Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Minörlerin majörlere karşı şansı daha mı azalmış nolmuş bu son eklenti ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bagımsız(vassal olmayan) her ulke +1 gold +6force limit manpower falan aldı, 3 tanesi ittifak kurup 7-8 province li ulkeden daha guclu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 fransa universalis bitmiş gördügüm kadarıyla.burgundy fln yükleniyo şu anki oyunumda, gözlerim yaşardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?topic=46516.0 çok iyimis bu ya aragorn cb falan alıyomus sana karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 abi ming dağılıyo direk dayanmıyo hiç bi şekilde. 1500 de şimdiden 2 bölgesini gördüğüm mingin etrafında 10 farklı renk border sayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Daesu said: fransa universalis bitmiş gördügüm kadarıyla.burgundy fln yükleniyo şu anki oyunumda, gözlerim yaşardı evet son 3 oyundur burgundy daılmadı hatta daılmayı bıraktımn ingiliteyi rivalladı felan ama fransa hala insanlık dısı gavur gibi vuruyo bu arada force lmitler baya azalmıs mıdır nedir tech 14 te büyük biritanya olarak 40 k manpower nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 manpower artık direk devolepmenttan geliyor 1 military dev=250manpower butun provincelerin toplamı max manpowerin oluyor.idealar falan onun ustune ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 eskideb her siege'den 1 traditon geliyoduya şimdi tabi siege sayısı 10'da birine falan dustuğu ıcın 1530dayım paso savastım hala 38 tradition var. aman eventlerde falan ahrcamayın, iyice kıymetli olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 traditionı ilkkez sıfırladım , diktatörlük geldi. bide gelir gemlez yürü dedi 100 army tred. general verdi 5 yıl sonra öldü adam krallık oldum :/ adamın heykellerini yıktılar meydanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bence fransa'nın ağır nerfi oyunun başlangıcının değişmesi sayesinde olmuş. İngiltere'yle savaşta başlamadığı için İngiltere Kastilya ya da Avusturya ile ittifak kurarsa kolay kolay atamıyor kıtadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Problem şu ki yeni sistemle ingiltere başlangıçta 20 k manpowerlka başlıyor. bu da demek oluyor ki bi tane ordusunu wipelatırsan (ki calais gibi tek zonelu yerde çok kolay) ingiltere bitiyor. Eskisi gibi uzun süre çarpışamıyolar. Hele hele bi de fransanın konya ovası gibi dümdüz olduğu göz önüne alınınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 valla oyuncu veya ai olduğuna göre farklı farklı yorumlamak lazım. Ama İspanya veya Avusturya'yla müttefik bir İngiltere uğraştırır Fransa'yı. Ki olası bir savaşta Burgundy tetikte bekleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 army tradition olayını adam etmeleri gerkeiyo ya, 65'e kadar yükselttim bi anda ma ayok yani 40'ın üstünde tuytmak imkansız. hele büyük ülkeysen 20k adam öldürüyon 0,2 falan geliyo. 70 altı jannissaryleri azdırıyo zaten, düz bölge almaktan gelmiyceksedede savaslardan gelen artsın bişi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 İngilterenin mantalitesi gemi basayım aman adama kimse gelmesinle limitli. AI İngiltere AI Fransaya her halukarda bırakıyor özellikle güneydeki topraklarını. Calais biraz dayanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Cuce said: army tradition olayını adam etmeleri gerkeiyo ya, 65'e kadar yükselttim bi anda ma ayok yani 40'ın üstünde tuytmak imkansız. hele büyük ülkeysen 20k adam öldürüyon 0,2 falan geliyo. 70 altı jannissaryleri azdırıyo zaten, düz bölge almaktan gelmiyceksedede savaslardan gelen artsın bişi olsun Adam öldürmekle değil kaybetmekle geliyor Army Tradition diye biliyorum ben. Kaybettikjçe öğreniyorsun yane. Şehitleirn kanı üzeri,ne kuruluyo 3 yıldızx generaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 arada 1-2 stack adamımı yakaladıklarında gelmiyo valla tradition ama ağır savaslarda 3-5 geliyo, onun dısında kaybetmiyom savas neden kaybediyim too weak to win, too strong to lose olduk yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 savaş kaybetmen şart değil adam kaybetmen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 balığı bozmuslar lan, -1 unrest veren Şanlı Balık, artık tırı vırı -%10 culture conversiyon cost veriyo. bide en zor monopoly edilen seylerden biri hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 anlamadım, nedir balık? Edit: Salaklığıma geldi, anladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 resource işte ya balık. hani resourecelardan yaratılan trade2in %20'isnden fazlasını sen yapıyosan bonus geliyoya, balığınki -1 unrestti, şimdi -%10 culture conversion cost olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Uykum gelmiş sanırım, jeton düştü sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.reddit.com/r/eu4/comments/3a1ip1/the_world_on_a_stick_112_onetag_world_conquest/ yeter lan bide 1776 da bitirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ausla yaptımda bu ottoyla fln beceremedim şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 isveçle eskisi gibi galley spamle bağımsız olamıyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 hmm biraz daha itekliyim asyayı persia cıakrtıcam bende, yalnız kuzeyde mecburen asyaya girince direk normal costa geri dönücek dimi coring? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar