PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 cagrus said: herhangi bir eu serverına ping 110 zaten trden, abd 140 çok bi farkı yok? 110 falan değil 40-70 arası alıyorum ben. uo 2d clientte de bariz fark ediliyor ve rahatsız ediyor 100 üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 hattok said: abi sen deli misin? 140 pingle Los yiyip durursun.Client olarak lag hissettirmez ama server base kısmı cok rahatsız ediyor. UO ancorpta oynarken bile çok sıkıntı yaratıyordu. Çünkü adamın sightından cıktığımı sanıyorum meğersem adam dibimdeymiş 3 kare öteden damage yiyorum öyle oyun oynanmaz bu serverda at yok, o sebeple o kadar hızlı olaylar olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ömmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 kankim ancorp da atsız ve Dünyanın en iyi serverı :D ama yok işte o ping 150yi görünce olmuyor.Neyse oyna sen abi. Ben de ping lafı yapanlara ayar olurum ama uoda gerçekten çekilmiyor ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 valla gelesim var acayip cok güzel serverda. binek yok di mi? bazı screenshotlarında binek gördüm ama. edit : indiriyom valla çok fazla content var baya götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Binek var ama şehirde ve yolda biniliyor sadece zaten çok pahalı ve rare binekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 abi 110 ping alıyorum 110 pingle acaba fightlarda nası sonuç elde edilir. Test yapcam olmazsa Hide stealth bi karakter açarım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 hide stealth cok keyifli. saatler tutsa 2,3 kisi olsan asil muthis eglenceli olurdu da, benim oyun saatlerim cok sacmaydi. simdi hic vakit bulamam heralde hide stealth sword archer tactic heal anatomy yapmistim yew militia guildinde takiliyodum. tek kisi olcaksan magic resist lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Burada da açtım thief bakalım map çok farklı gerçi çözmek zor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 13. de baslamıyormuydu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 betaya girmistir capn. bir de girince ilk is bi sehire vatandas olarak girin. girdiginiz sehrin vendorlarindan daha ucuza alirsiniz reg vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Şuan beta ise skill le uğraşmayayım boşu boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Ee toplanıyor muyuz bir çatı altında, güzel olur toplanabilirsek tüm patidekiler olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Ben thief kasarım bir tane craft için zaman yok ama destek olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ben gelirim abi. Aslında bu tip serverlarda hep pvp/pve kısmındaydım ben Yani hunting olayında. Bİlemedim bu sefer miner falan mı olsam napsam. Bi oluşum yapalım hemen guild kurarak. Guild kurarsak eğer savaş skillerini kolayca kasabiliriz. Ben ne açsam bilemedim treasure hunter tipi bişey oynayasım var açıkcası. Hide stealth diyorum ama tamam o da çok zevkli Stealthta adama vruunca crit gömüyorsunda bilemedim. Hide stealth yaptın 5x kalıyo 5xle Poi heal anat tct fence kassam, olmicakmış gibi geliyor :d edit 2: bu arada setler feci dex düşürüyor haberınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 easy uo kullana biliyorsak mining te sıkıntımız olmaz ham madde kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 razor ile oto mining makrosu yaptıydım yaparız onu da sadf :D uoassist değil mi bu arada kullandıkları yav? ya da uosteam olabilir. 2 çar açıp mining yapıyordum deli gibi sdf en son 400 valorite falan yapmıştım xD 1 gunde XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 hattok said: razor ile oto mining makrosu yaptıydım yaparız onu da sadf :D uoassist değil mi bu arada kullandıkları yav? ya da uosteam olabilir. 2 çar açıp mining yapıyordum deli gibi sdf en son 400 valorite falan yapmıştım xD 1 gunde XD Bu sebeple hammaddenin neredeyse hiç bir değeri yok, sadece durability arttırıyor itemde. Sizin gibiler yüzünden. Zevkle banlatırım ispiyonlarım hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 lol.Banlat abi karakter yaratımı efso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 kasarim belki ne zaman aciliyo? ping 120nin ustundeyse muhtemelen bir daha girmem. biktim 250mste demise'da pvp yapmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 min 150 yiyorum suanda arta. Güzel duruyorda 150 pingde oynanmaz herhalde anca treasure falan açarız biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 item wipe yiyip duruyom suanda :D hiç bir şey alamadım XD çar yaratmada sıkıntı var tek tek seçmeyi bulamadım WArrior diyon istemediğim skilleri 50liyor edit: oynanmaz suanda 130 ping'e düştü gideri var gibi arta Artariel said: kasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Web sitesi şuan 300 küsür ping veriyor, oyun öyle değil dimi? 8-) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 abi şöyle diyim arada 300 ü görüyorum ama serverda şuanda bir şey yapıyorlar. Standartı 120-170 arası sölvırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 su an uo forever mali acidan uo sunucularini domine ettigi gibi hem ddoslara karsi mukemmel korumaya sahip hem de player basei bolecek her sunucuya tam yukte saldiracak guce sahip. redditte her gun bir uo forever kavgasi donuyor. uo an corp kac hafta felce ugradi adamlar kafasini kaldiramadi. rel porun da sonu oyle olur muhtemelen. mali dayanak olmadan atilmak cok risk. uo forever donationlardan dunyalari kaldirarak hem savunma hem saldiri icin zarar etmeden istedigi harcamayi yapabilir. sahibinin isi gucu yokmus sanirim, butun gelirini uo forevera bagladigina gore player sayisinin dusmesine izin verecegini hic sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar