erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 allah belasını versin. sabahtan beri yazıyorum daha bitmeye yaklaşmadı bile. bir de salak okulum bilgisayarda yazılmış defterleri de kabul etmiyor, illa tükenmez kalemle okulun sattığı deftere yazıcaz. elim ağrıyor lan :(
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ortaokulda dönem ödevimi daktiloyla yazmıştım elle yazmamak için o geldi aklıma
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 özel okulların tablet satması için bir sebep daha. staj app'ini günlük olarak doldurun, fotolarınızı çekin, instagram üzerinden arkadşalarınızla da paylaşın! staja geldiğnizi 4sq'den checkin yapın. 30gün check in yapın ödüller kazanın.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dasaaa müthiş bir girişim fikri ha bu dediğin dfs
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 öyle bişey var zaten teyzem yapıyor
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 doğuş ve kadirhas ile görüşmelere başlamalıyım hemen
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 staj defteri nasıl bişey hep merak etmişimdir bu arada bizde zorunlu staj yok canımız isterse yapıyoruz ama yapmazsak da kötü oluyor mezun olunca yani böyle bir zorunluluk var onuniçün sigorta yaptılar mı fukaraya ekmek vermişler gibi seviniyoruz ah biz sefil öğrenciler
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 sadece önlü 8 sayfa ve bir satır boş bırakarak yazdım ve geçtim hep. okulumu seviyorum
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 netten bulup c/p yapmıştım la. Göya staj yaptığım yerdekilerin imzalarını bile ben attıydım.
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 35 sayfa yazdım tek stajda. elle yazılması zorunluydu. hepsi büyük harfle yazılacaktı ve bir gün için en az yarım sayfa olacaktı. hayatımın işkencesiydi ve 3 kere yazdım.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 okulum cok dandikti ama staj defteri konusunda cok cooldular hocalar direk salak salak gunluk tutar gibi tutmayın yapılan işi anlatın çalısanların yaptıgı işi yazın birde mal gibi elinizle yazmayın bilgisayar cıktısı alın diyorlardı. gunluk tutar gıbı bugun sunu yaptım bunu ögrendim diyenlere direk banhammer vuruyorlardı.(naylon yapılan yerleride biliyorlardı nerden biliyorlarsa)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 günlük yazar gibi staj defteri yazan mı var ahahah
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 benim çay içtik pasta yedik, aynur abla bana fal baktı diye staj defteri yazan sınıf arkadaşım olmuştu ciddi ciddi. okulda uzun süre alay konusu olmuştu kızcağız.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 120 gün zorunlu staj yaptım. 20şer günden ilk 60 çok hevesliydim sonra en kurumsal kaliteli kurumun bile dandik oldugunu görünce netten ordan burdan resim doldurdum teknik resim daha çok genellikle öyle 3-5 sayfa tarihçe yazdım 3 tanede arge testi verdim kimsede defteri açıp okumadı zaten -nerde yaptın -nasıl geçti -yemekler nasıldı -staj yaptıgın yerdeki mühendisi adı teknikerin adı neydi / görüşüyor musunuz bunları sordular sürekli
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Sparkcaster said: günlük yazar gibi staj defteri yazan mı var ahahah valla baska uniden arkadaslar vardı hergun için bir sayfa yazıyorlardı ne yazıyorlardı bilmiyorum ama 30 gun staj 30 sayfa die kuralları var bizde 30 gun için 15 sayfa yazanda oluyordu 55 sayfa yazanda 15 sayfa yazanınki 100% sayılıp 55 sayfa yazanınkinin banhammer yedigi olabiliyordu
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Rerore said: herkezyazdı ben yazmadım. bizde yoktu
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Burda hukukçulara yapılanları yazsam bence şikayet etmeyi bırakır ve baya halinizden memnun kıvama gelirsiniz. O nedenle yazmıyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 imamizer said: benim çay içtik pasta yedik, aynur abla bana fal baktı diye staj defteri yazan sınıf arkadaşım olmuştu ciddi ciddi. okulda uzun süre alay konusu olmuştu kızcağız. falda ne çıktığını çok merak ediyorum
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 orada mesaj "benim kız arkadaşlarım da var" dı ama kimse almadı o mesajı :/
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 sınıf arkadaşı ne abi? ilkokulda mıyız? ondan anlamadık yani. pardon. üzgünüz
Öne çıkan mesajlar