Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
claim etmedende kalıyo işte bazen, onunda prestijle alakası var.
habsburgun bi bonusu var bu royal konusunda, historical olarakta bu yolla yürümüşle vaktinde, ispanyada habsburg fln yönetiyo bi dönem
Mesaj tarihi:
ya hoi3'ün sorunu oyun hiiiiç esnek deil, o yüzden lan acaba adam napıcak nasıl sorunlarla karsılasacak gibi bi durum yok, o yüzdne izlemek güzel cünkü ck2'yi eu4'ü.

izlemek dediğin acıyorum calısırken yanda radyo piyesi gibi dinliyorum ddrjake'i 3 ekranda
Mesaj tarihi:
Cuce said:

ya hoi3'ün sorunu oyun hiiiiç esnek deil, o yüzden lan acaba adam napıcak nasıl sorunlarla karsılasacak gibi bi durum yok, o yüzdne izlemek güzel cünkü ck2'yi eu4'ü.

izlemek dediğin acıyorum calısırken yanda radyo piyesi gibi dinliyorum ddrjake'i 3 ekranda

minor nationla oynarsan o esneklik olayı biraz yaşanıyor ama her halükarda biliyorsun 2. dünya savaşı olacak işte
Mesaj tarihi:
bu early forcelimitler nası bi nerf yedi ya.
albania ile bosna+sırp vassal yapıyorum toplam 25k askeri buluyoruz
annexlersem 11 e cıkıyo en fazla limit.
arttırmak icinde 100 yıl beklemem lazım binalar ile
Mesaj tarihi:
manpower bence sıkıntı degil, savaş demek para demek, çekersin load alırsın merc, enflasyon 10da oynuyorum ben its just a number durumu tamamen, ama 10 province olmusum 10force limit absürt geliyor

10 manpwerdan 10da kendi mercimde extra limiti aşarak oynamaktan başka sansım kalmıyor savaşlarda

limiti ya yanlıs hatırlıyorum önceki oyunlarımdan yada var bişey.

durum develompmant ile ilgiliyse 1444de austuryanın ne developmantı varki 38bin basmış.

gece bi bakıcam diger ülkelerede neymiş durum anlamadım cidden. art of warla inanılmaz basitleşmişti oyun şimdi biraz zorlaştırmışlar
Mesaj tarihi:
Almanya'yı kurmayı başaramadım ben ya. Brandenburg ile Prusya'yı kurdum, biraz doğuya doğru genişledim öyle bitti oyun. Bir daha deneyeceğim yakındır.
  • Yeni Oluştur...