Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 dasaaa said: az alakalı http://www.haberturk.com/yasam/haber/767675-boyle-vasiyet-gorulmedi BÖYLE VASİYET GÖRÜLMEDİ "BENİ CAMİYE GÖTÜRMEYİN" DİYE VASİYET BIRAKAN ADAMIN VASİYETİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI salak. yemin ederim gerizekalı bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yorum nasıl: said: dogru dinde zorlama yoktur. adam oyle istemis oyle gomuldu .. oradada nasıl karsılanır onuda allah bilir !!! allah bilir tabii de iğnelemeye ne gerek var. ÖLÜNÜN ARKASINDAN KONUŞULMAZ DENİLİR BİZDE SENİ NASIL KARŞILARLAR ARTIK ALLAH BİLİR!!!!!!!!!é! daha çok ünlem bastım, benim düşüncem daha üstün kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi ülkede "öğrenci hangi dindense o dinin dersini veririz ama öğrencinin velisi gelip bize ateist olduğunu söylüyor anlamıyorum ben bu işi" diyen il milli eğitim müdür var yani. böyle bir haber yazarının çıkması çok garip değil aslında o yüzden. biz de şaşırmamalıyız bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi o kadar saçma ki, mesajını okurken burnumdan HIRRRK!! diye ses çıkartarak güldüm. vay atayizler vaaay burada Kharon tarafından bulunmuş bi kısaltmayı da kullanmam lazım. cmfl:covered my face laughing yanınızda birileri varken gülüyorsanız siz de uygulayın. ama burundan fırklamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 dasaaa said: yorum nasıl: "dinde zorlama yoktur ama ölünce cehennemde yanacaksın derin soyulup soyulup tekrar çıkacak daha çok acı çek diye bunu da bil yaneee" dinin kendisi korku yoluyla zorlamanın manifestosu yahu heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 lan daha yarın ne olucak onu bile allah bilir bu ülkede.. ölüye kafa yormaya ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Pffff iğrenç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 human planeti izlemeyenler var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben bu bölümde bırakmıştım izlemeyi. allah belanızı versin insanlar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 inanmıyorsanız bile saygı duyun dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Burda da akbabalari tavuk doner diye insanlara yediriyorlar, payback is a bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yedirdikleri akbabalar önceden insan yemişse ya? =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 tr de akbaba yakalayıp döner olarak satısa sunmak tavuktan pahalıya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 HEPIMIZ YAMYAMIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Fistan said: tr de akbaba yakalayıp döner olarak satısa sunmak tavuktan pahalıya gelir Kesin ticaretle ugrasiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 akbaba yetiştirip satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Yemesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ulan bu budistler cidden manyak ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 stuart mcarthur yanlış değil beyler. ama biz de değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Esrk said: Ne hiktmese Myanmar'da budistlerin müslümamanları öldürüyor olduğu bir zamana denk gelmiş haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 teyzengiller oturmaya gelicek aksama, gecen ay halaninin cenazesinden kalanlari hazirla da, onlari yediririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 budistleri biz böyle bilmiyoduk lan onlarda sapıttı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben dondurucam herhalde, 50-100 yıl erken doğdum diye ölmeye hiç niyetim yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar