Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

kavurma olay o kart görmesi değil. adamı çileden çıkartan da kart görmesi değil. sadece bir pozisyon öncesi aynı olay oldu Meireles'e. bırak kartı faul bile vermedi geldi gol pozisyonu oldu kalede. 1 pozisyon sonra bu sefer kuralları uygulamaya kalkınca adam da çileden çıkar tabi.

haa bence yanlıştı, kontrollü olması gerekirdi de adamın ilk kırmızı kartıymış. alışkın değil.

ayrıca gerçekten merak ediyorum hakemin raporunu. eğer denilen gibi bana tükürdü vs gibi yalan şeyler bildirdiyse raporunda o zaman niyetini sorgularım iyice hakemin.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

haa bence yanlıştı, kontrollü olması gerekirdi de adamın ilk kırmızı kartıymış. alışkın değil.
abi bu ne ya aushduashdaushdasud alıskın degil nedir yani? kac senedir top oynuyor bu adam hakeme ne olursa olsun gidip el kolla yuvarlak yaptıları parmakları arasına baska bir parmak sokarak imalarda bulunmaması gerektigini bilmiyor mu? gercekten saf olmak lazım su yukardakini dusunmek icin. Ben de alıskın degilim ceza yemeye ama trafikte ceza yesem gidip polise ana bacı yapmamam geretigini biliyorum. sonra hakime diyemem ilk kez ceza yiyodum alıskın degilim

meireles tribune oynadı fenerbahce nin abaza taraftarının destegini topladı budur. Bi de extended christmas tatili aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

AUISHDUYJASFDJHASFDA. böyle yazınca haklı mı oluyoruz şimdi.

neyse adam gibi açıklama yapayım şu tutumuna rağmen. dediğim şey gayet mantıklı.

1- adamın yaptığı mantıklı demedim.
2- büyük ihtimalle gözü döndüğü için yaptı dedim.
3- insanlar bir çok kez, görseler bile kişisel olarak tecrübe etmedikleri durumlarda, hele de kendini haklı görüyorken mantıksız hareket etme konusunda çok sayıda örnek göstermislerdir.
4- bu durumda da ilk kartı o yüzden ne yapacağını bilemiyordu demek "bunu daha önce hiç görmedi çocuk, nerden bilsin" demek değildir. Hiç kırmızı kart görmemesine rağmen bunca sene, kendince sonuna kadar haklı olduğu bir durumda kart görünce kontrolü kaybetmesine daha fazla etken olduğu anlamındadır.

Hani ne demek istediğimi anlamak için uğraşırsan gayet anlayabileceğine inanıyorum. Ama işi karşı tarafa bulaşıp abartılı tepkiler vererek başka boyuta taşıyıp tartışacaksak ben de yapabilirim yani.

Zekanıza ve tecrübenize saygınız olsun mesaj atmadan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim konuştuğumuz adam sinirliliğiyle ün salmış bir adam değil. şimdiye kadar hiç kırmızı kart dahi görmemiş bir adam.

hakeme gayet mantıklı düşünerek mi o hareketi yaptı diyorsun şimdi sen bana?

gayet normal bir yorum yani.

ama doğru senin gibi mesaj atarsam daha karizmatik olurum.

ben haklıyım çünkü haklıyım. o yüzden başka bir mesaj atmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim mantıklı düşünerek o hareketleri yapar ki zaten?

Sinirli bi adam olsun veya olmasın gözü döndüğü için yapar o hareketi.

Engin sinirli bi adam ama mantıklı düşünerek mi boğazına sarıldı? Cinnet indirimi mi yapsınlar?

O kadar sinirlenmesinde ilk kartı görmesinin etkisi varsa da bence en büyük etki maç içinde çok kötü olması ve kendine olan kızgınlığını dışardan çıkarmaya çalışması.
Sosyal ağlarda paylaş

cinnet indirimi yapsın diyen olmadı ki?

dediğim tek şey o hareketi yapmamalıydı ama hiç haketmediğini düşündüğü bir kartın ilk kırmızıya yol açmasının ekstradan adamı sinirlendirdiğiydi.

hareketin ne anlama geldiği de önemli değil çok. agresif ve sinirle hakeme yapılmış bir hareket sonuçta.

ceza gelmesin diyen yok. ama yapmadığı(Tükürük gibi) şeyler yüzünden de ceza alacak bence. Caner örneği var ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Sarı kırmızılıların transfer listesinde olduğu bilinen Kaka'nın resmi internet sitesi www.ricardokakaonline.com adresine yönlenen www.ricardokakaleite.com adresinde Kaka'nın formasını giydiği kulüplerin arasına Galatasaray logosunun da eklenmesi ilk önce bir heyecan dalgası yarattı. Ancak daha sonra sözkonusu internet sitesinin manipülatif site olduğu ve transferin gerçek olmadığı ortaya çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sol bekimiz gayet saglam. Stoper alalım bence. Ujfa zaten gidik, Cris yedek bile olamaz. Gokhan Zan'ın kendine hayrı yok. Su an as takımda oynayacak 2 tane stoperimiz var ve bunlar takımın en zayıf kısmını olusturuyor.

Keske Engin mallık yapıp o cezayı almasaydı. Baya faydalı oluyordu. Sag kanatta Hamit'te ısrar etmek yerine simdi o oynardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...