Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynamayacak adami takimda tutmanin anlami yok. FB gibi yillarca kadroya almadan adamin hayatini karartacagimiza gercekci olup oynamasina olanak verelim daha iyi. Ayip olmasin diye falan dusunursek zaten mahalle takimi oluruz.
Mesaj tarihi:
Gönderildi derken , bunlar hep konuşulmuştur diye tahmin ediyorum .

Alacağı paradan tutun da , bulacağı formaya kadar , kendisi için iyi olacağına kanaat getirilip öyle yollanmıştır Necati.

Bu yaşta 3 yıllık sözleşme alıyor , bir de ilk 11 forma giyecek , e güzel de şehir . Bence herkes mutludur

Edit : Ayrıca GS'ye geldi , son baharında süper bir çifte şampiyonluk yaşadı , daha ne istesin adam :)
Mesaj tarihi:
mutlu ayrılmadı, geçen yıl yaptıklarımdan sonra bu sene istenmeyen adam olmak istemezdim dedi ve ayrıldı takımdan,

ha istenmeyen adam olacağı belliydi, yedekte kalacağı belliydi o tribi atması da çok yersizdi Necati'nin
Mesaj tarihi:
Bu vefa işleri çok abartılıyor, Necati geçen seneki takımın bir parçası olduğu için sevinmeli o kadar yıl sonra, futbol böyledir, bu sene varsın seneye yoksun. Sonuçta o süreçte verdiği hizmetlerin karşılığını alıyor, hayrına oynamıyor ya. Bu kadar büyütmemek lazım. Daha gençkten daha akıllı olsaydı, yıllarca hizmet etseydi takıma madem...
Mesaj tarihi:
Tuhaf ama Tatar'a bu sefer %100 katılıyorum. Çok güzel özetlemiş durumu. Ben istemezdim Necati'nin ayrılmasını. Şimdi Baros'un form tutmasını, eski günlerine dönmesini ummaktan başka çare yok.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

2 forvetli sistemde sadece Burak-Umut-Elmander 3lüsü yetecek mi ki geçen sene onca işe yaramış adamı kovuyorlar. Ha Baros, Sercan falan idare eder sanıyorsa FT çok yanılıyor, onlar çöp artık.

+1

sercan forvetse o gitseydi ya nerede bu takımları peşinden koşturan sercan.barosda giderse sercana kaldıysak ......
Mesaj tarihi:
kolo toure sezon başında bursa'ya geldi, sonra anlaşamadılar geri döndü. bence bayağı olası. çok kolay transfer, senede 3 mil euro falan verin, kulüp direk bırakmaya razı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...