Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ne char ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sadece ilk kati turladik khalmerin. ust kata hic cikmadik. her turda kac para birikti falan hic bilmiyorum lootlamadim bile ben. bardla tek basina nasil nerde is yaparsin bilmiyorum, provocation suresi cok dusukmus, ona gore 2 mobla ugrasirken baska moblarin arasinda kalmayacagin bi yer olmasi lazim. ilk bu deamonlarin oldugu adaya gittik mesela, 3 kisi olmamiza ragmen sagdan soldan gelen moblarla provo edene kadar cok gerilim yarattilar. 2kisi birden oldu, zar zor resleyip lootlari alip kactik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Solo bard oynıycaksanız, fence tactic heal anatomy magery music provo statlarda 85dex 40int elede minimum force slayer weapon para basarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bs yimde mace yapıcam onun için dex lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yaptığım macrolar her açılışta gidiyor? neden? napmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 macroyu yaptiktan sonra client hata verip kapandiysa gidebilir. kendin kapattiktan sonra gidiyosa bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kendi gidiyor, noob hatası bişeyside bu apply diodk dımı? razorla bi ilgisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 neye apply diyosun anlamadim ki bu arada bu sabah faction savasinda mukemmel eglendim. ultimanin tadini aldim resmen tekrar. calora hero almaya gidip orda vermellin adamlariyla savastik, milletin yarisi oldu, restock yaparken arborda calordan 2 kisiyi kestik, ordan cikip vermelle hero kapmaya giderken endiumun onundeki pklarla karsilastik, onlarla savasirken alakasiz bi sekilde pedranin militiasindan biri geldi aramiza girip saniyesinde oldu, karambolde pklari kestik. sonra vermelliler bizi arbora kadar kovaladi sdf. en son da lillanoda baya bi savastik, sonunda dayak yedik ama acaip keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 marty benim dexxeri bardere mi cevirsem okadar is yapiyosa dungeonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sen bilirsin, para kasma karakteri oluyo oyle. normalde oyniycagin chari da baska kasarsin. zor degil zaten bard kasmasi. sirf afk macro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ozaman stealthe hidingi dususe alma vakti dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ben 7x bard mage yaptim ama randimani begenmedim. cok fail oluyor provoke. galiba dexeri provokera cevirip bunuda inscriptor mage yapcam. summonlarla cok daha rahat deamon filan kesilir gibime geliyo. ama dexerinde parrysini silmek hic istemiyorum of sfdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 tabi o durum tartisilir hocam tek basina cikiyosan zorlanabilirsin.benimde provo 59 oldu 25 ten mi ne kasmaya basladim.martyde dungeon icin dexeri var hep birlikte ciktik mi guzel olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 healer mageinde anatomisini silip parry kasiyom. is cikardim basima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 iyi dusunseydin hocam :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 anatomyide bi gunde kasiyosun parryide olmadi degisirim ama sanmiyorum parry acayip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bu provo kasarken muzik aletlerinin durabilitysi var razorla napsak diger itemla skill kasmaya devam etse yok olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 çantaya aynı tarzda müzik aletlerinden doldur, sonrasında razor makrosuna müzik aletine çift tıklamayı ekle. hedefi tipine göre ayarla delayi de 5 dakka falan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ayni macro olacaginda 5 dakka koyamazsin !Loop Assistant.Macros.DoubleClickTypeAction|3741|True Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000 Assistant.Macros.UseSkillAction|22 Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000 Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30 Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000 Assistant.Macros.AbsoluteTargetAction|0|0|10065|1463|1653|10|21 Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000 Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30 Assistant.Macros.AbsoluteTargetAction|0|0|23083|1461|1653|10|401 Assistant.Macros.PauseAction|00:00:10 al bunu kullan sonunda 10 saniye pause var onu 8 e indirebilirsin heralde.tamburine alman lazim olmadi editlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 parrynin spell dmg reductioni baya iyi olmus gibi. herkes parry kasiyo cilginlar gibi. ben de stealth yerine resiste donmeyi dusunuyorum da, stealth oynamasi da cok keyifli. milletin tracking/detectli charlarini saga sola bekci gibi koymadiklari zamanlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kasiyorum ya ben 2 gune gelir nerf. neyse artik bisey olursa anatomy kasarin yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 nerf gelmez diye dusunuyorum ben. lillano'nun faction elemanlari gelince herkes kacisiyo artik. adamlar artik scriptlerle mi yapiyo nasil yapiyolar bilmiyorum da, cok iyi sync yapiyolar herkesi yok ediyolar direkt. combatlarda sirf mage sync e donustu diye millet birakmaya basladi, parrye karsi cikan da yine lillano, 0% ve corp por, parry gm birisini oldurmek icin 3 kisilik sync dmg bile yetmiycek, onun icin artik 4,5 kisilik sync gruplar olucak diyolar da oyle olucagini sanmiyorum. etrafta daha cok cesitlilik olucak bence, tankmage ve healermage disinda roach mage, nox mageler falan da is yapicak artik. ve tabi parryli pure dexerlar. sadece yem olarak kosturuyolardi onceden, simdi en azindan rahatsiz ederler group combatlarda kolay olmezlerse hele bi parry kasanlar gmlesin ciksinlar ortaliga da gorelim. edit. vermell yazmisim, lillano olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 provo 91 mutluyuz.hala fail vermesi serpentte wat iz dizz demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hadi beyler toplanalim dungeona gidelimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 97 oldu parry. kendime fs attim 11 hpmi ne gitti gsdgsfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar