir açıklama olur :) Hakkaten o amaçla mı yaptığına dair bir net bilgi var mı ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hayır. baroş ırççılıktan ceza almadı. http://www.youtube.com/watch?v=2-PRP-hFDg8 mbia da klas tükürmüs ama. neyse, sıradaki argüman ne fizban? vedat ya da filipescu ile gelmeni bekliyorum şimdi dfghjgk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bugun burak olmasa fb nin tutunacak dali kalmayacak ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 baros irkciliktan ceza almadi diye savunuluyorsa, emre de irkciliktan ceza almadi diye cevap verebilirim :) tukuruk var burada diye laf ediyorsun ya, emre ile zokoranin ilk mactaki pozisyonda da vahsi bir tekme var. eee once kendi kapinizin onunuzu temizleyecektiniz once bi, noldu simdi ? yillardir yaptigim sey su futbol bolumunde, gsli/bjkli insanlarin fenerlilere saldirilarindan sonra ikiyuzluluklerini ortaya koymak. ne fenerbahce yonetimini savunuyorum genelde, ne futbolculari, ne taraftari. ama ikiyuzlulukler ortaya dokulunce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. emre yapinca OOO IRKCI, baros yapinca ama once tukurmus :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 emrenin irkci soylemleri zokoranin tekmesinden onceki macti? adaleti kendi sagladi o tekmeyle kendi aklinca zokora. burak nefretinizden nerelere geldik ama dfgjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ceza almadı demiyorum fizban, ırkçılıkla ilgili olduğuna dair herhangi bir bilgi var mı diyorum? Yaptığı hareket direkt olarak ırkçılık simgeleyen bir hareket değil, sırf yaptığı adam zenci diye direkt ırkçılığa indirgenecek bir yanı var mı? Zaten gerçekten ırkçılık yaptıysa rakip ister tükürmüş olsun ister tekmelemiş olsun bahane değil. Ama ırkçılığa yoracak bir şey yok onu diyorum. Zokora'nın tekmesi ilk değil ikinci maçtaydı, intikamını aldı diye geyikleri döndü hatta. Edit: ha bir de zaten dediğim gibi Emre ve ırkçılık olayını ortaya atan da sensin farkındaysan. Bir konuda sıkıştıkça kaçmak için konu atlıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 emrenin fucking nigger demesinden once de zokoranin mehmet topuza sanirim attigi tekme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 konu uefaya geldi mi? jpg koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 barnacle said: konu uefaya geldi mi? jpg koyalım az dur, fener 3. topike geçti, yakalamamız lazım. tartışma ateşli gidiyo az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aycould bi istifa etti 100 sayfa fark yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yahu rewendor yuh be, daha 3 sayfa once durup dururken emre diyen sensin, simdi emreyi ortaya atan sensin diyorsun. sen dedin ki, once kendi bahceni temizlemek lazim. ben de diyorum ki, kendi bahcen pisken, baskasinin bahcesinin pisligi hakkinda konusmak klasik galatasarayli ikiyuzlulugu oluyor. sasirtmiyorsunuz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 burak nefretiniz buyuk ama haklilik payiniz da var simdi. acik olmak gerek. x oyuncu gs'ye gelip bi halt yiyemeden gokhan unal'a karsilik eksik mebla tamamlasin diye bozuk para gibi yollanacak. senin stadina o forma ile gelip attigi gol ile sampiyonlugunu calacak, arkasindan leblebi gibi gol atip ligi trolliyecek 2 sezon boyunca, CL'de grup asamalarini gol krali olarak bitirecek ve bunu en nefret ettigin 2 takim formasiyla yapacak. insana dokunur kabul ediyorum dfg. NIYE BIZDE OYNAMADIN BE ADAM haykirisi icten ice iste bunlar. hani sunlar olmasa; http://forum.paticik.com/thumbnails/4e2/b08/d37/ecd/e16/6b6/a23/8a7/c2f/217/9b_450xNULL.gif http://i.imgur.com/OZ0rq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar