Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzuneşşek Hatıraları

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

said:
Kendercik, 01 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 01 Kasım 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Kesin aranıza 1-2 pro vardır :-P

Bu sözcüğe bayıldım. Uzun eşşek olayının felsefesi üzerine tekrar düşünmemi sağladı.

lol :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

antalya lisesinde okudum tenefüsteyiz sıradaki ders din dersi antalya lisesinde okumuşlar bilir geyik bi dinci wardır. şarkılar fln soler kopararır ornek olarak ; ''aya benzer göbeğim '' diye başlar. zil çaldı duymamışız hoca gelmiş tam binmişiz eşşeğin üzerine tek mi çift mi derken arkadan birisi atladı eşşek hoop yerde bi baktık dinci atlamış sınıftakiler kopmuş waziyette.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

Yer:Okul Terası/Işık Lise
Öğle Tenefüsü Vakti
9arlıktan bir uzun eşşek Ölümcül :)
4 tane ağır top var 95 kilodan başlıyorlar :)
Dizildik.Bizim takımdakilerin çoğu sıska,kısa boylu 2 tane ağır top ve balıklama atlayan bendeniz varım :)
Eğildik,bekliyoruz.Arkalardaym.Önce sıska tipli 3 metre atlayanlar yastığı eziyolar,sonradan daha ağırlar.Herkes tek bi kişiye toplanır.Ağr toplar,bisim ağır topa abanırlar ama nafile.Kaymalı olduğu için ölümcül ya :P
Öne doru geliyolar üstümde 1 ağır top var.Belimde ağrılar girmiş,ölmek üzereyimki birden arkadakilerden biri düşer..
Acısını çıkartacam..
Bisim sıskalardan 2si atlar.Sonrra ben ellerimi kullanmadan normal bir adamın sırtını çatlacak şekilde atlarım ama alttaki ağır top,napsak nafile.Sonra ben eğilirim.Bizim ağırlardan biri atla bana doğru kayar.Sonra en iyi atlayanlardan biri ben ve ağır topun oluşturduğu kulenin üstüne atlar veeeee....
4 ölü 2 yaralı..yerde cep telleri,kalemler

Ahh ahh,hala oynarıs ama o günkünü unutamam[signature][hline]For every action,there's an equal and opposite reaction.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 02 Kasım 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
kuzenim biraz sağlamdı atladıgı gibi kapıyı kırmıştı lol
Nası ya? Ne kapısı ya? Oyunu ben mi yanlış biliyorum? Biz eşşeklerin üzerine atlamıyor muyduk? :D

Bu arada uzun eşşek turnuvasını destekliyorum. Hakemlik yaparım, foto çekerim bi de şeref atlayışı yaparım :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 02 Kasım 2004 20:45 tarihinde demiş ki:
said:
Virus, 02 Kasım 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
kuzenim biraz sağlamdı atladıgı gibi kapıyı kırmıştı lol

lol[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

Biz bu naçizane ata sporunu Amerika denen memlekete götürüp oradakilere sevdirmiştik bir yaz okulu maceramızda. Hatta turk- amerikan rekabeti amerikanların "siz bu oyunu biliyorsunuz yaaa" diye mızıkmalarından sonra karma takımlara dönüşmüş, olayın boku çıkarılıp Long DOnkey Seasonal League kurulmuş, fakat daha sonra Amerikan Futbol takımının "Bizi de alıın bizi de alıın" baskıları, oyuna katılınca ağzımızı burnumuzu yamultmaları ve oyunu büyük bir hevesle oynayan iki tane elemanın gay çıkması sonucu Türkler arasında başlayan etik tartışmalarıyla(erkek adam ipneyle uzun eşşek oynar mı laaan!) eğlencemiz son bulmuştu. Ama oralara gidip de hayvanlaşmak da ayrı bir zevkti, bir de her oyundan sonra 3-5 kişi revirin yolunu tutması hemşire için apayrı bir zevkti (valla bizi dövmeden kurtulduk ya elinden daha ne isterim)

Uzun eşşşşek candır ciğerdir, kardeşlik için idealdir, insanları kaynaştıran, takım ve spor ruhunu sonuna kadar çıkartıp yaşatan bir spordur.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

turnuva olsun evet evet. bu arada biz kızlarla oynuoduk o güzel oluodu :)[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI..
"bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez"
Çarşı Forum
Cm5 Ve Fm 2005.
Sosyal ağlarda paylaş

Lisede hep oynanırdı. Kızlarla falan filan da oynandığı görülmüştür. Mesela bizim Tescilli yastığımız Xechelondu :)
Xechelon The YASTIK FOREVER! :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

bakiim biz en son moda sahilde oynardık bol bol 1 kere kotu patlatmayı başarmış birde dayandığımız tabelayla beraber çökertmiştim eşşeği ee o zaman 98 kiloyuz tabe.Asıl bir keresinde koştum koştum,atladım yastıkla burun buruna geldik yani bıraksam orda öpüşcez :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...