Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 GERGE said: İki tane çıkmış bile. Nipponese ama hâlâ. gief ben tercüme ederim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Çok iyiymiş bu. Dün gece sahura kadar 6 bölüm birden ne ara bitti bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bölüm hakkında düşüncem I CAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Çok iyiydi yedinci bölüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Inaba neden mala bağladı birden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 tipik INTP inaba, cuk diye oturuyor verdigi tepkiler, yapi olarak zehirli zaten, surekli aklindan gecen gercek dusunceleri arkadas sahibi olabilmek icin tutan bi yapisi var, moral faggotryden haz etmiyor iste iorinin drami her onune cikan insan icin farkli bir persona olusturmakti, inabada aksine tek bir personayi olusturmayi beceremiyor iste, kendi zehirinden korumak icin insanlarla arasina mesafe koyuyor kasitli bi sekilde bana sorun anlatiyim size inabayi asffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 inaba sen ne kadar iyisin ya http://i.imgur.com/aZyEB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 oha yeni bolum mu cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://i.imgur.com/EmdG9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 çok iyi bu arc ya çok erken çok ağır dram girdi hala da tırmanmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abow 9 bölümün sonundaki previewı izlemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yandere iori fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 10. bölüm Taichi'yi eşşek sudan gelene kadar dövmek istiyorum. Harem yapacak herif bu gidişle. Aoki'yi falan götürür. Bu arada aklı olan myanimelist'teki Inaban sayfasındaki spoileri açmasın, ben kitabı hesaba katmayıp açtım şimdi çok pişmanım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 good_girl_iori.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Inaba cidden sasirtmiyor beni artik lan, ilk defa bole denk geldi yeminlen gittikce sinir olmaya basladim izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 inaba çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 inaba o kadar kusurlu ve doğal ki mükemmelliğin tanımını değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 salih ve inaba çok iyi bi çift olabilir evet. gözümde canlandırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bi de şu inabayı seslendiren miyuki ablamız Kurapika yı da seslendirio hunter x hunterda karakter erkek, ama ona da kız gözüyle bakıyorum zaten karı gibi tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 17 bölüm olacakmış bu. Sezon ortasında bitecek. Niye böyle garip bölümlemişler acaba? Bu arada tüm liselerde hayat dersi niyetine izletilmeli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 inaba başkasını öptüğü an bitti bu dizi benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 http://www.blogcdn.com/www.autobloggreen.com/media/2009/03/ford-tourneo-connect-bev-580.jpg diye geldim oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 amma dram var ya depresyona sokacak koi to senkyo to çikolatanın son bölümü ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sawashiro ödül almalı ya inaba rolünden sonra 10. bölümde nasıl döktürmüş öyle allahım allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 AniDB'ye inancımı tamamen kaybettim. Buna 6 küsür bir puan vermişler. Bariz 8.5+ olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar