aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 benim suan balinaya filan gitmem lazim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben zayıf seviyorum ya hafif olacak memikleri balık olsa yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 OHA YEMİNEDERİM DOĞRU BİLMİŞ BİLİMADAMLARI YUH PES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 başlığa cevabım : külliyen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 stresliyim at gibi hatun seviyorum. stressizken de seviyordum diyeceğim ama stressiz zamanım olmadı sanırım. ama evet. iri meme, düz olmayan etli kalçalar insana mutluluk veriyor. iri meme, şekilli kalça ancak karında az biaz yağ durumunu düz meme, düz kalça, düz karın a tercih ederim. bilakis adamla, bir osmanla, bir muhittinle yatmak istemeyiz değil mi? düz göğüs sevenler, "kadın kaslı olacak abi" diye tahtalar arasında seçim yapanlar. az önce mr hand ile yatmak istemiş olabilirsiniz! tahtaya hayır diyin. siz de at gbi hatunları seçin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kendimi düşününce stresli erkek kadına gidiyor ve hatta erkek kadına gidiyor şeklinde sadeleştirebileceğim bir önerme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi siz hiç şişko seksi yapmamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 araştırma eksik. stresli kadınlar kime gidiyor o yok. daha önemlisi stresli gayler kime gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Az et but iyidir kadin hatlarinda . Bakinz eski heykellere adamlarin bildigi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 imamizer said: Feamer said: "İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre; 'den gerisini okumadım. ingiliz kızlarının neredeyse hepsi şişman / balık etli. yönelecek başka kız mı var allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dasaaa said: ... az önce mr hand ile yatmak istemiş olabilirsiniz! ... Ben bunu görmemiştim. Noluyo lan?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar