Feuer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 dot suanda daha kalabalık 102 kişi sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bugun acaip guzel savas oldu http://relpor.com/community/viewtopic.php?f=2&t=1073 noc anlatmis ama sanki 5 dakkada olup bitmis gibi anlatmis, durmadan 1 saat boyunca savastik. 7 vs 10 du ama acaip keyifliydi. hele ilk karsilasmamiz mukemmeldi. yollarina tuzak kurmamizi bekliyolardi, biz arkadan saldirinca yok ettik resmen ilk catismada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 vermellde benim evin onunde debelenip duruyodunuz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 benim nickimde Murab. kız arkımın nickide Bojo eğer görürseniz bi guilddeyseniz bizde katılmak isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yine harika bi savas oldu arborda bugun. gm/seer destegiyle acaip eglenceliydi. gecen gunun hikayesinin devamini gorduk, scout olarak onden beni yolladilar git kontrol et gel diye, daha arborun kapisindan cikmadan karsimda dev yaratigi gorunce aklim sasti. total 2 saat falan surdu aksiyon. ssler falan filan; http://relpor.com/community/viewtopic.php?f=2&t=1156 bir de bi event daha olmus dungeonlarda falan ama onu gormedim ben. habersiz event falan yapiyolar kafalarina gore =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 çok güzel resimler koymuşlar ama serverdaki player çok az şöle bi 150-200 olsa oynanır olucakmış 20 kişi ile action zevksiz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 20 kisi savasirken ayni ekrana sigmiyosun. daha ne kalabaligini ariyosun anlamadim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Marty said: bugun acaip guzel savas oldu http://relpor.com/community/viewtopic.php?f=2&t=1073 noc anlatmis ama sanki 5 dakkada olup bitmis gibi anlatmis, durmadan 1 saat boyunca savastik. 7 vs 10 du ama acaip keyifliydi. hele ilk karsilasmamiz mukemmeldi. yollarina tuzak kurmamizi bekliyolardi, biz arkadan saldirinca yok ettik resmen ilk catismada. Counter?Strike>? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bak 4.foto. arkadan saldiriyoruz. kantir. sis atmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 catisma dersen kusura bakma lafi koyarim acimam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ne diyem mahmut mu diyem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ilk saldirida aman vermeden maglup ettik onlari ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 calora sakin gelmeyin raid gibi bisi var resmen pusuya dustum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 zor ciktim koreli zerglerin arasindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Odeon mic falan aldım gelde pk yapalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 az kalsin oluyodum ben de korelilere, server patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yalniz cidden tam pklik su anda calorun orasi. server cabuk gelirse acaip aksiyon var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 oh olsun patlasin o koreliler sdgfsdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Nasil gargoylelarim? crematoriuma da ceme de baya problem yarattim sanirim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Hıyar gibi mavi lootladım guard indi kafama rage quit atıp pkya geçtim iki eleman tmap açıyolar kestim falan herifleri daha chesti açmamışlar ilk mobları kesiyolarmış meğer reslenip geldiler, detect charlarıda var biliyolar orda olduğumu chestin sahibi kilidi açtı trapi kaldırmadı oo ne de güzel itemlar varmış üfff reglere bak falan diyo sanıyo ki ben aç gibi kasaya saldırıp patlıycam ahah 2 arti 400 reg 2k kumaş aldım kasadan anca, buna da şükür göz hakkımı söke söke aldım bi bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 raid kabak tadi verdi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 elder a senin inini dedim kacamazsin dedi sdsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi benim o ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ahudashduh o nasil oluyo lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 pseudoseer sistemi var iste, forumlarda anlatiyo baya. boyle eventlerde falan moblari kontrol edebiliyosun. oyuna girdim baktim kimse yok takilicak, basvurdum girdim. baya eglenceliydi ama ya, cok fazla ayni insanlari oldurmemeye ya da direkt cok ustune gitmemeye calistim. sonra tanidik insanlar falan karsima cikinca daha da cok eglendim ahah. biraz zordu ama, ne spellbook var ne bisey. butun spelller ve skiller icin razordan hotkey ayarlamak lazim, bende marattiyle login olmustum anca target, heal ve pot hotkeyleri var. problem oldu o baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar