S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Estel_Anorien said: Artık Fenerbahçeli Rambo benim gözümde A.Y. den daha kaale alınır bir adamdır bu arada. kaale almadigin biri hakkinda niye yalan yanlis yorum yapiyorsun ki o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 futbol dünyasında yalan söylemeyip, çalmayan, çok temiz, şovmen olmayan kaç kişi biliyorsun ki ? saygı duy, duyma. senin bileceğin iş. ay aman neyse ıyyy aziz yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 şimdi bahsettiğim hikayenin linkini bulamadım. ben pisliğe, ahlaksızlığa, sportmenlikdışı işlere, kunilliğe, gudikliğe bulaşmış tüm başkanlara da sitemliyim. bu tüpçüsü de olur, A.Y. si de olur İlhan Cavcav'ı da olur Adnan Polat'ı da olur. 1 senedir burda konuşulan konulara tekrar girizgah yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Fenerbahçenin borçları konuşulduğunda TÜĞĞKİĞYEYE BOĞÇ İŞİNİ İLK GALAĞASAĞAY GETİĞDİ. Şike hikayesi konuşulduğunda TÜĞĞKİĞYEYE ŞİKE İŞİNİ İLK GALAĞASAĞAY GETİĞDİ. diyen bir adam neticede. her battığı pisliğe bizi de çekmeye çalışan kifayetsiz muhteris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 aziz yıldırım'ı savunan yok ki. aziz yıldırım şikecidir, yalancıdır, mafyadır, odur budur. ne düşünürsen düşünürsün. ama durup dururken aziz yıldırım böyle demişti ama böyle yapmış diyip, hayır öyle demedi dediği burada dediğimizde, banane ben onu kaale almıyorum böyle dediği için diyip, sonra birader bak o öyle dedi diyosun da herkes dedi aha bak dediğimizde, banane yeheaaeeaehaehaehe yapmak süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 fizbanım mesajını anlamaya çalışırken biraz beynim acıdı ama A.Y.'nın ntvspor'daki açıklamasını da izledim. efsane olan kulüptür futbolcular değildir minvalinde yapılmış bir açıklama. Heykel hususunda Sergen'in söylediklerine yakın bir söylem neticede. Aslolan kulüpse taraftarsa, A.Y. niye Alex efsane değil diye açıklama yapıyor? Taraftar gönlünde böyle bir payeyi layık görmüş alexe. (kaldı ki bana göre de alex 10 numara 5 yıldız topçu. Üzerinden biraz zaman geçince efsane mertebesine yerleşecektir. Şimdilik yaşayan efsane ya da aktif efsane falan diyebiliriz istiyorsanız) Yok şike sürecinin başından beri FB taraftarının takındığı tutuma istinaden A.Y. büyükeşit FB ise heykel ne bok yemeye dikiliyor? Benim bu noktadaki derdim alex değil tekrar belirteyim. FB'nin ve taraftarının selameti için A.Y. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 AY kendi heykelinin dikilmesini bekliyodu, oyle olmayınca her zaman oldugu gibi sıcmıs sıvamıs iste. Zaten ntvspor'daki konusmasında da hep "ben yaptım, ben getirdim, ben attım, ben tuttum" seklinde konustu. Dunyayı sen mi yarattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ya ben aziz yıldırım'ın alex efsane değil söylemine katılmıyorum ki. a.y. >= fb de demiyorum, nerden çıkardın bunları anlamadım. diyorum ki, ben senin mesajlarındaki -bir değil iki değil, üç değil, tam beeeş (dört de olabilir saymadım) mesajındaki söylediklerin hatalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ben söylediklerimi senin söylediklerin şahsında dile getirmedim canım benim. söylediğim şeyleri sen söyledin de demiyorum. Sen sıradışı bir fenerli olarak muafsın fizbozum. Ben sokaklara dökülen dangozlara istinaden soruyorum bu soruları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Sokaklara dökülen dangozları balyozlarla ezip buldozerlerle topla, onlara ne söylüyon, forum mu okuyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ya hocu siz ne tartışıyonuz? konu allahın varlığına bağlanacak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 aziz > allah > aleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Benim de anlamadigim fenerliler niye bu konuyu gs basligi altinda tartisiyor. Komsuya gidip kavga eden kari-koca lar gibi oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Esh said: kazim > aziz > allah > aleksfix'd. bu arada durup dururken alex diye giren yine bir galatasaraylı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 İlgili mesajlar bir araya toplandığında tek mantıklı mesaj yalnız fenn'in çıkış noktası olan mesajı. Adam UEFA aldık, Süper Kupa aldık, hiç bir reklam yapamadık, ne bir heykel diktik ne bir şey üstüne TD'yi kovduk; başkası olsa bu fırsatları süper değerlendirirdi demiş sadece. Olay nerelere gelmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sostizm said: Benim de anlamadigim fenerliler niye bu konuyu gs basligi altinda tartisiyor. Komsuya gidip kavga eden kari-koca lar gibi oluyorsunuz. iki sayfa once bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir arkadas acmis konuyu,sonra sivaya sivaya buraya gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 şu an GS TVde Fatih Terim, Melo ve Muslera soruları yanıtlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564487_10151173173944265_1833460203_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bide o sırıtış olmasaymış iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Hakkaten la nedir o Ali Ağaoğlu ''ben yaptım'' sırıtışı sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.uludagsozluk.com/e/1924528/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ne stili oldugunu belirtmemis, sac olabilir, giyim kusam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Herif girip kendine yorum yapmış mal sdfs.İyi kakaladık tsye şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ya Umut'un sakatlığı ne durumda? Haftasonu Akhisar'a karşı oynayabilecek mi? Fantasyde forvete koymuştum da sistem kapanmadan değiştireyim duruma göre asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 oynayamayacak diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar