theCio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 1. Torbadan gelecekten 1 puan 2. Torbadan gelecekten 3 veya 4 puan 4. Torbadan gelecekten 6 puan Toplam 10-11 puan kesin gruptan cikmanin tek garantisi budur kura hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/08/29/kaka-galatasarayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ya bakıyorum da, her geçen an artıyor fener'in giremeyişinden kaynaklanan gs'nin cebine giren para miktarı. kulüplere bir başarı parası ödeniyor, bir de pazar payından kaynaklanan para. başarı parası = ayak bastı parası. 8 milyon euro mu ne. gs bunu aldı. pazar payından kaynaklanan para da türkiye için 10 milyon euro mu ne olması lazım. bunun normalde %35'ini fenerbahçe alacaktı, kalanını gs. fark da 3.5 milyon euro eder. o para artıp 20 milyon olmadıysa uçmayın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 7 milyar avro diye duymuştum ben, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 engin baytarın cezasında indirim olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 arttirim olsaydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 senin gözüne arttırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yayın geliri var bnir de 13 MTL imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 fatih terim kupa yı aldıktan sonra baskanlığa aday olcak mıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ujfalusi bağları yirtmis diyorlar ya:-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Aynen ya olaya gel hem sol bek hem Stoper lazim oldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 gokhan ZAAAAAn, danny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 fizban said: ya bakıyorum da, her geçen an artıyor fener'in giremeyişinden kaynaklanan gs'nin cebine giren para miktarı. kulüplere bir başarı parası ödeniyor, bir de pazar payından kaynaklanan para. başarı parası = ayak bastı parası. 8 milyon euro mu ne. gs bunu aldı. pazar payından kaynaklanan para da türkiye için 10 milyon euro mu ne olması lazım. bunun normalde %35'ini fenerbahçe alacaktı, kalanını gs. fark da 3.5 milyon euro eder. o para artıp 20 milyon olmadıysa uçmayın yani :) http://altipastantaca.blogspot.com/2012/07/avrupa-kupalarnn-2011-2012-gelir.html şurada paylaşmıştım, http://3.bp.blogspot.com/-l1a7gAAx0qc/UA86EqtUXKI/AAAAAAAAAT4/CQWH558_lvs/s1600/616669619.png geçen yıl takımların ŞL'den kazandığı paralar, TS'nin havuzdan aldığı sadece 13 milyon euro ortalama bir hesaplama ile minimum 20M euro kaldırabileceğini düşünebiliriz GS'nin şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mis gibi kura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 2. Tur hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Gs bu gruptan rahatca cikar, ufalujinin sakatlanmasi bir bakima iyi oldu, bence dany daha iyi oyuncu, ft son bjk maçındaki gibi degisikliklerle baltalamazsa takimi cok rahat 2 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Stoper şart , Semih - Dany ile hem CL hem TR imkansız gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 zamanında burada fenerbahçe bir bayramda intro'ya koymadığı gerekçesiyle (hangisi hatırlamıyorum), fenerbahçe cumhuriyeti diyorlar, onlar ne anlarlar, işte gevur takımı falan bir ton laf edilmişti burada kimi galatasaray ve beşiktaş taraftarları tarafından. HA NOLDU ŞİMDİ ? http://i.imgur.com/zVOLS.png p.s. introyu değiştirmek bir kulübün cumhuriyet vs değerlere bağlılığını değiştirmez bence. sadece yüzünüze çarpmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yalniz 31 agustos oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 evet saatler bi saat geri beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 saat 23.59 ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 this looks shopped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 18 dakikada anca upload yaptım. o değil de ujfalusi 6 ay yok mu ? bitti o zaman kariyeri. trabzondan almayın bari stoperi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 urfalıyı kim sakatlamış ya gokhan zan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi niye böyle boş işlere 18dk kasıyorsun ki? lol güzel grup gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar