Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rel Por

Teodor

Öne çıkan mesajlar

hattok said:

abi sen deli misin? 140 pingle Los yiyip durursun.Client olarak lag hissettirmez ama server base kısmı cok rahatsız ediyor. UO ancorpta oynarken bile çok sıkıntı yaratıyordu. Çünkü adamın sightından cıktığımı sanıyorum meğersem adam dibimdeymiş 3 kare öteden damage yiyorum öyle oyun oynanmaz

bu serverda at yok, o sebeple o kadar hızlı olaylar olamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hide stealth cok keyifli. saatler tutsa 2,3 kisi olsan asil muthis eglenceli olurdu da, benim oyun saatlerim cok sacmaydi. simdi hic vakit bulamam heralde
hide stealth sword archer tactic heal anatomy yapmistim yew militia guildinde takiliyodum. tek kisi olcaksan magic resist lazim
Sosyal ağlarda paylaş

ben gelirim abi. Aslında bu tip serverlarda hep pvp/pve kısmındaydım ben Yani hunting olayında. Bİlemedim bu sefer miner falan mı olsam napsam.

Bi oluşum yapalım hemen guild kurarak. Guild kurarsak eğer savaş skillerini kolayca kasabiliriz. Ben ne açsam bilemedim treasure hunter tipi bişey oynayasım var açıkcası. Hide stealth diyorum ama tamam o da çok zevkli Stealthta adama vruunca crit gömüyorsunda bilemedim. Hide stealth yaptın 5x kalıyo 5xle Poi heal anat tct fence kassam, olmicakmış gibi geliyor :d

edit 2: bu arada setler feci dex düşürüyor haberınız olsun
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

razor ile oto mining makrosu yaptıydım yaparız onu da sadf :D uoassist değil mi bu arada kullandıkları yav? ya da uosteam olabilir.

2 çar açıp mining yapıyordum deli gibi sdf en son 400 valorite falan yapmıştım xD 1 gunde XD

Bu sebeple hammaddenin neredeyse hiç bir değeri yok, sadece durability arttırıyor itemde. Sizin gibiler yüzünden. Zevkle banlatırım ispiyonlarım hepinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

su an uo forever mali acidan uo sunucularini domine ettigi gibi hem ddoslara karsi mukemmel korumaya sahip hem de player basei bolecek her sunucuya tam yukte saldiracak guce sahip. redditte her gun bir uo forever kavgasi donuyor. uo an corp kac hafta felce ugradi adamlar kafasini kaldiramadi. rel porun da sonu oyle olur muhtemelen. mali dayanak olmadan atilmak cok risk. uo forever donationlardan dunyalari kaldirarak hem savunma hem saldiri icin zarar etmeden istedigi harcamayi yapabilir. sahibinin isi gucu yokmus sanirim, butun gelirini uo forevera bagladigina gore player sayisinin dusmesine izin verecegini hic sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...