Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Zengin fakir kavgası etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bana parası koymaz aptal yerine konmak koyar sdf güzel yemeklere harcadığım paraya üzülmem yani ama sandiviç yani bi de fast food. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Haklısın da, soyle de bise var. 8 liraya aldıgın sandvic de cok kotu olabiliyor. İgrenc bise yiycegime fazla para verir adam gibi yerim diyosun. Esnafların ac gozlulugu. Hele de istanbul izmir gibi buyuk yerlerde cok pis geciriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 whooper jr menü doyuruyor mu ki ya? subway baya güzel doyuruyor mesela. burgerking mcdonalds'larda beni doyuran menüler subway sandviçiyle aynı fiyata diyeceğim de bişeyi kaçırdım galiba subway'de ufak olan sandviç mi 12 liraydı? ben uzun olanıyla doyabiliyorum ancak. öyleyse kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ha buarada whooperlara bayıldığımdan değil onlar da pahalı, standart bir kasap etine göre tadı plastikten hallice ama bence skala olarak benzer sandiviçlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yalnız adam gibi yapmayı becerebiliyosanız 2-3 sandviç parasına 1 hafta boyunca sandviç yapacak malzeme alınabiliyo. :D Ekmeğini taze almak gerek bi tek. Karafırın, Komşufırın, Beyazfırın falanfırın filanfırın bi sürü de yer var güzel ekmek alabileceğiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ki burası türkiye olduğu için öyle, almanyada bizzat abimin yanındayken gördüm subway sınıfında ekmekleri, normal bir fiyata yarı pişmiş şekilde satıyorlar. sen alıyorsun evine bir sürü fırında pişirip pişirip sıcacık sandiviçini yapıp afiyetle yiyorsun. 12tlye 5-6 sandiviş yaparsın subway sınıfında en az. Türkiye direk sömürü ülkesi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 iyi iyi subway batmadan yiyebilmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Komşufırın kadar kazık unlu mamülleri satan biryer görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Tadı güzel ve temiz çalışıyolar ama. Pastaları da güzeldi, neden kaldırdılar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ardeth said: pahalı, sandiviç lan alt tarafı. güzel ekmek dediğiniz şeylerin bir somunu maksimum 5-6tl zaten gidip sosyete fırınlarında bulabilirsiniz bebekte şurda burda, bi sandiviç boyutudaki ekmeğe marketten alacabileceğin zımbırtıları doldurup onu 7tlye 12tlye getirmek hayvanlık markete gidip bi ekmek 4 dilim salam 2 tane biber 15 tane zeytin vs vs diye mi alalım bilader illa hepsinden x gram alsan da zaten pahalı tutar bi sandviç için. ha diceksin ki al evinde yaparsın işte paso falan da o iş yalan ekmeği kes içine bilmemneyi sür falan filan kim uğraşcak parasını veriosn adamlar getiriyor mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 sandiviş yapmaya üşenmek nası bi tembelliktir ya yumurta kırmak bile daha zor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 tr sınırları içindeki en iyi cookie bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bana ilk deno yedirdi subwayi ama biraz fakir olduğu için 15 santimlik yedirdi ben de sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bi ara mc i gecti diyorlardi yillik hasilat olarakmi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yok canım hep tek tük müşterisi oluyor subway'in sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ankarada tüm subwayler kapandı abi. Bi ara biz açsak ya diye düşündük 10 saniye falan sonra boş yere kapanmamıştır sanırım bizde batmayalım diyip vazgeçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Wayne said: bi ara mc i gecti diyorlardi yillik hasilat olarakmi ne.yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Fistan said: iyi iyi subway batmadan yiyebilmissin http://www.forbes.com/sites/caroltice/2012/05/09/the-top-10-fast-growing-franchise-chains-that-powered-through-the-recession/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bu arada steak and cheese imbadir subway in her turlu gideri var, burger yaninda diz coker tovbe ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25190388/ sube sayisi gecmis sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Yurt dışında çalıştığım dönemlerde çok hayatımı kurtardı SUBWAY,güzeldir 10 numara yenir kıtır kıtır :) ama gel gör fiyat aralığı ülkeden ülkeye çok değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 reyou said: bu arada steak and cheese imbadir subway in her turlu gideri var, burger yaninda diz coker tovbe ister hmpffss açsalar da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar