Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Avrupalılarda o kadar random değil. Heir bulma şanşları da düşük. (1-2 patch öncesi öyleydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 alla alla tabi glariyuz muslimlerdf eolmuyodur %100 heir chance yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Yok olmuyo. Sadece christian nations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 claim etmedende kalıyo işte bazen, onunda prestijle alakası var. habsburgun bi bonusu var bu royal konusunda, historical olarakta bu yolla yürümüşle vaktinde, ispanyada habsburg fln yönetiyo bi dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 siz bnilirsiniz hoi3 icin izlenecek neresi var anlamak icin ddrjake gibi o kalitede okturda benzeri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 valla hoi 3 ten hiç anlamıyorum arumba felan oynuyodur kesin baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 izlemesi zevkli mi aceba ck 2 izlemesi çok zevkli oynamasından daha zevkli hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ya hoi3'ün sorunu oyun hiiiiç esnek deil, o yüzden lan acaba adam napıcak nasıl sorunlarla karsılasacak gibi bi durum yok, o yüzdne izlemek güzel cünkü ck2'yi eu4'ü. izlemek dediğin acıyorum calısırken yanda radyo piyesi gibi dinliyorum ddrjake'i 3 ekranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 hoi yi hala oynayamıyorm ben dunyanın en karısık oynu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 AAR okumak güzel de oynayıp keşfetmek dururken oynayan başkalarını izlemek niye? south parkın bi bölümü geldi aklıma CARTMANBRAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Müslümlerde de olabiliyor, Royal Mariage varsa kral ölürse, sanşa heir çocuksa ve şanşa heir ölürse PU'ya düşüyordu. Fixlediler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ck2 izlemek zevkli cunku iyi oynayan bi adam tek tek herkezle urasıyo yok onla onu evlendiriyo bunu olduruyo karısınıs aldırıyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 müslimlerde royal pu kaldırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Cuce said: ya hoi3'ün sorunu oyun hiiiiç esnek deil, o yüzden lan acaba adam napıcak nasıl sorunlarla karsılasacak gibi bi durum yok, o yüzdne izlemek güzel cünkü ck2'yi eu4'ü. izlemek dediğin acıyorum calısırken yanda radyo piyesi gibi dinliyorum ddrjake'i 3 ekranda minor nationla oynarsan o esneklik olayı biraz yaşanıyor ama her halükarda biliyorsun 2. dünya savaşı olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 BonePART said: Onu küçük süprizlerle şaşırt! off görünce nası canım cekti ya basıcan disiplini basıcan morali, giricen fransaya tek atıcan bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Valla Fransa Pu'mda. Avusturyanın azına vurucam az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 absolute monarşa geçmeyi unutma ordanda +5 disiplin geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bu arada fransa pu evlilik yapmadanmı geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ABSOLUTE MUYUM SU AN ACEBA -.05 autonmy veren hangisiyse o iste administrative sanırsam PU evlilikle geldi ama claim yapmadım kral oldu prusyanın kralıs uper bi adam o olsun dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bu early forcelimitler nası bi nerf yedi ya. albania ile bosna+sırp vassal yapıyorum toplam 25k askeri buluyoruz annexlersem 11 e cıkıyo en fazla limit. arttırmak icinde 100 yıl beklemem lazım binalar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 geçen demiştim bende quantity almadan oynamak imkansız force limitten ote force limit udsuk oldugundan recovery cok cok cok cok korkunc 1 savastan toparlanman en az 20 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 0 dan fulle 10 senede doluyo abi zzaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 manpower bence sıkıntı degil, savaş demek para demek, çekersin load alırsın merc, enflasyon 10da oynuyorum ben its just a number durumu tamamen, ama 10 province olmusum 10force limit absürt geliyor 10 manpwerdan 10da kendi mercimde extra limiti aşarak oynamaktan başka sansım kalmıyor savaşlarda limiti ya yanlıs hatırlıyorum önceki oyunlarımdan yada var bişey. durum develompmant ile ilgiliyse 1444de austuryanın ne developmantı varki 38bin basmış. gece bi bakıcam diger ülkelerede neymiş durum anlamadım cidden. art of warla inanılmaz basitleşmişti oyun şimdi biraz zorlaştırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 prusya çok eglencelı, başlarda yoruyor ama super sonraı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Almanya'yı kurmayı başaramadım ben ya. Brandenburg ile Prusya'yı kurdum, biraz doğuya doğru genişledim öyle bitti oyun. Bir daha deneyeceğim yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar