Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Eh, madem siz taa uzaklardan kalkıp Delve'ye kadar bizi ziyarete geldiniz, bizim de iadeyi ziyaret yapmamız gerekiyordu. Medeni ve beşeri ilişkiler bunu gerektirir. Evet arkadaşlar, dün itibariyle Venal'e giriş yapmış bulunuyoruz. Yeni sistemimiz bir NPC istasyonunu da barındıran N5Y... Yakında güzel güzel savaşlarda görüşmek üzere diyor, kuzeydeki arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 NC. batan gemiye adam almaya çalıştıkça gemi daha da ağırlaşıyor ve dibe doğru çökmesi hızlanıyor =))) ha bizim açımızdan daha iyi olmuş sayısal anlamda belki biraz savaşlar dengelenir sıkılmıştır son bir haftadır NC. 'un üzerinden geçmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Zaten bayadir ne oynayabiliyorum ne takip edebiliyorum eve de neler oluyor diye. Siz boyle yazinca bir kugu forumuna bakayim dedim, son sayfada 2 savas linki vardi, ikisinide linkliyorum. http://dog-net.org/brdoc/?brid=11129 http://dog-net.org/brdoc/?brid=11142 Tabiki sayi olarak cok kalabalik diye savaslarin cogunu goonlar kazanacak ama o kadar da tek tarafli degilmis. Ayrica bu linkleri guncel diye attim (ikiside bugun sabaha karsi olmus), yoksa eminim goonlarin ezdigi savas linkleride vardir, bana kanitlamak icin atmaniza gerek yok, ama yeni bir savas olursa linkleyin bilgilenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sayfaya giriorm mousun roll kilidini kaldırıorm şöle bi aşşa scrolluyorum fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bi 5 dakka bekliorm anca bitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Yukardaki STATS kismina bak yeter zaten, yorma bos yere kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 şimdi şu ufacık NC. http://go-dl1.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.png kocaaa kuzey, batı, ve güneybatıya mı karşı? vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 VG-Qdaki savasta bende vardim adamlar 1.5 katimiz olmalarina ragmen 3 kat fazla kill aldik. Cfcnin fcsinin ne yaptigini anlamadim yanliz, bizde a-hac onlarda drake+ mael ler vardi gitti 0imiza warpladi ve range ayarlamak yerine ordan savasmaya calisti. E bizde tecavuz ettik haliyle. Tek tarafli oldugu icin pek keyif vermedi acikcasi. NC.un bu savasi kazanabilmesinin tek yolu Cfcnin bu tarz bitmek tukenmek bilmez fail fcleri olur anca. Baska turlu imkani yok aktif player sayisi olarak cok buyuk fark var arada. NC. un kazandigi savaslara bakiyosun hemen hepsi buyuk sayi dezavantaji varken kazanilmis. Fc/player kalitesi farki belli ediyor zaman zaman kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Balta bir laf ettin sanki goonlar sana inat tecavuze ugruyor ikidir :) http://dog-net.org/brdoc/?brid=11322 165 vs 261 158 kill - 33 kill Sayi avantajina guvenen koalisyonlarin hepsinin ortak sorunu, sayilar yaklastikca kalite farki ortaya cikiyor. Edit: Guncel link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Dun triple a tecavuze ugramis ama ehueh http://eve-kill.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Aklı çalışan FC kaybedeceği savaşa sadece oyalamak için giriyor yoksa sayı farkı 2-3 olmadan savaşa girmezler genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zevk almasına bide training yani, adamlar 2 aylık adamıda FC yapıolar sonuçta. Goon bu, newbie friendly =). noobların süperelithakzor tayfayı tokatlaması vol 2 olcak bu heralde sdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Orda savasa giren fc kaybedecegini bilerek girmiyodur. Ya kazanirsam umuduyla giriyodur. Sonucta sayi avantaji onlarda yinede. Triple A savasinada daha yeni bakiyodum bende, tam tecavuz olmus onlarinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bu mu? http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=14347845 aga bu nedir kaç titan var orda birbirlerini patlatsalkar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ordaki titanlarin hepsi bir tarafin yalniz. Ondan kayipsiz bir sekilde tecavuz oldu ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bir iki savas kaybeder alırlar fc lisansını elindne oturur aşşagıya =)) Genelde EU TZ daki fcler mantıklı hareket edıyor ve kazanamayacagı savasın yanına pek ugramıor ama AUS / US timezone fc'leri cok nadir kapısma sansı yakaladıkları için bodoslama dalabliyor taktik, strateji vs olmadan Neyse eglence eglencedir ama =) eglenmene bak meteciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ya ben oynayabilsem kazansakta kaybetsekte eglenirimde kismet olmuyo ne yazik ki bu aralar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 EU timezonda FCler fleetlerinde +500 kisi felan fazla adam alabiliolar taktik bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 EU TZde cfcnin sayisi rahatlikla 2klari bulabiliyo, nc.da en fazla 600 gordum. NC. zaten timerlari us tza gore ayarliyo sayi olarak yine yari yariya olsalarda en azindan 4-5 kat fazla dusmana karsi savasmak zorunda kalmiyolar. Dunku savasin fc si lazarusdu bu arada, goonun main fclerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yani diyorsunuz ki halat ve can simidi almadan savaşa çıkmayın ,o kadar kan akacak ki kanın akma gücü ile bir yerlere sürüklenmemek için bağlanmak gerekecek tüm kapışacak kardeşlerimize muvaffakiyetler 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 vay anasini ne kafalar ne kafalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 thebaltaci said: NC. batan gemiye adam almaya çalıştıkça gemi daha da ağırlaşıyor ve dibe doğru çökmesi hızlanıyor =))) ha bizim açımızdan daha iyi olmuş sayısal anlamda belki biraz savaşlar dengelenir sıkılmıştır son bir haftadır NC. 'un üzerinden geçmekten Bunu yazdiktan sonra her gece us tzda cfcnin agir tecavuze ugramasida enteresan oldu tabi >:D< Yine bir us tz yine bir cfc drami baltanin anahtarini aldigim icin bu seferkini paylasiim dedim B)- http://dog-net.org/brdoc/?brid=11578 Neticeye gelirsek cfc feedlemeye devam eder ama tributede duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Valla ben böyle olacağını hiç düşünmüyordum ama cfc için işler gün geçtikçe zora giriyor. Böyle giderse daha da zorlaşacak. Bir kaç yıl önce 4S'de yaşadıklarımı tekrar görüyor gibiyim. Ama tersten tabii. Acaba Goon artistlik yaptığı TEST'i her ne pahasına olursa olsun yardıma çağırır mı ki? Ya da Pandemic, eski dostu NC.'a, Goon istedi diye dalarmı ki? Henüz bir şey söylemek için çok erken ama bakalım önümüzdeki günler bize neler getirecek. Bu arada mittani'nin, CFC'nin kayıplarının anatomisini çıkardığı şu yazı da ilginç olmuş. O yazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Nooldu ya Delve'ye saldırırken mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu kesildi. Hayır, hayatta mısınız onu bilelim en azından. Oyunda zaten yoksunuz, bari burada görelim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 valla NC. ın durumu pek iyi görünmüyo... şansı da fazla yok gibi bana göre.. diğer taraftan olay bizim açımızdan zevkli geçiyo.. kaybedek bişey yok zaten.. ben büyük fleet leri o kadar sevmiyorum bi de o tür tribute style bekleyecek kadar oyunda kalamıyorum o yüzden fazla katılamıyorum ama US TZ büyükelçisi emir gerekeni yapıyo :) emir, balta yı loot lasaydın özellikle.. onlar özel container e gidiyo corp hangarda :) patlayan turk arkadaşlar için her cumartesi corps ları bi container de toplanıp, ceptor lerle etrafların orbit atılıp ayin yapılacaktır... ardından balta için 3 kez phoenix ile TOrP atışı yapılacaktır :) duygu seline dönüşecek bu özel geceye hepinizi bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Simdi durum sunu gösteriyor özellikle ; CFC'nin kayıplı savasları olsa da sayı avantajı ve memberlerini reimburse ve odul sıstemleri ile aktif ve ayakta tutması hanesinde bir artı olarak gorunuyor Tribute'te cok fazla posla kurekle ugrasmadan bir iki salvo yaparak son ıkı hafta gecti.Eglenceli ve güzel savaslar oldu TIDI lagı baya bir haififlettigi icin savaslar slow-motion ama lagsız oluyor Bende salihe katılıyorum tribüte duser ama ne zaman duser onu da zaman gosterecek Savaslarda benim ilk Primarym bertturk =) cok seviyorum onu patlatmayı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar