Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 sevgili @mulgear6 kendinizi almanlarla bir mi tutuyorsunuz. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 göztepe de medikal park ın oraya metro cıkısı yapmamalarını hakkaten kınıyorum. degeri yok metronun resmen yanında oturuyorum ama minibuse binsem bi durak sonra insem metroya in cık suresiyle kadıkoye gitmenin degerini cıkartamıyorum. Kartala falan gidicek olsam anca bi ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Seele said: sevgili @mulgear6 kendinizi almanlarla bir mi tutuyorsunuz. LÜT FEN. sus be ben almancıyım ! 6 aydır burdayım aralıksız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 SekerPembe said: ama metronun kötü tarafı şu olmuş başlangıç durağı kadıköy sahilinde. metrobüs ise söğütlü çeşmede bu ikisini birbirine yakın yapmaları gerekiyordu.metrodan inince metrobüse binmeyi hayal etmiştim Şu hakkaten ne saçma bir şeydir ya. Nasıl düşünemiyorlar anlamıyorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 metrobusle uzuncayır duragında birlesiyo iste. sahile kadar gitmesi de vapurla birlesmesi. Hea ben ilk duraktan oturarak gitmeyi hayal ediyordum dersen ona bisey diyemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 screwy said: metrobusle uzuncayır duragında birlesiyo iste. sahile kadar gitmesi de vapurla birlesmesi. Hea ben ilk duraktan oturarak gitmeyi hayal ediyordum dersen ona bisey diyemem tabi. metro uzunçayır durağıyla, metrobüs durağı arası mesafe ne kadar? yürüme mesafesi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 direk yanına cıkıyo olması lazım. metro acıldıgından beri o taraftan gecmedim ama aylardır orda metro calısması vardı(metrobusu cok kullanan biri olarak duragın yanında calısma vardı diyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 screwy said: direk yanına cıkıyo olması lazım. metro acıldıgından beri o taraftan gecmedim ama aylardır orda metro calısması vardı(metrobusu cok kullanan biri olarak duragın yanında calısma vardı diyim) tam da sevinmeye hazırlanıyordum yaaa,kesin biliyomuş gibi yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bi koşu gidip bakarmısın duraklar arası mesafeye canım ya zahmet olmazsa, bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 http://www.haberturk.com/yasam/haber/763045-anadolu-yakasinda-metro-bayrami varmıs aktarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dun bindim, nacizane notlarim: - metro kesif kesif rutubet kokuyor. yer altini sadece kazmislar, fayans falan kaplamamislar. oyle duruyor sagolsun kayalar. - kozyatagindan inmek 4 dakika, kadikoyden cikmak 4 dakika surdu. tabi bu surede anadolu yakasi insaninin yuruyen merdivenin sol tarafinda durmamasi gerektigini anlamadigini vurgulamak isterim. ben merdivenlerden yuruyerek ciktim gayet. - beles diye, evet sadece beles diye, gidip, inmeden geir donenler vardi. lan bari bi cik bak, kadikoy'e gercekten gelmis misin ? yok arkadas, oturuyodu orada oyle. ailece gelmisler bi de. 'eee coh hizli gitmiyo ki la buuu' diyodu bi de. - metroda once inenlere yer verilir falan. hikaye onlar. - kadikoy duragi o kadar dardi ki, inenlere yer olmayacak kadar doluydu. yani sunu demek istiyorum, metronun yanastigi yerde inenlere yer olmayacak kadar doluydu. kucuk yapmislar orayi, ya da seferler nadir. bilemiyorum. - metrobus duragi (unalan miydi)na geldigimizde 'hurriyet kilic burada inmeniz gerekmkektedir' diye anons yapildi ve 1 dk bekledik. abi yuh. bu ne lan ? - yolda sinyal hatasi oldu, 4 dakika durduk. - havalandirma yetersiz. kisaca turk usulu metro. benim kadikoy'e varis suremi metroya asagi inis + yukari cikis ve bekleme suresi dahil 25-30 dakikaya cekecek bir bulus oldu. normal trafikte 20-25 dk suruyor minibusle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Aşırı trafik olmadığı sürece kozyatağından yenisahradan yalan, in çık vs. zaten aynı zamana geliyor. Kalabalık bayram+beleşin etkisiydi galiba, insanlar gezme için binmişler falan. Otobüsler minibüsler e-5ten uzağa giden bi iki tanesi hariç bomboştu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu konuyu garbage'tan alalım bari yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 marmarayla birleşince asıl işe yarayacak zaten. şimdiki hali ile çok önemli bir hat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 fizban said: - kozyatagindan inmek 4 dakika, kadikoyden cikmak 4 dakika surdu. tabi bu surede anadolu yakasi insaninin yuruyen merdivenin sol tarafinda durmamasi gerektigini anlamadigini vurgulamak isterim. ben merdivenlerden yuruyerek ciktim gayet. su soldan yurumeyi bi ogrenemedi milletimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bende adam gibi alintilamayi ogrenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 istemezukculuk yapmayin. rayli sistem iyidir. sen dolmus kullanmaya devam et, bir gun trafik tikaninca, kar yaginca kullanirsin metroyu da. zarari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Metro gören masum İstanbul köylüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 fizban said: dun bindim, nacizane notlarim: - metro kesif kesif rutubet kokuyor. yer altini sadece kazmislar, fayans falan kaplamamislar. oyle duruyor sagolsun kayalar. - kozyatagindan inmek 4 dakika, kadikoyden cikmak 4 dakika surdu. tabi bu surede anadolu yakasi insaninin yuruyen merdivenin sol tarafinda durmamasi gerektigini anlamadigini vurgulamak isterim. ben merdivenlerden yuruyerek ciktim gayet. - beles diye, evet sadece beles diye, gidip, inmeden geir donenler vardi. lan bari bi cik bak, kadikoy'e gercekten gelmis misin ? yok arkadas, oturuyodu orada oyle. ailece gelmisler bi de. 'eee coh hizli gitmiyo ki la buuu' diyodu bi de. - metroda once inenlere yer verilir falan. hikaye onlar. - kadikoy duragi o kadar dardi ki, inenlere yer olmayacak kadar doluydu. yani sunu demek istiyorum, metronun yanastigi yerde inenlere yer olmayacak kadar doluydu. kucuk yapmislar orayi, ya da seferler nadir. bilemiyorum. - metrobus duragi (unalan miydi)na geldigimizde 'hurriyet kilic burada inmeniz gerekmkektedir' diye anons yapildi ve 1 dk bekledik. abi yuh. bu ne lan ? - yolda sinyal hatasi oldu, 4 dakika durduk. - havalandirma yetersiz. kisaca turk usulu metro. benim kadikoy'e varis suremi metroya asagi inis + yukari cikis ve bekleme suresi dahil 25-30 dakikaya cekecek bir bulus oldu. normal trafikte 20-25 dk suruyor minibusle. anons muhabbetine falan denk gelmedim de aynen doğru bu yazılanlar :D Duvar tavan vs. döşeme olayına hiç kasmamışlar, yetişsin diye püskürtme betonla kaplayıp bodos boyamışlar. Lunaparkta maden temalı bişeylere binecekmiş gibi iniyosun aşağılara. Yürüyen merdiven kullanımı ve inenlere öncelik verme konusunda görgüsüzlüğümüzden bıktım zaten. Böyle toplu taşıma araçlarına bindiğimde insanlardan nefret ediyorum resmen. Bi de kocaman kocaman sarı çizgiyi geçmek tehlikelidir vs. gibi yazılara bakmayanlar da boldu. geberecek bi tanesi haber olacak akşam 8'de o zaman öğrenecekler... O değil de çok eskiden bu tür şeylerde televizyonda bilgilendirme amaçlı reklamımsı skeçtler olurdu. Şimdi yapsalar mesela kurtlar vadisi (burda gizli sosyal çıkarım var) reklam arasına girdiğinde falan gösterilse, hatta polat abi falan böyle o racona uygun binse metroya vs. direkt beyinlerine işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 fizban said: tabi bu surede anadolu yakasi insaninin yuruyen merdivenin sol tarafinda durmamasi gerektigini anlamadigini vurgulamak isterim. rayli sistem her turlu iyi oldu ama su problemin ortadan kalkmasi lazim cidden.. umarim cok zaman almaz alisilmasi.. hani bir - iki kisiden yol istesen neyse.. baya baya 2 tarafli duruluyor merdivende heueh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ne bekliyordunuz :D Yazılanlara yakın fikirlerim var idi,yanılmadımda diğer ırklar aşmış geçmiş bir çok şeyi bizim daha çok yolumuz var. Tek ümidim karşıya kadar gitmesi yoksa benim için metronun bir esprisi yok,düm düz bir metro yaptık olay olay OLAY METROOO METROO kahretsin ! UK-Rusya gibi yerlerde metroya binenler osurarak gülmüştür herhalde. ama hayır ya METROOO METROOO KAHRETSİN METROO işte METRO harbi METRO ne METRO be off METRO gibi gibi sıralaya bilirsiniz tepkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Oski said: istemezukculuk yapmayin. rayli sistem iyidir. sen dolmus kullanmaya devam et, bir gun trafik tikaninca, kar yaginca kullanirsin metroyu da. zarari yok.istemezukculuk yapmiyoruz. bunu yaptigimizda bile turk usulu yaptik diyoruz. yoksa 'bunu minibus/bagdat caddesine yapmadigin surece ise yaramaz kiii!!!' cilerdne degilim, oraya yapamazsin, e metro yapman da sart, e-5 gayet guzel bir secim. ama yaparken adam gibi yapsak, kullanirken adam gibi kullansak olmaz miydi ? hurriyet kilic'in inmesi icin 1 dakika fazladan beklemesek olmaz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi özellikle anadolu yakasında daha gelişmiş bi kuzey - güney ulaşımı şart yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 dun bindim bende, nereden cikarsam cikiyim ilce merkezine yuruyup ikinci vasitaya binmek sart, su haliyle bok gibi altaycesme duragi gazetelere vs vs verdikleri haritalarda gozukuyor, bi bindim 404 not found, oldu canim maltepede ole boktan bir yerdeki durak, ilce merkezine 30dk yurudum, inad abindirdim minubus ebinmicem diye durakta bekledim otosbus bile gecmiyor dogru durust marmarayla baglantisi yapilsa bile bunun su anki kafa ile cikip 3km yurursunuz, ilce merkezinde oturanlar icin degil e5 tarafi ve ozellikle varoslarda oturanlar icin sahane birsey (eh siz gider oy vermezseniz adamda oy aldigi bolgeye yapar), minubusleri kaldiricakalr kurtulucaz diye cok seviniyordum, gg direk bi 20 sene daha minubuse mahkumuz, banliyo trenlerinide katlettiler bu bok icin gebzeye kada ruzadiginda, dagbasi rezidanslari ve varoslar icin sahane bisey olucak ama, ilce merkezleri oturup aglasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bende bindim. Baya kotu olmus. Uzuncayirdan metrobusten sonra bindim. Binmek derken duraga ulasmak 10 dk falan surdu. Yerdeki yuruyen platformlar falan calismiyor; daha kotusu icerisi inanilmaz kokuyor ve rutubetli. Astimi olanlar ne yapar bilemiyorum? Bunun yaninda metro inanilmaz konforsuz ve havasiz. Icindeki havalandirma ya calismiyor ya da ciddi anlamde yetersiz. Gelen trenin camlari buhulu olarak geliyor ilginctir. Hizi gayet iyi geldi bana. Sureyi kisaltiyor ama ki cidden buyuk bir ama indikten sonra cok ciddi anlamda yurume mesafesi var. Birde inanilmaz yetersiz guvenlik var. Son donemlerde zaten tehlikeli bir ortam varken metroya sadece 1 adet gorevli koymanin, ve koyulan bu gorevlinin 170 boyunda 50 kilo bor adam olmasi cok kotu. Ki zaten bostancidakine ciddi anlamda sinir oldum gidip sahil tarafi cikis nerde diye sordum. Bildigin e-5 diyer tarafindaki cikisina yonlendirdi. Nasil seciyorlar bu calisanlari cidden merak ediyorum. Yok bilmiyorsan bilmiyorum de. su anki durumu icler acisi kisaca metronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar