Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben yağız'dan son bi atak bekliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 applev0dka said: abi yanlıs kadro planlaması, 2-3 mevkiye oyunculari yığıp, bir cok bölgenin alternatifinin bulunmaması falan zaten bizim futbolumuzun en büyük sorunlarından biri, 5 tane forvet 4 tane orta saha alıp iyi takım kuruk kafasında yöneticiler, 2 tane stoperle tüm sezonu gecirmeye calısıyorlar sonra. ve gs hala akıllanmamıs olacakki, kaka'dır diego'dur pesinde, savunma ölmuş aglayanı yok. stoperlere bişey olsa puan alamıcak gs. hakan ortada,eboue gecen senenin yarısını oynamiyor. ama yönetim hala hucuma katkı pesinde.. sonra tabiki yedekler cacık olur(gerci dun oynayanlar cacık bile etmedi ya) Su cok dogru ama ya. Defans olmus kaka, semih bi sakatlansa her mac 4ten asagi gol yemeyiz, hala kaka bitmis kafasi. Hayir taraftarlarimiz da kotu bu ulkede, kaka mi iyi stoper mi desen kaka derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://m.youtube.com/watch?v=IpmabQ_RyZg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sag bek oynarsa eboue i yollar para da kazanırız oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 "Tatar Ramazan" said: Aboooo kaç kaç kaç şu puandaydı bu averajdaydı demeye başlamış Yagiz93, torna dersi boş heralde sıkıntıdan buna sarmış. Muhtemelen kapısından giremeyeceğin bir üniversite'de 2.sınıf öğrencisiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Yıllk 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hadi abi nolur söyle nerde okuyosun çok merak ettik öldük bittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bi kaç aydır futbol bölümünde bir seviye vardı şaşırtıcı şekilde, meğer tatar'ın yokluğundanmış. geri geldi seviye yine yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 koç burssuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 mokoko said: hadi abi nolur söyle nerde okuyosun çok merak ettik öldük bittik. Burada, mevzu okuduğum üniversite ile hava yapmak değil, adam meslek lisesi vurgusu yapmış, ben de gerekli cevabı verdim, maşallah herkes avukat kesilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yapmissin zaten artislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ahmedinejad said: koç burssuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bu kapisindan iceri girilemeyen universite hangisi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ahah rte çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Yagiz9304 said: "Tatar Ramazan" said: Aboooo kaç kaç kaç şu puandaydı bu averajdaydı demeye başlamış Yagiz93, torna dersi boş heralde sıkıntıdan buna sarmış. Muhtemelen kapısından giremeyeceğin bir üniversite'de 2.sınıf öğrencisiyim... Valla kardeş seni kırmak için yazmadım aslında. Sen 2 gündür 1461>>pendik diye abartı şekilde inatlan tırmalayınca liseli izlenimi oluştu biraz, neyse kusura bakma bu arada hoşgeldin foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 tatar geri dondugunden beri GS konusu laf sokmalardan oteye gidemez oldu tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 fizban said: Bu kapisindan iceri girilemeyen universite hangisi acaba? bilkent, başlığı vardı hatta arkadaş şöyle ders çalışıyorum böyle essay yazıyorum diye günlük tutuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://www.adaybilgi.bilkent.edu.tr/ucretler.html e burda 20 bin lirayı veren girebiliyo diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bilkentse fail olmus, ben bilkent mezunuyum girmesi kolay da cikmasi zor sdfs muhendislikse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben bilkentte bile okumuyorum ne zaman istersem elimi kolumu sallayarak giriyorum onu napcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 özel üniversiteye girmenin hayal olarak görülmesi, zor kabul edilmesi http://www.learnthailanguage.org/wp-content/uploads/2012/04/funny-cat2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bilkentin kapısından bile giremezsiniz sizi pis fakirler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 2000'inciydim LYS'de isim verip reklam yapmayayım şimdi... Hem liseli, hem meslek liseli vurgusu yapınca sinirlendim bir an. Bilkent'li değilim ya devlet üniversitesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ahah yetersiz anca 2000. olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar