Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subway

Suark

Öne çıkan mesajlar

whooper jr menü doyuruyor mu ki ya? subway baya güzel doyuruyor mesela.
burgerking mcdonalds'larda beni doyuran menüler subway sandviçiyle aynı fiyata diyeceğim de bişeyi kaçırdım galiba
subway'de ufak olan sandviç mi 12 liraydı? ben uzun olanıyla doyabiliyorum ancak. öyleyse kötüymüş.
Sosyal ağlarda paylaş

ki burası türkiye olduğu için öyle, almanyada bizzat abimin yanındayken gördüm subway sınıfında ekmekleri, normal bir fiyata yarı pişmiş şekilde satıyorlar. sen alıyorsun evine bir sürü fırında pişirip pişirip sıcacık sandiviçini yapıp afiyetle yiyorsun. 12tlye 5-6 sandiviş yaparsın subway sınıfında en az. Türkiye direk sömürü ülkesi heheh
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

pahalı, sandiviç lan alt tarafı. güzel ekmek dediğiniz şeylerin bir somunu maksimum 5-6tl zaten gidip sosyete fırınlarında bulabilirsiniz bebekte şurda burda, bi sandiviç boyutudaki ekmeğe marketten alacabileceğin zımbırtıları doldurup onu 7tlye 12tlye getirmek hayvanlık

markete gidip bi ekmek 4 dilim salam 2 tane biber 15 tane zeytin vs vs diye mi alalım bilader illa hepsinden x gram alsan da zaten pahalı tutar bi sandviç için. ha diceksin ki al evinde yaparsın işte paso falan da o iş yalan ekmeği kes içine bilmemneyi sür falan filan kim uğraşcak parasını veriosn adamlar getiriyor mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...