roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Hakkaten yokmuş. Kısmet artık, Bootcamp var napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Excelde toplu seçince toplam değeri çıkarmıyor artık.. bu beni üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben de yükliyim lan bari. win 8'e geçtik bundan kusur kalmayalım. trial'ı ne kadar onu göremedim. bi de full sürüm kaç papel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 nette 100 dolar 1yıl 5 pc diye yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 büüüürşşşşş 2007'de kalayım ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 dayanamadım yükledim safkj güzel görüktü şimdilik. en başta hangi programları istediğimi sormadı yalnız, kırıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 boşuna benim gibi silip yüklemeyin. bütün programlar default yükleniyor, seçenek var da kaçırmadım gibi bişey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Seçenek çıktı bende pekala. Pro Plus lisansım ama sadece Excel, Word ve PowerPoint yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 home trial da seçenek çıkmıyo. en az 60 günmüş trial o yüzden almadım ben henüz. zamanı gelince düşünürüz. veya çıkar yine bi katakulli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 preview sona eriyor diye mail geldi. napıcaz? € 139 falan vermem ben office'e. Gerge, sen açtın başıma belayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 2010 süresi bitmişti. 2007 orjinal vardı, geri döndüm misler misi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Okulda fakulteden belese lisans aldim ben, annem kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Demin bunun 2010 versiyonunu yükledim ve belgelerin neredeyse 1 saniyeden az bir sürede açılmasını hayretle izledim. Zira önceki versiyonlarında bi 5 saniye sürüyodu. Hatta kallavi excel dosyalarında daha da fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar