nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bu ara işlere bir türlü odaklanamıyorum,çok yoğun bir sene geçti ve tatil bile yapamadım,şimdi sıkı bir proje var,benim 2 hafta içinde güzel bir şeyler çıkarmam gerek ama 2 satır bile okuyamıyorum. iş yapmam gerekirken evde,çıkıyorum sahile çay içmeye gidiyorum,ilgisiz alakasız kitaplar alıp okuyorum,ama bir şekilde yapmam gereken işe odaklanamıyorum,çok düşük bir motivasyonum var ne yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yat uyu kalk evini toparla şeklini değiştir masanın yerini mesela hatta yeni masa al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bir kan tahlili yaptırmakta fayda var düzenli. hormonlar zihnimizle çok oyun oynuyor ve haberimiz bile olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 egzersiz, şeker tüketimini azaltmak olabülürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 one a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kurabiye ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kronik değilse tembellik. Kır dizini çalış. Benim gibi ömrün boyu hiçbir şeye dikkatini veremeyenlerden olmadığın için de dua et ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi o nickle böyle sorunlara sahip olman çok garip bence bunu düşün ve kurtul bu sorunlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yan etkilerinden sorumlu değilim. tantum kas gevşetici. doz aşımı alındığında 40 saatlere varan uykusuzluk ve aşırı konsantrasyon tarafımdan gözlemlenmiştir. halisünasyon görecek kadar abartmamak lazım tabi, 5-6 yeterli. adaçayı-kahve takviyesi yapılabilir. modiodal, modafinil tarzı ilaçlar var bi de. en etkili yöntem bunlar. pharmaton bence hikaye. egzersiz, yemek alışkanlıkları da çok işe yaramaz içinde yoksa yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Supradyn said: egzersiz, şeker tüketimini azaltmak olabülürü + uyuşturucu alkol tüketiminde fazlaysa azalt. Pesimist düşünceleri at kafamdan az...İş hayatı işte mücadele sıkmadan canını işini yap. Yukarıdakiler değil diyorsan özel hayatını gözden geçir yoksa yap vs...Bir yerde problem var sen kendini bizden iyi tanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bu is senin ilgini cekmiyo. Degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 belki yararı olur http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=pharmaton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Aşık felanmısın? aşık degilsen bi tatile git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Masticore said: belki yararı olur http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=pharmaton bu işe yarıyo mu sahi? orda burda reklamlarını görüyorum hep ama direkt kullanmış birisi varsa ondan duymak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 düzenli seks hayatın olmalı barış sıkıntı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 o hepimizin sıkıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ya bizde az olsa hani gol oluyordur ama bu adam kalecisine dönerken korner yaptırıyor sabri gibi adam avut bile olmuyor hep taç hep teç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 uyuşturucuyu kıs meditasyon yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Llama said: ya bizde az olsa hani gol oluyordur ama bu adam kalecisine dönerken korner yaptırıyor sabri gibi adam avut bile olmuyor hep taç hep teç Yalnız hiç gol olmayıp hep taca çıkıyosa, demek ki gayet düzenliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ot ic sonra tribe gir hayatimi harciyorum diye. duzeldiginde gaza gelirsin. isin sakasi, kucuk islere boleceksin, en kucugunu yapacaksin. en az acil oysa bile, en kucukten baslayip bitireceksin. birden buyuk ise odaklanirsan olmaz kalirsin ayni yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kariyeri olan çalışkan ve zengin arkadaşlarınla takıl bir süre. kıskançlıktan yaparsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sıcaklığı düşürüp üstündeki baskıyı arttırman yoğunlaşmana sebep olmalı aslında. kapalı kaplarda böyle miydi bu? pv=nrt? bende işe yarıyor. soğuk ortamlarda çalışıyorum ve baskı hep büyük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kendini zorla, ben bu işi yapacağım dediğin vakit yarısını tamamlamışsın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar