kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 eu3 magna mundi ve mare apertum dan sonra bu oyunu bi türlü sevemedim. vanilla versiyonunda napoliyle italyayı ilk oyunumda rahat kurdum(bu arada her zaman hilesiz oynarım) ama MEOUI & TAXES da hiç bi oyunda hedeflerime ulaşamadım : ( şimdi yeni bi oyun açıyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 abi sülüman geldi 0/3/0... zaten sevmem tipini sey ettiğimin, koca imparatorluğu sey etti.. neyse general yapıyım sağa sola telef olsun diye general yaptım, herif 5/5/4/2 general oldu iyimi herkezi dövüyo.. ölmüyoda it sıpası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 İsveç'le başladım oyuna danimarkayı norveçi aldım Kalmar Union'ı kurdum Rusya'nın işgalini tamamlamak üzereyim, bi yandan da Amerika'ya koloni kuruyorum 1500lerin başlarındayım, bi de HRE olmaya çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Oyunun expansionlarını alsammı acaba değer mi? yoksa en son updateli hali ile mi oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ilki amerikadaki yerlilerle yada oluşturduğun koloniyle oynamayacaksan olayı yok pek, son çıkan da ticarete bir iki derinlik katıyor. paradox major değişiklikleri ekliyor zaten dlc zamanı çıkarttıkları patchler ile. Oyunu çok oynamıyorsan gerek yok dlc'lere. Online oynarken de; dlc bir kişide bile varken oyundanki herkes yararlanabiliyor dlc'nin özellikleriden; herkeste olması şart değil evet. evet paradox <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şu oyunu allah aşkına modsuz oynamayın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://wiki.veritasetfortitudo.com/index.php/Main_Page en güzeli bu şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hangi modları önerirsin? dedim yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://wiki.meiouandtaxes.com/?title=Main_Page bi de bu. tarzları değişik biraz hangisini severseniz onu oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Oyunu aldığımdan beri ikinci oyunum olcak daha moda yüklemeye var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 vanilla gayet güzel ya. 5-6 büyük oyun sonunda geçilir moda yenilik olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 valla eu3: magna mundi, mare apertum gibi modlardan sonra modsuz oynanmaz eu4 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 3 anca modla adam oluyodu da 4te hiç gerek yok bence bu sefer olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 extreme edition ile normali arasında ne farkı var dlcler alınmalı mı? steam sale e denk geldi alayım diyorum normalini alsam yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ben de crusader kings beklerken bu geldi daily. Crusader kingsi arkadaşta oynamıştık hoşuma gitmişti alıcaktım da bu bir tuhaf göründü lan. Bunda dynasty yapmak gameofthrones stayla hanedan house takılmak yerine, rome shogun gibi heryeri fethetmeye imparatorluk kurmaya çalışıyoz ordumuzu yapıp savaşıyoz mu öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Şu extreme editionı adam gibi listeleyip içeriğini açıklasalarmış ya Şu haliyle iki müslim unit birkaç tane de müzik için esas fiyatı o kadar pahalıymış gibi gözüküyor. Hakkaten öleyse de çüş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Tori said: Ben de crusader kings beklerken bu geldi daily. Crusader kingsi arkadaşta oynamıştık hoşuma gitmişti alıcaktım da bu bir tuhaf göründü lan. Bunda dynasty yapmak gameofthrones stayla hanedan house takılmak yerine, rome shogun gibi heryeri fethetmeye imparatorluk kurmaya çalışıyoz ordumuzu yapıp savaşıyoz mu öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 hanedan yerine devlet odaklı ama fetih değil sonuçta sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 extreme edition içeriği. http://store.steampowered.com/app/2029009/ Arka sayfada da konuşulmuştu, çıkan dlc'ler olmazsa olmaz birşeyler eklemiyor genele. modlar desen ironman ile çalışsa bakarım da, zaten 2 ayda bi oyun atıyorum, yeterince tatmin ediyor bu haliyle de savaş harici odaklanıcak pek birşey yok katılıyorum Misal şu ss benim son oyundan; Başlarkenki planım ispanyayı kurduktan sonra safi kolonilerle uğraşmaktı. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=273757576 Açlık yapıp başta ingiltere ve portekizi fethedince amerika bana kaldı tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ben duz eu4 alir gecerim zaten oynadigim 3 5 devlet var yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 vanilya eu 4 http://www.lunasan.com.tr/data/2011/07/3-3-big.jpg modlu eu 4 http://www.culturaltravelguide.com/wp-content/uploads/2012/03/rollercoaster-islands-of-adventure-hulk-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 hangi mod? ilaçlı full modlu oynadım bi farkını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 önceki sayfada iki tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aksam dlcsiz düz alıyorum modları sonra indiririm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar