Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kokoro Connect

Kaede

Öne çıkan mesajlar

7. bölüme geldim, sırf bölümün adından hayvan gibi drama girecek diye yiyorum kendimi.. bir oturuşta bitti 6 bölüm ama 7 den sonra uyurum artık

de şu 37 mart 2013 bir de 6 ay sonra dvdsinin gelmesi fln bitirdi beni.. ben ne güzel 13 bölümde bitiyor sanıyordum :/

abi LoTR da beklediğim gibi bunu beklemek istemiyorum ya..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ya gerçek mi bilmiyorum ama şöyle bir değişiklik olmuş:

14 "The Days Fall Apart"
"Kowareteyuku Hibi" (壊れてゆく日々) December 30, 2012

Eğer doğruysa bekleyiş 3 ay kısaldı demektir, mutlu oldum eheh^^

Şurada da var:
http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-12-22/kokoro-connect-no.14-17-slated-for-december-30

said:
News
Kokoro Connect #14-17 Slated for December 30
posted on 2012-12-22 14:04 EST
The official website for the Kokoro Connect television anime announced on Friday that episodes 14-17 will premiere on Japan's AT-X network from 9:00-11:00 p.m. on December 30. These episodes cover the story in Michi Random, the fourth volume of Sadanatsu Anda's original light novel series.

The Blu-ray/DVD volume with episodes 14-15 will ship on March 27. The final Blu-ray/DVD volume with episodes 16-17 will arrive on April 24.

Source: Saishin Anime Jōhō

Bir de wikipediada yazan şu olay tam olarak nedir? Birkaç yerde daha bu konuda yorum gördüm. Hatta skandal filan diye bahsediyolardı, Japonyada bayağı baş ağrıtmış şu olay, 13. bölümde kesmelerinin sebebi de yapılan baskılarmış filan diyolardı da ne kadarı gerçektir bilmiyorum, burada pek bahsetmemişler geri kalanından.

said:
At an advance screening of the anime series on June 24, 2012, voice actor Mitsuhiro Ichiki had supposedly auditioned for a character role and was invited to the event to allegedly be announced as a surprise cast member. It was then revealed at the event that Ichiki was to in fact be chosen as Head of Public Relations, with his audition revealed to be a candid-camera style fake. While Ichiki accepted the role as head of PR, criticism of the event led to a flow of criticism directed towards the staff and voice actors involved on blog websites and Twitter accounts, as well as people not directly involved.[23] The staff of the show posted an official statement on September 2, 2012 apologizing for "insufficient consideration regarding performers" leading to "widespread discomfort and misunderstanding," promising to seriously reflect on the incident in the future. They had also cancelled the Internet radio program Kokoro Connect Bunken Shinbun as a result. Ichiki also posted a statement the same day, mentioning how he felt no ill will towards the staff as a result of the incident and denies any bullying or harassment taking place.[24]

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
CR devamini gosterecegim diyordu ama ses soluk yok orada. 9-11 slotu da pek inandirici gelmedi bana. Baktim ama, oyle diyor sitede. Ilginc. Normal slotu 26:00-26:30 degil miydi? 9-11 slotu icin asiri tutmus olmasi gerek, Japon ratingleri cok yuksekmis demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

14,15,16,17

Çok fazla Iori vardı, aynı şeyleri tekrar tekrar çevirip durmaları çok sıkıcıydı. Belki 4 bölüm üstüste diye öyle gelmiştir, ama yine de baydı o kısımlar.
Bölümü Iorinin emoluğu üzerine kurmalarına bişey demiyorum, konsept olarak bayağı başarılıydı -Hatta Inaba nın çıkış yaptığı bölümler kadar başarılıydı bile diyebilirim, karakter benzerliklerini, tezatlıklarını, çelişkilerini filan çok iyi yansıtmışlar- ama aynı şeyi 20 defa üst üste izleyicinin gözüne sokmaları biraz tadını kaçırdı.

Inaba yine çooooook iyiydi, Taichi çıkma teklif ettiğindeki halleri aşırı tatlıydı monitöre sarılasım geldi. Geri kalan kısımlarda da çok iyiydi tabi.
Çok güzeldi, bayağı başarılı yapmışlar genel olarak çok hoşuma gitti.

Sosyal ağlarda paylaş

matematik ödevi varmış ama yapamamış
çünkü telefonda kız kardeşinin erkekle konuştuğunu duymuş, konsantre olamamış

tamam kız kardeşim tatlı olabilr populer olabilir ama erkek arkadaşı olamsı çok erken! diye endişe etmiş.

sonra uyuyakalmış

şimdi de naapsam ödevi bitirebilir miyim derse çok az kaldı dio.

Bu mu lan kokoro connect haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...