barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kavurma olay o kart görmesi değil. adamı çileden çıkartan da kart görmesi değil. sadece bir pozisyon öncesi aynı olay oldu Meireles'e. bırak kartı faul bile vermedi geldi gol pozisyonu oldu kalede. 1 pozisyon sonra bu sefer kuralları uygulamaya kalkınca adam da çileden çıkar tabi. haa bence yanlıştı, kontrollü olması gerekirdi de adamın ilk kırmızı kartıymış. alışkın değil. ayrıca gerçekten merak ediyorum hakemin raporunu. eğer denilen gibi bana tükürdü vs gibi yalan şeyler bildirdiyse raporunda o zaman niyetini sorgularım iyice hakemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 @saykoleo, fenerbahcede futbolcular turkce dersleri alip turkce konusmak durumundalar. kaldi ki hakemin raporunda yazan seyin dogru olmadigi bilinirken dahi fenerbahceli futbolcular ceza alabiliyorlar, caksinlar bi 10 mac, old boyzun gonlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 souldarkorn said: parmakları ile yuvarlak yapıp diğer elinin parmağını içine sokup çıkarması ne anlama geliyormuş ? daha önce hiç kırmızı kart görmedim "0" kırmızım var ilk sen veriyorsun kırmızıyı bana demek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 barbu said: haa bence yanlıştı, kontrollü olması gerekirdi de adamın ilk kırmızı kartıymış. alışkın değil.abi bu ne ya aushduashdaushdasud alıskın degil nedir yani? kac senedir top oynuyor bu adam hakeme ne olursa olsun gidip el kolla yuvarlak yaptıları parmakları arasına baska bir parmak sokarak imalarda bulunmaması gerektigini bilmiyor mu? gercekten saf olmak lazım su yukardakini dusunmek icin. Ben de alıskın degilim ceza yemeye ama trafikte ceza yesem gidip polise ana bacı yapmamam geretigini biliyorum. sonra hakime diyemem ilk kez ceza yiyodum alıskın degilim meireles tribune oynadı fenerbahce nin abaza taraftarının destegini topladı budur. Bi de extended christmas tatili aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 AUISHDUYJASFDJHASFDA. böyle yazınca haklı mı oluyoruz şimdi. neyse adam gibi açıklama yapayım şu tutumuna rağmen. dediğim şey gayet mantıklı. 1- adamın yaptığı mantıklı demedim. 2- büyük ihtimalle gözü döndüğü için yaptı dedim. 3- insanlar bir çok kez, görseler bile kişisel olarak tecrübe etmedikleri durumlarda, hele de kendini haklı görüyorken mantıksız hareket etme konusunda çok sayıda örnek göstermislerdir. 4- bu durumda da ilk kartı o yüzden ne yapacağını bilemiyordu demek "bunu daha önce hiç görmedi çocuk, nerden bilsin" demek değildir. Hiç kırmızı kart görmemesine rağmen bunca sene, kendince sonuna kadar haklı olduğu bir durumda kart görünce kontrolü kaybetmesine daha fazla etken olduğu anlamındadır. Hani ne demek istediğimi anlamak için uğraşırsan gayet anlayabileceğine inanıyorum. Ama işi karşı tarafa bulaşıp abartılı tepkiler vererek başka boyuta taşıyıp tartışacaksak ben de yapabilirim yani. Zekanıza ve tecrübenize saygınız olsun mesaj atmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hala yaptıgın yorumun saflık sınırlarını zorladıgını farketmedigin icin peki diyip geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abicim konuştuğumuz adam sinirliliğiyle ün salmış bir adam değil. şimdiye kadar hiç kırmızı kart dahi görmemiş bir adam. hakeme gayet mantıklı düşünerek mi o hareketi yaptı diyorsun şimdi sen bana? gayet normal bir yorum yani. ama doğru senin gibi mesaj atarsam daha karizmatik olurum. ben haklıyım çünkü haklıyım. o yüzden başka bir mesaj atmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kim mantıklı düşünerek o hareketleri yapar ki zaten? Sinirli bi adam olsun veya olmasın gözü döndüğü için yapar o hareketi. Engin sinirli bi adam ama mantıklı düşünerek mi boğazına sarıldı? Cinnet indirimi mi yapsınlar? O kadar sinirlenmesinde ilk kartı görmesinin etkisi varsa da bence en büyük etki maç içinde çok kötü olması ve kendine olan kızgınlığını dışardan çıkarmaya çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ben de sana soruyorum işte trafikte ceza yedin haklısın ya da haksızsın polisin suratına kufreder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lan gidin fener bahce topiginde tartısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cinnet indirimi yapsın diyen olmadı ki? dediğim tek şey o hareketi yapmamalıydı ama hiç haketmediğini düşündüğü bir kartın ilk kırmızıya yol açmasının ekstradan adamı sinirlendirdiğiydi. hareketin ne anlama geldiği de önemli değil çok. agresif ve sinirle hakeme yapılmış bir hareket sonuçta. ceza gelmesin diyen yok. ama yapmadığı(Tükürük gibi) şeyler yüzünden de ceza alacak bence. Caner örneği var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 3 maç ceza alır kupa maçlarında oynamaz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ayrıca saat 12 de CL de rakip belli olacak meireleşş tartışıyoruz GS topiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 güzel kura, başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kaka gs demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 12numara'nın şopuymuş o. mynet falan haber yapmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 FAke diye okudum bazı yerlerde bende Mynet yapınca şüphe bile etmemiştim ama mynette yalan haber yaparsa yazık derim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sarı kırmızılıların transfer listesinde olduğu bilinen Kaka'nın resmi internet sitesi www.ricardokakaonline.com adresine yönlenen www.ricardokakaleite.com adresinde Kaka'nın formasını giydiği kulüplerin arasına Galatasaray logosunun da eklenmesi ilk önce bir heyecan dalgası yarattı. Ancak daha sonra sözkonusu internet sitesinin manipülatif site olduğu ve transferin gerçek olmadığı ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Anadolu Ajansı yılın fotoğrafları. http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/25808_7426_20122012_6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yuz ifadesi cokmiyiymis ama Like A Boss konspeti olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E_4bD4kPRD0 "Fener Ağlama" Koreografi Hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Arsenal den Andre Santos bayaa ismi geçer oldu sol bek için. Arsenal bu adamı CL kadrosuna almadı mı ? CL de oynatabilicek mi GS transfer ederse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 almayalım o adamı gayet gereksiz bir transfer olur.çok tırt bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sol bekimiz gayet saglam. Stoper alalım bence. Ujfa zaten gidik, Cris yedek bile olamaz. Gokhan Zan'ın kendine hayrı yok. Su an as takımda oynayacak 2 tane stoperimiz var ve bunlar takımın en zayıf kısmını olusturuyor. Keske Engin mallık yapıp o cezayı almasaydı. Baya faydalı oluyordu. Sag kanatta Hamit'te ısrar etmek yerine simdi o oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Hamit iyi bence desem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar