Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kacırılan suclu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 şamil sanırım hasar almış bir tayyare, sürekli kendi etrafında dönerek uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 lol kemiksizliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hesabımı çalmışlar ben yazmadım miki yazdı desin. son günlerin popüler yalanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 "birkaç mehmet'i şehit ettiler diye gündem olmamalı" Hüseyin Çelik http://www.medyafaresi.com/video/6094/huseyin-celikten-mehmetcik-gafi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ben asil bdp den. gelecek aciklamayi merak ediyorum. "pekeke baris icin kacirdi vekili, tece baris icin adim atsin cnms" tadinda bi aciklama gelir mi yine acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bu kadar coştuklarına göre bişey için provakasyon yapıyorlar bence kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aquila said: akpli kaciricaklardi, yanlis olmus. osman pamukoğlu'nu kaçırsalar daha ses getirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 said: OVACIK'TA OLDUĞUNU PAYLAŞMIŞ PKK'lılar tarafından kaçırılan Milletvekili Hüseyin Aygün, iki gün önce "Ovacık'a gidiyorum" diye yazdığı sosyal paylaşım sitesi Facebook'daki sayfasında bugün saat 15.00 sıralarında "Ovacık'tayım; esnaf-halk sohbetlerinin ardından Munzur Baba'ya ziyarete gideceğim" diye yazdı. Aygün, sayfasına birde vatandaşla birlikte kahvede çektirdiği fotoğrafı ekledi. facebookda sole her boku yazmayin dedik edik inanmadiniz, bakin ne oldu simdi? http://d1203.hizliresim.com/v/4/37vk7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ciddi ciddi CHP nin meclisi toplamak için bunu yaptığını iddaa edenler var. bunlar nefes alıyor, cümle kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 saskinlikla izliyorum gelismeleri. bu samil tayyar midir nedir nasil bir insandir ya. bu adam milletvekili bir de. ne desem bilemedim. cidden nasil bir ulke oldu burasi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben PKKnın, Türkiyenin suriyeye girmesinde bir çıkarı var mı onu düşünmeye başladım. Türkiyenin medya yolu ile yaptığı Kuzey suriyede PKK kamplaşması propagandasını daha efektif kılacak, normale göre çok daha ekstrem şeyler yapıyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 https://p.twimg.com/A0ISeRNCQAEYjyt.jpg ananızı avradınızı dininizi imanınızı peygamberinizi çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Erdoğan, "Konu İçişleri Bakanlığımız takibinde. 2 kişi bırakılmış. Güvenlik güçleri takipte. Umarım hızlı sonuç alırız. Bölücü terör örgütünün neler yapmak istediğini ortaya koyması açısından önemli . Bunlar beklediğimiz şeyler" diye konuştu. hassektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 neler oluyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 CHP Şamil Tayyar ve Hacı Bayram'ın vekilliğinin düşürülmesi için başvurmalı kesinlikle. Kabul edilemez bu açıklamalar. Bukadar da düşmemeli bir ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Sparkcaster said: https://p.twimg.com/A0ISeRNCQAEYjyt.jpg ananızı avradınızı dininizi imanınızı peygamberinizi çok seviyorum abi şaka gibi ya sokaktan ülke politikası hakkında en ufak fikri olmayan adamı çevirip milletvekili yapmışlar resmen... bi dakka lan zaten hakan şükür var bunun en iyi örneği. adamların bütün partisi hakan şükürlerden oluşuyor ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hesap o adamın değilmiş. ha yazsa da şaşırmam o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 makarna alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 makarna un yağ şeker stoklarına başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Verilmiş gerçi http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/527036_356183811123827_1623763513_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 trendleri bildiriyorum Turkey trends · Change #UyumadanÖnce #TakiplesmeBasliyor #gececiyiztakiplesiriz Süper Kupa Galatasaray'ın Cüneyt Çakır #EyAllahim #UmutsuzEvKadiniFenerbahçe #AliBulentOrkan #bugunlerde CHP http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0393365Xo1qidv6fo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 adam hakli her gun terorden bahsedilmese ne guzel mutlu mesut teror yokmus gibi yasayacagiz ama medyanin terbiyesizligi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar