Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvE Rogue

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anelor said:

yapma beee :(

Acc kapalı su anda son halını beklıyorum ona gore acıcam combat roglara tamam demısler dıger 2 spec ıcın bısıler yapıcagız fılan dıyorlar yada dıger classlara nerf gelırse
Mesaj tarihi:
selam, bir noob sorum var.

bu wowdaki çalışanlar manyak mı abi onu editliyorlar bunu değiştiriyorlar. balansı tutturun sonra ellemeyin bidaha diye atarlanmanız gerekmiyor mu?

saygılar.
Mesaj tarihi:
yanlız yeni talentlara baktımda baya tatlı hoş görünüyor. tüm talentlar shadowstep i falan kullanabiliyor baya hoşuma gitti açıkcası benim neden kötü rogue'lar biri açıklarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

yanlız yeni talentlara baktımda baya tatlı hoş görünüyor. tüm talentlar shadowstep i falan kullanabiliyor baya hoşuma gitti açıkcası benim neden kötü rogue'lar biri açıklarsa sevinirim.

Dps abı hem pvp hemde pve rogların dps berbat
Mesaj tarihi:
Tabi şöyle de bir olay var, yeni sistemin en güzel olayı dps konusundaki ayarlamaları yapmanın artık son derece kolay oluşu.

Bu sebeple tek sorun dps ise oyun çıkmadan onu ayarlamaları gayet sorunsuz olacaktır.
Mesaj tarihi:
HP pool abarttığından beri PVP de rogue kötü durumda, MoP ile iyice yükselirse stamina olayı iyice çöp olur. Ben paladin imi 85 yapacağım oyun çıkana kadar, ilk onu 90 yaparım. Rogue düzelir umarım yakında çünkü en sevdiğim karakterim o açık ara.
Mesaj tarihi:
Rogue diğer classlara göre daha item baseli bir class. O nedenle lvl 90 endgame gearlar olmadıkça , dps 'i kötü demek yanlış olur. Her contentin başında rogue ezik başlar dps te. Ama sonradan birinciliğe oturur. 7 Yıldır Rogue oynuyorum. Bu hep böyle olmuştur. Ayrıca talentleride bence çok iyi olmuş. PVP'dede çok can yakacak. Benim görüşüm bu şekilde.
Mesaj tarihi:
tecrübeli rogue bulmuşken profession seçimi de sorayım bari

leatherworking skinning aldım ama sanki engineeringde de güzel şeyler var gibi leatherworking engineering mi alaydım acep enchanting ve jewelcrafting hunterımda var ondan onları kasacağımı sanmıyorum
Mesaj tarihi:
janis said:

Rogue diğer classlara göre daha item baseli bir class. O nedenle lvl 90 endgame gearlar olmadıkça , dps 'i kötü demek yanlış olur. Her contentin başında rogue ezik başlar dps te. Ama sonradan birinciliğe oturur. 7 Yıldır Rogue oynuyorum. Bu hep böyle olmuştur. Ayrıca talentleride bence çok iyi olmuş. PVP'dede çok can yakacak. Benim görüşüm bu şekilde.

abi sorumu gör diye quote yapıyorum :)
Mesaj tarihi:
Anelor said:

janis said:

abi sorumu gör diye quote yapıyorum :)

Expantion basinda gathering meslekleriyle iyi gold kasabilirsin. Ozellikle herbalism ve mining ' e cok talep olur. İlerde ise enchanting kasabilirsin yuzuk enchanlari icin.
Mesaj tarihi:
Miraul said:

herb miningle cok guzel raid/pvp yapar

mining herb disinda ne kasarsan kas ayni hepsi

Gold kasar dedim. Raid&PvP yapar demedim, ordan farkli mi gozukuyor yazdigim 😄
Mesaj tarihi:
Bu arada Assasination fena olmus. Siklikla proclayan Backstab'i energy cost olmadan vuruyorsun. Super. Ayrica Envenom Deadly-Poison stack istemiyor. 5 combo oldumu cakiyorsun poison dmg i.
Mesaj tarihi:
ben galiba leatherworking/engineering gidicem.

ya monk gelcek şöyle olcak böyle olcak gibi şeyleri sallamıyorum pek esasen.

rogue oynamayı en çok istediğim class'tı ama tam hüsran olmuştu benim için böyle sürekli tuşlara basayım 438920432 hareket yapayım modundayken 2 skill atınca energynin bitmesi beni rogue'dan baya soğutmuştu ayrıca levelingde ki inanılmaz düşük dps de tuzu biberi oldu.

şimdi 83 level rogue'um var olayını biraz çözdüm gibi eğleniyorum baya oynarken tek sıkıntım oyunu tek başıma oynuyo olmam :/
  • Yeni Oluştur...