Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Daesu said:

fransa universalis bitmiş gördügüm kadarıyla.burgundy fln yükleniyo şu anki oyunumda, gözlerim yaşardı

evet son 3 oyundur burgundy daılmadı
hatta daılmayı bıraktımn
ingiliteyi rivalladı felan
ama fransa hala insanlık dısı
gavur gibi vuruyo

bu arada force lmitler baya azalmıs mıdır nedir
tech 14 te büyük biritanya olarak 40 k manpower nedir abi
Sosyal ağlarda paylaş

Problem şu ki yeni sistemle ingiltere başlangıçta 20 k manpowerlka başlıyor.
bu da demek oluyor ki bi tane ordusunu wipelatırsan (ki calais gibi tek zonelu yerde çok kolay) ingiltere bitiyor.
Eskisi gibi uzun süre çarpışamıyolar. Hele hele bi de fransanın konya ovası gibi dümdüz olduğu göz önüne alınınca.
Sosyal ağlarda paylaş

army tradition olayını adam etmeleri gerkeiyo ya, 65'e kadar yükselttim bi anda ma ayok yani 40'ın üstünde tuytmak imkansız. hele büyük ülkeysen 20k adam öldürüyon 0,2 falan geliyo. 70 altı jannissaryleri azdırıyo zaten, düz bölge almaktan gelmiyceksedede savaslardan gelen artsın bişi olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

army tradition olayını adam etmeleri gerkeiyo ya, 65'e kadar yükselttim bi anda ma ayok yani 40'ın üstünde tuytmak imkansız. hele büyük ülkeysen 20k adam öldürüyon 0,2 falan geliyo. 70 altı jannissaryleri azdırıyo zaten, düz bölge almaktan gelmiyceksedede savaslardan gelen artsın bişi olsun

Adam öldürmekle değil kaybetmekle geliyor Army Tradition diye biliyorum ben. Kaybettikjçe öğreniyorsun yane. Şehitleirn kanı üzeri,ne kuruluyo 3 yıldızx generaller.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...