Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 şuan talent olarak ne seçilmeli PvE rogue da combat en iyi sanırım da diğer talent lar da iş yapıyor mu yoksa hiç bulaşma direk combat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hic rogue oynama daha iyi berbat bu haliyle millet agıyor mopdaki en kotu class su anda rog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yapma beee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Anelor said: yapma beee :( Acc kapalı su anda son halını beklıyorum ona gore acıcam combat roglara tamam demısler dıger 2 spec ıcın bısıler yapıcagız fılan dıyorlar yada dıger classlara nerf gelırse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 combat roglar olmamış mı yani şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 selam, bir noob sorum var. bu wowdaki çalışanlar manyak mı abi onu editliyorlar bunu değiştiriyorlar. balansı tutturun sonra ellemeyin bidaha diye atarlanmanız gerekmiyor mu? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yanlız yeni talentlara baktımda baya tatlı hoş görünüyor. tüm talentlar shadowstep i falan kullanabiliyor baya hoşuma gitti açıkcası benim neden kötü rogue'lar biri açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Anelor said: yanlız yeni talentlara baktımda baya tatlı hoş görünüyor. tüm talentlar shadowstep i falan kullanabiliyor baya hoşuma gitti açıkcası benim neden kötü rogue'lar biri açıklarsa sevinirim. Dps abı hem pvp hemde pve rogların dps berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Tabi şöyle de bir olay var, yeni sistemin en güzel olayı dps konusundaki ayarlamaları yapmanın artık son derece kolay oluşu. Bu sebeple tek sorun dps ise oyun çıkmadan onu ayarlamaları gayet sorunsuz olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 rogueları yerin dibine sokabilirler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 HP pool abarttığından beri PVP de rogue kötü durumda, MoP ile iyice yükselirse stamina olayı iyice çöp olur. Ben paladin imi 85 yapacağım oyun çıkana kadar, ilk onu 90 yaparım. Rogue düzelir umarım yakında çünkü en sevdiğim karakterim o açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Rogue diğer classlara göre daha item baseli bir class. O nedenle lvl 90 endgame gearlar olmadıkça , dps 'i kötü demek yanlış olur. Her contentin başında rogue ezik başlar dps te. Ama sonradan birinciliğe oturur. 7 Yıldır Rogue oynuyorum. Bu hep böyle olmuştur. Ayrıca talentleride bence çok iyi olmuş. PVP'dede çok can yakacak. Benim görüşüm bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 tecrübeli rogue bulmuşken profession seçimi de sorayım bari leatherworking skinning aldım ama sanki engineeringde de güzel şeyler var gibi leatherworking engineering mi alaydım acep enchanting ve jewelcrafting hunterımda var ondan onları kasacağımı sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 janis said: Rogue diğer classlara göre daha item baseli bir class. O nedenle lvl 90 endgame gearlar olmadıkça , dps 'i kötü demek yanlış olur. Her contentin başında rogue ezik başlar dps te. Ama sonradan birinciliğe oturur. 7 Yıldır Rogue oynuyorum. Bu hep böyle olmuştur. Ayrıca talentleride bence çok iyi olmuş. PVP'dede çok can yakacak. Benim görüşüm bu şekilde. abi sorumu gör diye quote yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Monkun gelişi rogue'u pve de daha fena yaptı, windwalker hem şuan daha fazla dps yapıyor, hem inanılmaz mobility var, hem raid cooldown var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 acmasakmı acap acc yoksa samar oglanı olcaz raid zaten 25 kısı bunun 10 tanesı tank healler desen kalır 15 kı kac rog alıcaklar bıde o var raidlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Anelor said: janis said: Rogue diğer classlara göre daha item baseli bir class. O nedenle lvl 90 endgame gearlar olmadıkça , dps 'i kötü demek yanlış olur. Her contentin başında rogue ezik başlar dps te. Ama sonradan birinciliğe oturur. 7 Yıldır Rogue oynuyorum. Bu hep böyle olmuştur. Ayrıca talentleride bence çok iyi olmuş. PVP'dede çok can yakacak. Benim görüşüm bu şekilde. abi sorumu gör diye quote yapıyorum :) Expantion basinda gathering meslekleriyle iyi gold kasabilirsin. Ozellikle herbalism ve mining ' e cok talep olur. İlerde ise enchanting kasabilirsin yuzuk enchanlari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 herb miningle cok guzel raid/pvp yapar mining herb disinda ne kasarsan kas ayni hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Miraul said: herb miningle cok guzel raid/pvp yapar mining herb disinda ne kasarsan kas ayni hepsi Gold kasar dedim. Raid&PvP yapar demedim, ordan farkli mi gozukuyor yazdigim 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bu arada Assasination fena olmus. Siklikla proclayan Backstab'i energy cost olmadan vuruyorsun. Super. Ayrica Envenom Deadly-Poison stack istemiyor. 5 combo oldumu cakiyorsun poison dmg i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben galiba leatherworking/engineering gidicem. ya monk gelcek şöyle olcak böyle olcak gibi şeyleri sallamıyorum pek esasen. rogue oynamayı en çok istediğim class'tı ama tam hüsran olmuştu benim için böyle sürekli tuşlara basayım 438920432 hareket yapayım modundayken 2 skill atınca energynin bitmesi beni rogue'dan baya soğutmuştu ayrıca levelingde ki inanılmaz düşük dps de tuzu biberi oldu. şimdi 83 level rogue'um var olayını biraz çözdüm gibi eğleniyorum baya oynarken tek sıkıntım oyunu tek başıma oynuyo olmam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar