Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ilki amerikadaki yerlilerle yada oluşturduğun koloniyle oynamayacaksan olayı yok pek, son çıkan da ticarete bir iki derinlik katıyor.

paradox major değişiklikleri ekliyor zaten dlc zamanı çıkarttıkları patchler ile. Oyunu çok oynamıyorsan gerek yok dlc'lere.
Online oynarken de; dlc bir kişide bile varken oyundanki herkes yararlanabiliyor dlc'nin özellikleriden; herkeste olması şart değil evet.
evet paradox <3
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de crusader kings beklerken bu geldi daily.

Crusader kingsi arkadaşta oynamıştık hoşuma gitmişti alıcaktım da bu bir tuhaf göründü lan.

Bunda dynasty yapmak gameofthrones stayla hanedan house takılmak yerine, rome shogun gibi heryeri fethetmeye imparatorluk kurmaya çalışıyoz ordumuzu yapıp savaşıyoz mu öyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Ben de crusader kings beklerken bu geldi daily.

Crusader kingsi arkadaşta oynamıştık hoşuma gitmişti alıcaktım da bu bir tuhaf göründü lan.

Bunda dynasty yapmak gameofthrones stayla hanedan house takılmak yerine, rome shogun gibi heryeri fethetmeye imparatorluk kurmaya çalışıyoz ordumuzu yapıp savaşıyoz mu öyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

extreme edition içeriği.
http://store.steampowered.com/app/2029009/

Arka sayfada da konuşulmuştu, çıkan dlc'ler olmazsa olmaz birşeyler eklemiyor genele.
modlar desen ironman ile çalışsa bakarım da, zaten 2 ayda bi oyun atıyorum, yeterince tatmin ediyor bu haliyle de

savaş harici odaklanıcak pek birşey yok katılıyorum
Misal şu ss benim son oyundan; Başlarkenki planım ispanyayı kurduktan sonra safi kolonilerle uğraşmaktı.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=273757576

Açlık yapıp başta ingiltere ve portekizi fethedince amerika bana kaldı tabi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...